za mna dema neochota. Kristinu som tiez videl v deme, ale 2 tyzdne dozadu, asi nepocula co som zhanal personal jednoducho nemal zaujem zohnat to, co potrebujem a ani pri predchadzajucom kontakte. takze za mna dema palec dole a uz ani nebudem mat zaujem tam nieco zhanat.
Lucka aspon komponent da na bike. su tu poniektory, ktory ani nedaju na bike a uz predavaju ...(kauza dt swiss microspline na 350)
Nie je nad pocit keď si môžeš anonymne zanadávať, kopnúť a posťažovať sa
myslim si, ze pre teba by som nemusel byt az tak anonymny. mozes si na obchodnom oddeleni zistit o mne vsetky udaje.
dal som len moje osobne skusenosti, nic viac.
a k Lucke a kauze shimano microspline som mal dat smajlika? sak to kupili tiez bez rozmyslu. ona aspon na tom mozno zaraba, mozno si len krati dlhy cas. nic o nej neviete a len na nu kydate ako take stado. kazdy prispevok na nu je len hejt a pritom sa len pochvali v postarke a predava v bazari. neviem naco tu su plne strany sprostosti okolo toho.
Ty lolo, lenze nam sa to stalo na jednom komponente, jednej jedinej suciastke, o ktorej informacii som/sme nemali odkial popredu vediet. Popri tom sme aspon upovedomili ostatnych aby si dali nato pozor. A mimochodom popritom jazdime, bud natom alebo nahradnom biku... Kdezto slecna uz vymenila hadam kazdy jeden kompotent aj 2x a stale ani len nejazdi. Nehovor ze tam nevidis rozdiel...
Dnešný zahraničný balíček.
Riaditka od kultovej kanadskej značky Chromag model Fubars OSX Low Riser Anodized Purple.
A originálne brzdové platničky Hope Disc Brake Pads organic standard for Tech 3 E4.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lucka aspon komponent da na bike. su tu poniektory, ktory ani nedaju na bike a uz predavaju ...(kauza dt swiss microspline na 350)
Nie je nad pocit keď si môžeš anonymne zanadávať, kopnúť a posťažovať sa
dal som len moje osobne skusenosti, nic viac.
a k Lucke a kauze shimano microspline som mal dat smajlika? sak to kupili tiez bez rozmyslu. ona aspon na tom mozno zaraba, mozno si len krati dlhy cas. nic o nej neviete a len na nu kydate ako take stado. kazdy prispevok na nu je len hejt a pritom sa len pochvali v postarke a predava v bazari. neviem naco tu su plne strany sprostosti okolo toho.
Riaditka od kultovej kanadskej značky Chromag model Fubars OSX Low Riser Anodized Purple.
A originálne brzdové platničky Hope Disc Brake Pads organic standard for Tech 3 E4.
Škoda že predpokladaný dátum doručenia predstavca je až niekedy začiatkom augusta.
Škoda že predpokladaný dátum doručenia predstavca je až niekedy začiatkom augusta.
preco skoda? cim neskor dojde tym lepsie pre teba a viac radosti z balicka.
To uz si zjazdila tie povodne ?
Moc si toho asi nepojazdil
Tym netvrdim,ze dotycna ano.