mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
na RS Revelation 2014/15 sa mi stratil zdvih cca 2 centimetre. Vidlica sa v teréne správa úplne normálne ale pár krát som si všimol že som dal doraz ale krúžok som mal 2cm pred koncom. Doma som vypustil vzduch ale vidlu som nadoraz nestlačil. Dnes som zhodil nohy rozobral vzduchovú časť poskladal a stále nič. Máte niekto nejaký nápad v čom môže byť problém?
Ďakujem.
Ja mám zas problém s duroluxou zostáva mi vo zdvihu. Ako viem že to robí pružina v negatívnej komore pri nízkych tlakoch ale aj pri 100psi mi zostane cca 1-2cm zanorená
kupit servis kit na RVL daneho ročníku a vymeniť všetky tesnenia z balenia
nnie, do patrony nenatlačí, skor z nej vytlačí dolu.... ak si dal moc oleja dole tak to može sposobiť že to nejde na doraz... vylej spodný mazací olej... sfukni a stlač na doraz.... ak nepojde bude problem v patrone, ak pojde mal si tam vela oleja.
https://www.houseofbike.sk/tel-sedlovky-diely/24689-ks-kind-shock-nahradna-packa-na-riaditka-polycarbon.html
Je úplne bežné že olej čo maže dolné nohy prejde do patróny, hlavne ked človek neservisuje vidlu. či je problém na strane pružiny alebo tlmiča zistiš jednoducho, daš dolné nohy dole, vyfučiš vzduch a zmeraš o kolko ide stlačiť piest na tlmiči/ pružine.
https://www.houseofbike.sk/tel-sedlovky-diely/24689-ks-kind-shock-nahradna-packa-na-riaditka-polycarbon.html
Ak je to tak ako myslim,musis odmontovat lanko od sedlovky a potom ho z packy len vytiahnut von.Na strane packy by mala byt koncovka na lanku,kedze ide predpokladam o klasicke radiace lanko.