Zistil som ze kazeta ma volu na orechu resp ju viem prstom hybat cca 1mm. Myslel som si najskor ze sa uvolnila matka ale aj ked sme to dotiahli na silu tak to bolo rovnake. Potom som myslel ze sa asi vylomila jedna podlozka z plastu co je medzi pastorkami. Mal som kupenu novu kazetu tak sme to vymenili zatiahli ale ta vola tam je stale. Pri beznej jazde to pri niektorych prevodoch tak divne klepe. Ale hlavne v zjazde z kopcov kedy sa koleso rychlo toci bez pedalovania to na viacerych prevodoch strasne rezonuje az je to tak zvuk ze to vrieska a rezonacia prechadza na cely ram bajku. Ak pedalujem aj dolekopcom tak to nerobi. Jedine co ma napada je este nieco s orechom alebo vnutri orechu. Vie niekto poradit co a tym moze byt pripadne niekto kto sa vizna v mavicoch (servis) a vedel by to rozobrat a mozno oravit? Dik
Nevedel by mi s tym niekto helfnut dnes pls?
Ak ma kazeta volu voci orechu, nechyba tam podlozka? Ak sa hybe aj s orechom, tak bude problem orecha, a ten jedine cely vymenit. Bohuzial, niektorym u Mavicu orech vydrzi len 2-3000 km.
Edit: uz asi viem preco mi to nejde odtiahnut. Ja truba na jednej strane drzim osku kliestami a na druhej strane chcem tocit imbusom ale podla toho co kukam na obrazky tak to je ta ista oska ktora ma na jednej strane len dieru a na druhej imbus dieru velkosti 5. Mal by som chytit maticu 17tkou klucom a tu 5ku imbus voci nej tocit. Ja som mal za to ze ta 5ka je v tej matici ktora je nasrobovana na osi. A teda som asi domrvil ten karbonovy kruzok ktory tam je na to aby sa to dalo dotahovat ak je nasadena kazeta.
Ak sa orech kazety netočí navoľno, ale ľahko zadrháva, čo v mojom prípade spôsobovalo až "ručanie" pri zjazde v rýchlosti 60+, tak môžu byť zlé 2 veci.
Buď je vadné ložisko, ktoré má orech v sebe napevno, to že má kazeta vôľu, by na to len odkazovalo.Orech má v sebe 1 ložisko, pri výplete je medzi orechom a telom náboja iba klzná prachovka (diel č. 9). Riešenie jedine nový orech za strednú kopu peňazí.
Koleso má na oske tzv. Deep groove ball bearings, priemyselné uzavreté ložiská. SLSká majú vzadu jedno viacmenej štandardných rozmerov, to pod orechom je ale exotika, špeci ložiskári nevedia, kde také presne zohnať. Tuto vidím 2 ložiská podľa rozkresu rovnakého typu (diel č. 5).
V mojom prípade došlo k roztiahnutiu hliníkového tela náboja v oblasti na priloženém obrázku vyznačenej červeným obdĺžnikom, o túto časť začal zvnútra orech trieť, a pridrhávať. Po prebrúsení problém zmizol, našťastie ložisko orecha zatiaľ vôľu nemá.
Osobný názor mám bohužiaľ taký, že Mavic už niesú everyday-all condition kolesá.
diel cislo 9 som nasiel a stoji prd, nejake 2-3 eura to sa da kupit, orech cca 40-50 eur
dokonca som cital ze si ludia davali sustruzit nejaku suciastku z teflonu a silonu ale neviem ktora to ma byt.
Kazdopadne mne to rucanie robilo aj pri mensich rychlostiach ale niekedy nie a inokedy ano. Neskor som zistil ze ked zaradim vzadu urcity prevod ked sa retazova linka krizi minimalne tak to nerobi. Musim to nejak rozobrat a pozriet ci vobec uvidim co je zle. Celkovo sa mi ale zda ze to rapkanie pocut viac ako pred tym, volnobezka je nejaka hlasnejsia ako byvala.