Pointa je, že na odoslanie SMS stačí podstatne slabší signál, ako na hovor. Zopár záchraniek sa už takto úspešne uskutočnilo vďaka appke HZS, keď odoslalo pozíciu a telefonovať sa nedalo. Samozrejme, úplne bez signálu nebude fungovať ani toto, to by si potreboval satelitný telefón.
Pointa je, že na odoslanie SMS stačí podstatne slabší signál, ako na hovor. Zopár záchraniek sa už takto úspešne uskutočnilo vďaka appke HZS, keď odoslalo pozíciu a telefonovať sa nedalo. Samozrejme, úplne bez signálu nebude fungovať ani toto, to by si potreboval satelitný telefón.
No, som blbec, som zabudol, ze to posiela smsky ... zmagoreny som tymi dnesnymi somarinami, co po mne furt chcu zapinat datove prenosy, aj ked to nic nerobi. Dobre, ze si ma opravil
robi mi to presne to, co pomaly vsetci opisuju v recenziach na google play, cize zadam cislo, sms kod, svoje udaje, udaje kontaktnej osoby, zadam aktualizovat udaje, kliknem na info, alebo inu zalozku v apke, zatvorim ju, a ked ju zase otvorim, tak to vsetko pyta odznova, nic nieje ulozene...takze znova zadanie cisla, potvrdenie sms kodu (mimochodom vzdy toho isteho - robil som to 5krat ), atd.
to iste aj po odinstalovani a opatovnom nainstalovani, tak isla definitivne prec
Tiež mi to tak blblo ale čítal som že treba odsúhlasiť všetky povolenia ktoré apka pýta. Potom to už fungovalo. Nepáčilo sa mi že bol problém s apky odísť, ale odpísali mi, že najbližšom upgrade to upravia.
Výletníci na elektrokolech i elektrokoloběžkách, kteří letos vyrazí na cyklostezky a cyklotrasy v Národním parku Šumava, mohou dostat pokutu až deset tisíc korun. A to v případě, kdy se budou chovat bezohledně anebo jejich vybavení nebude odpovídat předpisům.
...Upozornil, že podle zákona musí na cyklotrasách elektrokolaři i elektrokoloběžkaři dodržovat rychlost pod 25 kilometrů za hodinu. „Zároveň platí, že by měli průběžně šlapat anebo se odrážet a výkon motoru jejich stroje nesmí přesáhnout jeden kilowatt,“
...Doplnil, že finanční postih mohou elektrokolaři očekávat hlavně v případech, kdy strážce začnou při hádce napadat nebo před nimi ujíždět. „Z těchto důvodů budeme úzce spolupracovat s policisty,“
Trailom prefrčím na hardtaily ako nôž nahriatym maslom. nestretnem sa s odporom. Hlavu mám ale plnú rozporov... neubránim sa návalu myšlienok... Nie je to tak dávno čo sme sa ako bajkeri báli, že nebude kde jazdiť, potom sa začali objavovať miesta ako Livigno a my sme si mysleli, že zo sveta sa pomaly ale isto stane raj na zemi. Vývoj bajkov išiel dopredu a my sme s pomocou dokonalých tlmičov a hydraulických bŕzd prekonávali stále ťažšie úseky bez potreby zosadnúť. Pracovali sme na sebe, snažili sme sa zlepšovať techniku aj kondičku a teraz toto... Som v šoku. V obchode kde mám kamarátov sa pýtam čo sa stalo?
Odpoveď znie: požičiavame stále viac elektrobajkov a potrebujeme tých ľudí posielať niekde do terénu, na pekné ale nenáročné okruhy po singláčoch hladkých ako detská prdelka...
je to len o bikeroch,vôbec nezáleží,či majú bike alebo e-bike...dám príklad-pôjdem na e-biku z vypnutou podporou 35 km/h,môžu ma za to pokutovať ? iný príklad-pôjdem na biku (nie e-biku) 40 km/h , to sa už môže ???
už by sa tá fóbia z e-bikerov mohla skončiť,vždy je to len o tom,ako sa jazdec správa-jazdím teraz na oboch typoch,a síce nechtiac musím konštatovať,že faktor zábavy je na e-biku výrazne väčší ako do kopca,aj z kopca-kto neverí,nech vyskúša,predsudky sú úplne zbytočné
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ja týchto e-bajkových odporcov volám cyklovegáni. Neustále vyťahujú niečo, čo ostatných nezaujíma, čo je vyfabulovaným problémom a k tomu sa ešte považujú za morálne nadradených.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozno by tu na webe nezaskodilo aj nejake info, ze vobec nieco take existuje, lebo velmi vela z nas chodi osamote a v odlahlych oblastiach.
Myslim, ze tu v CR sme na tom podobne: https://www.zachrankaapp.cz/
HZS: https://www.hzs.sk/app_android_ios
155: http://www.155.sk/ako-funguje-aplikacia-155-sk/
No, som blbec, som zabudol, ze to posiela smsky
to iste aj po odinstalovani a opatovnom nainstalovani, tak isla definitivne prec
https://www.aktuality.sk/clanok/689367/ochranari-varuju-pred-postrekom-nevieme-ci-cloveku-neuskodi-tvrdia/
Výletníci na elektrokolech i elektrokoloběžkách, kteří letos vyrazí na cyklostezky a cyklotrasy v Národním parku Šumava, mohou dostat pokutu až deset tisíc korun. A to v případě, kdy se budou chovat bezohledně anebo jejich vybavení nebude odpovídat předpisům.
...Upozornil, že podle zákona musí na cyklotrasách elektrokolaři i elektrokoloběžkaři dodržovat rychlost pod 25 kilometrů za hodinu. „Zároveň platí, že by měli průběžně šlapat anebo se odrážet a výkon motoru jejich stroje nesmí přesáhnout jeden kilowatt,“
...Doplnil, že finanční postih mohou elektrokolaři očekávat hlavně v případech, kdy strážce začnou při hádce napadat nebo před nimi ujíždět. „Z těchto důvodů budeme úzce spolupracovat s policisty,“
A nakoniec budeme za tento "e-boom" trpieť všetci.
http://bicykle.vetroplachmagazin.sk/livigno-mtb-val-delle-mine-a-smrt-krasneho-trailu-1387
Trailom prefrčím na hardtaily ako nôž nahriatym maslom. nestretnem sa s odporom. Hlavu mám ale plnú rozporov... neubránim sa návalu myšlienok... Nie je to tak dávno čo sme sa ako bajkeri báli, že nebude kde jazdiť, potom sa začali objavovať miesta ako Livigno a my sme si mysleli, že zo sveta sa pomaly ale isto stane raj na zemi. Vývoj bajkov išiel dopredu a my sme s pomocou dokonalých tlmičov a hydraulických bŕzd prekonávali stále ťažšie úseky bez potreby zosadnúť. Pracovali sme na sebe, snažili sme sa zlepšovať techniku aj kondičku a teraz toto... Som v šoku. V obchode kde mám kamarátov sa pýtam čo sa stalo?
Odpoveď znie: požičiavame stále viac elektrobajkov a potrebujeme tých ľudí posielať niekde do terénu, na pekné ale nenáročné okruhy po singláčoch hladkých ako detská prdelka...
Galéria v článku je teda pekný hnus...
už by sa tá fóbia z e-bikerov mohla skončiť,vždy je to len o tom,ako sa jazdec správa-jazdím teraz na oboch typoch,a síce nechtiac musím konštatovať,že faktor zábavy je na e-biku výrazne väčší ako do kopca,aj z kopca-kto neverí,nech vyskúša,predsudky sú úplne zbytočné