Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ja napr. tie klopky pri horarni jazdim smerom hore casto. Nie je to jednosmerny chodnik. Nikdy som s nikym nemal problem.
Dobre je spraveny SV3. Smerom od Bieleho kriza je to parada. Prislapnes a uz sa len vezies pomedzi stromy
a kto branil prizemnym panom v obtiahnutych dresoch aby sa toho chytili a spravili to podla seba?
Písal som to vyššie, ale môžem to zopakovať. Bol urobený projekt na vybudovanie Krasňanského trailu nad horárňou, ktorý sa schválil a podľa neho sa mal aj postaviť.
Bohužiaľ "chlapci" si to urobili po svojom.
Celé prepojenie Cerovky s Krasňanským trailom bolo schválené ako obojsmerné a v podobnom duchu ako Cerovka.
PS: Tu sa zvykne frflať na Cerovku - ľahké ....
Ktokoľvek sem príde zvonku (mimo domácich) si ju nevie vynachváliť.
Suhlas, toto je asi fakt najprijemnejsi chodnik (smer ku Kamziku). Ale treba aj povedat, ze to nie je novovybudovany trail. Je to povodny pesi chodnik, na ktory sa namalovalo C.
mne sa paci aj svat vrch teda okrem toho brodu len skoda ze nie je offi
cerovka je fajn ale uz ju mam ojazdenu a az tak ma nebavi, ale obcas na spestrenie dam
ale nemam ojazdenych ani polovicu trailov co tu su takze nemozem sudit, pripadne mozno som aj nieco siel ale neviem ze to bol trail
Každý trail, chodníček má niečo do seba, len si treba nájsť ten svoj. A ak si ho človek nebodaj nenájde, môže si ho vybudovať a zoficiálniť scarinko a čo máš proti brodu. Ten je na tom najlepší
SV3 je fakt šupa, hlavne keď som to začal jazdiť od BK. Ten začiatok po potok nemá chybu teda. Cerovka ma baví, aj keď predvčerom som ju šiel po dlhej dobe, na začiatku už začala ťažba, fuj. Ale vždy stretnem nejakú srnu / zajaca čo je fajn spestrenie
Každý trail, chodníček má niečo do seba, len si treba nájsť ten svoj. A ak si ho človek nebodaj nenájde, môže si ho vybudovať a zoficiálniť scarinko a čo máš proti brodu. Ten je na tom najlepší
Suhlas, toto je asi fakt najprijemnejsi chodnik (smer ku Kamziku). Ale treba aj povedat, ze to nie je novovybudovany trail. Je to povodny pesi chodnik, na ktory sa namalovalo C.
Je to o technike, kamarat to vyletel hore na XC speciale s palstami co by svecali skor na polnu cestu. Presnejsie som to videl jazdit na upne comkolvek, ale som rad, ze nie som jediny co to este nedal. Mozno dnes.
brudy: naposledy sa mi zdalo, ze je to uz uplne cisto zapadane/mrtve .. skoda, pekna technicka vsuvka, na druhej strane, ked ludia placu kvoli jednemu korenu, a nevedia ani brod tak ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobre je spraveny SV3. Smerom od Bieleho kriza je to parada. Prislapnes a uz sa len vezies pomedzi stromy
Písal som to vyššie, ale môžem to zopakovať. Bol urobený projekt na vybudovanie Krasňanského trailu nad horárňou, ktorý sa schválil a podľa neho sa mal aj postaviť.
Bohužiaľ "chlapci" si to urobili po svojom.
Celé prepojenie Cerovky s Krasňanským trailom bolo schválené ako obojsmerné a v podobnom duchu ako Cerovka.
PS: Tu sa zvykne frflať na Cerovku - ľahké ....
Ktokoľvek sem príde zvonku (mimo domácich) si ju nevie vynachváliť.
(podla mna) lepsi ako tento este spraveny nebol aj ked cerovka sa celkom blizi (pri vsetkej ucte ku vsetkym ostatnym)
https://www.strava.com/segments/4463528
cerovka je fajn ale uz ju mam ojazdenu a az tak ma nebavi, ale obcas na spestrenie dam
ale nemam ojazdenych ani polovicu trailov co tu su takze nemozem sudit, pripadne mozno som aj nieco siel ale neviem ze to bol trail
scarinko a čo máš proti brodu. Ten je na tom najlepší
Banske a Ohek sú kde?
Edit: tak už som to našiel...
scarinko a čo máš proti brodu. Ten je na tom najlepší
ved som ti pisal ze ho neviem dat takze vsetko
ved prave
Brod je v pohode, ten kopec za nim za to moze
co je Brudyho stupanie?
scarinko Ak nedas brod, tak ani nepatraj