Dnes zasielka z miestneho shopu,par drobnosti pre kolegov,cosi na servis a hlavne som chcel jontak...chcel som prichut pomaranc,dostupnost 3 dni,cakalo sa tyzden a nic,tak som si zmenil prichut na taku ktora je skladom aby bol mozny osobny odber dnes v Hradku...vcera prisiel mail ze je vsetko nachystane,brat to bol dnes zobrat a ked mi dal balik tak sa divam ze zabudli zabalit aj jontak aj jednu flasu pre kolegynu....hlavne ze malo byt vsetko ready som si aspon pripomenul preco radsej objednavam od frickov
Samalama to musi byt nejaka zhoda okolnosti alebo co, ja tu mam za posledny rok 9 objednavok z celkovych 10 a zatial vzdy vsetko prislo tak ako malo, ziadny problem som este nemal. Klop-klop
Tak ako dokopy ma to vyšlo menej než by si si myslel Jedine kolesá boli trošku drahšie inak všetko za pár šušňov Výhoda práce v bikeshope. Keby sme mali možnosť zohnať aj kolesá podobnej kvality tak by som aj na nich dosť ušetril ale tak nevadí ja som spokojný. Bike som už bol aj otestovať a je to paráda
Samalama to musi byt nejaka zhoda okolnosti alebo co, ja tu mam za posledny rok 9 objednavok z celkovych 10 a zatial vzdy vsetko prislo tak ako malo, ziadny problem som este nemal. Klop-klop
okolo toho jontaku sme si vymenili par mailov,sami mi navrhli vymenu prichute aby to bolo mozne prebrat do dnes a nakoniec tam ten jontak aj tak nepribalili
Pali65 co za tycku mas v plane pouzivat k tomu stanu? ci bolo nieco k nemu?
mne sa paci jedno poncho z ktoreho dokazes spravit takyto stan kde sa vojdes aj s velkym batohom len cena je priserna - no je to ultralight cize by ma k tomu este cakalo zatieranie spojov
Gusto0 tyčka nie je súčasťou stanu, predpokladá sa použitie turistickej palice. Na bajk plánujem dlhšiu repšnúru a upnem to medzi bicykel a nejaký strom a pod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-rafik-suncycle-29-carbon-30mm-xc-tubeless/11187
mne sa paci jedno poncho z ktoreho dokazes spravit takyto stan kde sa vojdes aj s velkym batohom len cena je priserna - no je to ultralight cize by ma k tomu este cakalo zatieranie spojov
ten stred je červený a to je všetko , životnosť je biedna, mal som klasiku aj keramiku
V rozobratom alebo nezlozenom?
To prvé znamená že už zložený niekedy bol, to druhé, že ešte nie.
Tak toto sedlo mi nesedlo.
treba sa vozit a nie skladat bike rok nemusi byt vsetko 100% bike je na jazdenie a komponenty mozes menit stale len hlavne je jazdit.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Ešte čakám niekoľko balíkov.
Keď prídu určite dám foto do galérie.