2x speed, prešmyk a ešte aj napinák toľko zbytočností na biku , nie len že to niečo váži/stojí ale ešte to stále nejak nastavovať a furt to nebude ono.
este pride zvoncek a stojan... drziak na co2 a tampony... a samozrejme zrkadielko.. ale bude to pekne a o to ide... a verim tomu ze ten dream bike ma vlastnu insta storku a fanusikov
2x speed, prešmyk a ešte aj napinák toľko zbytočností na biku , nie len že to niečo váži/stojí ale ešte to stále nejak nastavovať a furt to nebude ono.
Taktiez mam presmyk, dvojpilu, skoro totozny napinak a urcite to za nic zbytocne nepovazujem a ziadne problemy s nastavovanim som za x rokov nemal a "je to ono". Uplne zbytocne taraniny a mudrovanie len aby si sa opat zaradil do stada.
Taktiez mam presmyk, dvojpilu, skoro totozny napinak a urcite to za nic zbytocne nepovazujem a ziadne problemy s nastavovanim som za x rokov nemal a "je to ono". Uplne zbytocne taraniny a mudrovanie len aby si sa opat zaradil do stada.
a teraz úprimne, ak by si kupoval novy bike čo vyberieš?..
A naco jej osobne je napinak? Ked pojde na hradzu v PN,tak jediny teren ktorym prejde bude pole, ktorym si moravanci skracuju cestu na Kupelny ostrov. Teda ak vobec aj do PN pojde Ale nic to sikovnica paradnica kym ho dokonci bude drím bajk suci Hornakovi do muzea veteranov Mozes Lucka napisat co chces, ale zatial len tam to smeruje Aspon mame sem tam co citat v praci
trionq Osobne s dvojprevodníkom nemám najmenší problém a kľudne by som ho bral i na nový bike. Ale zbytočný bordel v téme zas i keď je zasvinená dosť i bez týchto naťahovačiek samozrejme. Každý nech si rieši bike ako uzná za vhodné, to že niekto s tým nesúhlasí /i keď na to nemá častokrát objektívne dôvody/ neznamená že tu musí hádzať každú svoju domnienku /v tomto prípade zrejmú, keďže nevychádzala z reálnych skúseností/ ako nejaký svätý fakt.
tak ja som bol nasratý, lebo som to chcel pôvodne na stupmyho ale tam mám vzadu ešte QR a nato orech nerobia takže tam to pôjde neskôr s nejakou inou kazetou
trionq To že niekto s tým nesúhlasí /i keď na to nemá častokrát objektívne dôvody/ neznamená že tu musí hádzať každú svoju domnienku /v tomto prípade zrejmú, keďže nevychádzala z reálnych skúseností/ ako nejaký svätý fakt.
duredure Chceš objektívny fakt?
rozdiel 400g +- autobus kvôli jednému prevodu navyše 2x10(36z) vs 1x12(50z)
(22z prevodní+ prešmyk+radenie+chainguard - rozdiel váhy kazety) + starosti s komplikovanejším nastavovaním
Tebe to ego nedovolí a budeš si stále mlieť svoje, však? Všimol som si to už vo viacerých témach v tvojich komentároch. Moja reakcia bola na TOTO! - "toľko zbytočností na biku , nie len že to niečo váži/stojí ale ešte to stále nejak nastavovať a furt to nebude ono" ..ja sa nebavím o rozdieloch voči jednoprevodníku. Tak začni už konečne premýšlať a čítať s porozumením a adekvátne reagovať. A prosím žiadne prípadné pubertálne anglické "cool" hlášky ako naposledy. A ak ešte niečo chceš píš správu.. ale nesľubujem že Ti odpíšem.. končím so zbytočným zasieraním témy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teda dvoj, pardon, ale aj tak...
a teraz úprimne, ak by si kupoval novy bike čo vyberieš?..
A naco jej osobne je napinak?
duredure Chceš objektívny fakt?
rozdiel 400g +- autobus kvôli jednému prevodu navyše 2x10(36z) vs 1x12(50z)
(22z prevodní+ prešmyk+radenie+chainguard - rozdiel váhy kazety) + starosti s komplikovanejším nastavovaním