Jasne že musíš. Si myslíš, že keď si sám najazdil pár km na žiletke po okolí, tak vieš ako to je? Choď na nejaké cestné preteky, maratón, choď sa previezť do Blavy, alebo aspoň tu hore na Moravu. Za chvíľu je Jarná klasika, skús to aj tam, ako sa jazdí na východe. Alebo sa aspoň raz prevez v nejakom balíku žiletiek o viac ako 6 kusov. A potom si dovoľ so mnou nesúhlasiť. Ako písali v minulom Vele, cyklistika je jeden z mála športov, kde nestačí len talent, skúsenosť, ale hlavne treba mať najazdené.
Nemáš skúsenosti, tak radšej nerieš. Ak máš len pozitívne, je to fajn, ale ak budeš viacej jazdiť po cestách, tak zistíš, že práve tí dobrí ujovia autobusáci sú najväčší k....ti.
Ty si myslis, ze jazdim po ceste par km

?? Neznamena, ze na to aby som vedel ako to je musim jazdit na cestaku...ano teraz jazdim, ale predtym som uz od mala jazdil na vylety a tie boli vzdy iba po ceste, slo nas viacej, ale vzdy pekne za sebou a nepamatam si, ze by boli nejake brutal problemy (samozrejme, ze sa stane ale nic kriticke). Ja len hovorim, ze na ceste sa spravam s ohladom na to, ze ja som vacsinou ten zranitelnejsi...