Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tiez to tak riesim. Ja som ale kupil zastrcku G-Homa ktora zvykne stratit signal s rutrom, cize ju vratim.
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 14:37:58
00
arrow_leftscarinko napísal:
ja na to pouzivam Dlink DSP‑W115, mam nastavene urcite casy na vypnutie aj zapnutie + viem si zapnut cez apku dopredu ak napr idem domov a viem ze tam budem az za urcity cas tak uz pridem k zohriatemu
Musim este nejak zmerat spotrebu ak to necham zapnute cely den.

Zmeraj, zmeraj ... potom daj vedieť výsledok. Dosť mi pomôžeš. Ale už si aj pomohol tým, čím zapínaš kávovar časovane a na diaľku (toto mi príde ešte lepsie ako časovač) "Inteligentnú" domácnosť (rozumej riadenú počítačom) nemám.
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 14:55:00
00
No este mozes kupit D-LINK DSP-W215 to ma aj ine ficury ako meranie spotreby, teploty atd :)
najlepsie je ked ja som napr niekde v zahranici a pise mi frajerka ze zapni mi pls kavovar, chceme si dat s kamoskou kavu :D
tri kliky a kavovar uz hreje :)
takychto smart somarin je uz kopec od roznych vyrobcov, ak mas viac veci tak napr aj 4 zasuvka DSP‑W245
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 14:56:50
00
Scarinko diky za tip, už dlhšie som niečo také hľadal a už je to aj objednané . Momentálne mám diaľkové ovládanie manželku na materskej ;)
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 15:37:32
01
Marián na tvoj popud som teraz objednal toto : https://www.nay.sk/fibaro-fgbwhwpe-102-zasuvka-apple-hk ... už sa mi nechce otravovať ženu / deti že idem domov zapnite stroj .

Prílohy:

C914C140-7B59-493D-BA19-73A69801FC55.png
C914C140-7B59-493D-BA19-73A69801FC55.png 473.4 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 11.04.2019 - 15:38:04
01
Sa musia dnes v eshopoch posrat, ze vseci kavopici-bajkeri objednavaju smart zasuvky :D
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 15:44:40
00
Akurát zopár dní pokukujem po takej zásuvke a pozerám, že sa to práve rieši :-) Pôvodne som pozeral Umax, ale asi to bude D-Link DSP‑W115.
scarinko ovládanie cez aplikáciu je rýchle? To je asi podstatné...
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 15:57:18
00
ako viem si predstavit aj viac user friendly ale po chvili klikania je to v pohode, v podstate si to raz nastavis a uz do toho velmi nesahas a vies si na hlavnu obrazovku apky dotiahnut ON/OFF tlacitko co ti staci na 95% toho co treba :)

som nevedel ze som pre vas objavil takuto ameriku :) som to bral ze to asi kazdy pozna, hlavne teraz ked uz su vsade google home asistenti a ta koza od apple, siri ci ako sa vola
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 16:19:21
00
Ďakujem všetkým za svoje skúsenosti. Smart zásuvku ma nenapadlo pozerať na SVK a elektronike z číny ktorá by bola bez dozoru moc neverím. Takže offtopic troška ktorý celkom dosť dal k prehľadu.

Ak som to správne pochopil tak bojler, teda voda, sa zohreje do 10 minút. Preplachom hlavy tú hlavu zohrejem bližšie k požadovanej teplote, tzn že sa priblížim od obyčajného delonghi k niečomu "profi" a ak by mi to vyhovovalo, tak nemusím riešiť skoršie nahrievanie pre ohriatie hlavy. V podstate krok vpred by to bol a 10 minút viem akceptovať. Celodňové zapnutie alebo zapnutie keď nie som doma mi príde byť celkom riziko. Ono je to obdobný risk ako pri rýchlovarnej kanvici a je fajn ak domov nevyhorí.

elwood ďakujem. v podstate si mi priniesol podobnú situáciu ako mám. Aktuálne robíme kávu na DeLonghi EC820 a presne si trafil aj tú rôznorodú chuť kávy. Nejak ma to nerozčuluje, občas mám však fakt chuť dať si fajnovú kávu a keď sa mi nepodarí urobiť takú akú chcem tak je to troška sklamanie lebo pijem len 1 kávu denne.
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 16:43:11
00
Voda v bojleri je v mojom pripade zohriata asi za 3 min, mozno menej. Tych 10 minut som nastrelil celkovo od zapnutia az po "varenie kavy". Mozno by som sa zmestil do 10 min s celym procesom. Ja ale radsej vsetko pekne v klude, toto su len priprady kedy nestiham. Ako bolo spomenute je to skratka, ktora nieco stoji avsak stoji za zvazenie ako velmi je pre teba to nieco dolezite.

Kazdopadne so zmenou kavovaru som spokojny. Netreba ale zabudat na mlyncek.
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 16:52:33
01
Naozaj sa stym da v dnesnej dobe pekne vysantit. Ja mam kavovar zapojeny cez nejaku sonoff zasuku za 15 euro a v kuchyni namiesto radia Google home reprak. Zasuvka podporuje aj casovace aj automaticke vypnutie po urcitej dobe. Tak nehulakam po detoch, alebo zene ale po guglovi :-)
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 17:49:20
00
arrow_leftscarinko napísal:
... som nevedel ze som pre vas objavil takuto ameriku :) som to bral ze to asi kazdy pozna, hlavne teraz ked uz su vsade google home asistenti a ta koza od apple, siri ci ako sa vola

Celkom neobjavil, tiez som pred casom pozeral po WiFi zasuvke v Alze, ale nestihol som ju kupit ked bola dobra cena, tak som nekupil vobec (zatial), lebo ma jednoduchy timer nijako neobmedzuje (tych par pripadov za vela rokov, kedy by sa to zislo, nepredstavuje nejaky problem potrebny riesit).
Ale dobre, ze sa tu prebrala aj tato moznost, aby doba zohrievania kavovaru neodradzala potencialnych zaujemcov. :)
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 18:54:07
00
No to je prave to co ma doat odradzalo lebo ta pol hodina co nahrievam je na bezne pouzitie uplne zabijacka a ked aom zabudol alebo mi mlada nezapla tak som nemal kavu a ja ked nieco chcem tak musim nieco vymysliet aby som to nejako docielil :) a toto mi vtedy udrelo do oka a je to dobra vec.
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 19:12:25
01
elwood sú prípady kedy je čas a dá sa to natiahnuť aj na tých 45 minút ale aj tie kedy by tých 10 "kľudných" minút bolo jedinou možnosťou. ešte raz ďakujem. skrz tvoj príspevok ten "lepší" kávovar neškrtám a možno si ho domov doprajeme ak budú hviezdy správne naklonené :)

edit: zabudol som dopísať, že mlynček máme myslím veľmi schopný na domácu prípravu kávy - ručný Porlex
Zobraziť komentár 12.04.2019 - 05:52:11
00
Zlá správa, v takom prípade počítaj aj so zmenou mlynčeka, Porlex nie je vhodný na mletie na espresso do "lepšieho" kávovaru (a zrejme ani do horšieho).

Naposledy upravil peterg dňa 12.04.2019 - 09:27:24, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 12.04.2019 - 09:25:21
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up