S radosťou vás pozývame na 3. ročník Dohňany-Púchov Trophy maratón, ktorý sa bude tento rok konať 1.6.2019. Počas hlavných pretekov sa bude konať aj Detský cyklomaratónik, tak zoberte so sebou aj svoje ratolesti, ktoré si budú môcť zapretekať na detskej trati. Na našej webovej stránke http://www.ckdohnany.sk/maraton/ budeme postupne pridávať všetky potrebné a zaujímavé infošky
Prihlasovanie bolo práve spustené, tak neváhaj a príď si k nám užiť super zábavu na bicykli
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
Na občerstvovačke Salaš full servis.Kym som sa cpal banánmi a nalieval ionťákom,tak mi umyli a namazali radenie.
Rizoto v cieli velmi chutne.
Ďakujem.
Singláče boli super ale prvý krát som si skúsil dlhú variantu a môj názor je že poslená slučka pred cielom je zbytočné naťahovanie kilometrov po cestách. Hlavne tá asfaltka smerom k rozhľadni je psycho. Keby sa to dalo namotať skôr na Marikovských singláčoch, tak by to bolo učite zábavnejšie. Aj za cenu opakovaného kolečka na niektorom úseku na singltrekoch.
No a k organizácii do budúcna jeden návrh - zbavte sa zbytočných igelitiek. Tričko, gel a tyčinka sa zmestí aj do papierového vrecka. A rizoto sa dá naložiť aj do papierovej misky. A pivo čapovať do pamätných pohárov, ktoré si jednorazovo zakúpime a potom opakovane doplníme. Viď obrázok. Plus pridajte odpadkové koše na triedený odpad. Určite bude fajn nasledovať rozbehnutý trend. Vďaka
Ďakujeme všetkým zúčastneným pretekárom, ktorí prišli v sobotu na náš 3. ročník Dohňany-Púchov Trophy maratón.
Ďakujeme aj tým, ktorí nepretekali, ale vytvorili fajn atmosféru pri trati.
Ďakujeme všetkým organizátorom a dobrovoľníkom, ktorí venovali svoj voľný čas na prípravu tohto podujatia, aby sme pre vás pripravili tie najlepšie podmienky.
Ďakujeme všetkým sponzorom, ktorí nás podporili nielen finančne, ale aj materiálne.
Ďakujeme obsluhe, ktorá sa postarala o všetky hladné a smädné bruchá
Ďakujeme za všetky vaše návrhy, pripomienky a rady, ktoré nám pomôžu urobiť ďalší ročník ešte lepším.
Veríme, že ste si to užili a o rok sa v Dohňanoch opäť stretneme
A že ich bolo. Tie svoje prikladám vo svojom článku
A vidíme sa o rok
http://www.ckdohnany.sk/maraton/sk/rocnik/2019/fotogaleria/3-rocnik-dohnany-puchov-trophy-maraton-photo-by-jan-melicher
v mene celého organizačného tímu Dohňanského maratónu by som vám chcela popriať krásne Vianoce plné pohody
V novom roku nech sa vám vyhýbajú defekty a pády a šliapnite do pedálov tou správnou nohou