Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
chystam sa s priatelkou prejst zo Zochovej chaty na Biely kriz a napojit sa na Cerovu drahu a na Zeleznu studnicku
vedeli by ste mi napisat najjednoduchsiu peknu lesnu trasu zo Zochovej na Biely kriz?
ma novy full a potrebujem aby si zamilovala les lebo doteraz stale iba hrádza a hrádza
Zo Zochovej chaty na cermakovu luku (odporúčam nie po značke ale okolo cintorína na Piesku až po rampu a tam doľava po zvaznici) a potom z ČL už po červenej až na BK len treba obísť 4 kopce (Skalnata, Čertov kopec, čmelok a Somára) ... na cyklomapach to nájdeš
Včera som dal Strmok z Močiarnej. Pozor v spodnej časti je to značne poznačené ťažbou. Dá sa to ale obísť.
Inak mrte zvery všade. Užovčička pod Pánovou lúkou, chrobáčik na Močiarnej, ostatné (srny, lane, diviaky) som nefotil lebo som to stretol pri jazde...
Ja som vcera poobede isiel na pivo na Pezisku babu, smerom tam po cervenej z BK, prvykrat sa mi to podarilo vyslapat na Somar, a tam ma skoro sfuklo z biku. Aj som rozmyslal ci pojdem dalej, ale predsa nie som z cukru, a nakoniec ma dazd nezastihol. Naspet som siel po modrej TZ a z nej odbocil na zltu a cez Senkarku a okolo Maleho Javornika (nie ten kde je SHMU) dosiel zas na BK. Pocasie fajn, a ludi malo.
na Cervenom krizi ste dali peknu infotabulku. a hned som aj isiel na Slalomku.
a potom som vyliezol aj na vedlajsiu Velku Banu, no tam este singel nie je
Len nechápem prečo keď sú spájaný z developermi nie sú schopný roky dokončiť rekonštrukciu jedného malého domčeka a spustiť plnohodnotnú prevádzku bufetu v dôstojných podmienkach.
Len nechápem prečo keď sú spájaný z developermi nie sú schopný roky dokončiť rekonštrukciu jedného malého domčeka a spustiť plnohodnotnú prevádzku bufetu v dôstojných podmienkach.
Tento pan Puk vie vselico vypustit do sveta, napriklad tuto cast z jeho nedavneho blogu o volbe riaditela MLB ?♂️:
"Čo je však najdôležitelšie: je biker a to je dnes hlavný predpoklad na výkon funkcie v pôsobnosti magistrátu. O tom, čo spôsobujú bikeri v bratislavskom lesoparku sa už popísalo na rôznych portáloch dosť - mňa najviac ma rozčuľuje zničený lesopark"
Vcera som mal dovolenku a isiel pojazdit trasy v okoli Dobrej Vody. Zaparkoval som na parkovisku pri Katarinke a odtial na Rozbehy, potom na hrad Dobra Voda, Klenova, Velka Pec, Mala Pec, a cez Dobru Vodu naspet na Katarinku. Je tam pekne, zo zaciatku trochu viac asfaltu ako som zvyknuty. Najkrajsi usek bol v okoli Klenovej a pri tych Peciach. Tazbou znicena trasa bola len na cervenej TZ - Mihalinova. Velka cast mojej trasy bola oznacena bielymi paskami, zeby nejaky pretek? Niektore useky boli vysypane kamennou drtou, pri pomalej jazde ok, ale v plnej rychlosti by som tadial nechcel ist.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes okolo tretej tam ešte alebo už nebol
Inak dnes som stretol strom na switchbacku pod Kamzikom ale počul som že ten tam je uz dlhšie
vedeli by ste mi napisat najjednoduchsiu peknu lesnu trasu zo Zochovej na Biely kriz?
ma novy full a potrebujem aby si zamilovala les lebo doteraz stale iba hrádza a hrádza
dik
Inak mrte zvery všade. Užovčička pod Pánovou lúkou, chrobáčik na Močiarnej, ostatné (srny, lane, diviaky) som nefotil lebo som to stretol pri jazde...
Pekná foto, možno to bude stromová, ich výskyt sa mapuje tu https://www.facebook.com/ZamenisBA/
a potom som vyliezol aj na vedlajsiu Velku Banu, no tam este singel nie je
rumakk - tu: https://mapy.hiking.sk/?x=17.09823&y=48.27089&ref=permalink
https://puk.blog.sme.sk/c/389915/roztrhaju-nesrovnalovci-bratislavsky-lesopark-na-kusy.html
https://puk.blog.sme.sk/c/389915/roztrhaju-nesrovnalovci-bratislavsky-lesopark-na-kusy.html
Tento pan Puk vie vselico vypustit do sveta, napriklad tuto cast z jeho nedavneho blogu o volbe riaditela MLB ?♂️:
"Čo je však najdôležitelšie: je biker a to je dnes hlavný predpoklad na výkon funkcie v pôsobnosti magistrátu. O tom, čo spôsobujú bikeri v bratislavskom lesoparku sa už popísalo na rôznych portáloch dosť - mňa najviac ma rozčuľuje zničený lesopark"
https://blog.postoj.sk/44391/ako-sa-meria-transparentnost-v-bratislave
Cize jeho by som velmi vazne nebral ?