komu alebo kam v ke dat kvalitne vypliest kolesa z mnou prinesenych vsetkych komponentov? tak aby som sa nechytil za hlavu, ked ich prevezmem - napr ventil neumiestneny tam kde ma najviac miesta, poskrabane a tak...
no teraz v stvrtok som akurat daval vypliest kolesa....neuvazoval som nad inym obchodom ako nad isakom, inde som to dat nechcel, ale mali tam momentalne zavrety servis, pretoze maju vela bikov, a vedeli by mi to vypliest vraj az za 10 dni ....
...tak mi zostaval uz len jumpsport, lebo inde by som kolesa na vypletenie fakt nedal...no, kolesa su v tejto chvili tam, zajtra si po nich mam prist...dal som tam ale trialove rafky, nad ktorymi sa vsetci divili a ani servisak take koleso nikdy nevidel a nevyplietal, teda nevedel povedat ci to bude vediet vypliest ... no myslim ze ano
...a o kvalitu vypletenia sa nebojim, skor dufam, ze koleso nebude poskrabane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...tak mi zostaval uz len jumpsport, lebo inde by som kolesa na vypletenie fakt nedal...no, kolesa su v tejto chvili tam, zajtra si po nich mam prist...dal som tam ale trialove rafky, nad ktorymi sa vsetci divili a ani servisak take koleso nikdy nevidel a nevyplietal, teda nevedel povedat ci to bude vediet vypliest ... no myslim ze ano
...a o kvalitu vypletenia sa nebojim, skor dufam, ze koleso nebude poskrabane.
O tom nepochybujeme
niaku vtipnu kasu pojedol chlapec
sportshop: to co ti navodzuje take stavy je legalne?
no doniesol som obe rafky, obe naboje...len spice co vypletu kupujem :
detto...tam na madaroch maju asi niaku kvalitnu travu
tak dobre za 15 minút to mám hotové všetko !!!!
Tak preco si nestojis za svojim aj ked je to totaln blbost.