Kategórie
Bike-techAké kotúčové brzdy na MTB? # MTB # skúsenosti # poradenstvo # rady # jazda do kopca # technika jazdy # technické otázky
chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
-9% Shimano SLX M7100 hydr. predná brzda, Post Mount, 1000 mm had. + platničky G03S
69,99 €
-9%
MOC 125 €
savings Shimano XTR BR-M9100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + plat. K02Ti
202 €
savings
MOC 295 €
Výpredaj -31% Shimano BR-MT200 hydr. zadná brzda, Post Mount, had. 1 450 mm, OEM
33,99 €
-31%
MOC 48,99 €
savings Shimano Deore BL-M6100/BR-M6100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + platničky G05S
60,99 €
savings
MOC 104 €
-40% Shimano Deore XT BR-M8120 hydr. zadná brzda, Post Mount, had. 1700 mm, OEM
129 €
-40%
MOC 215 €
-31% MAGURA MT5 hydr. brzda, pravá, 4-piest, Post Mount, had. 2 000 mm, OEM
54,90 €
-31%
MOC 79,90 €
-15% Shimano BL-MT501/BR.MT500 hydr. brzda, zadná, PM, had. 1 700mm
68,99 €
-15%
MOC 80,95 €
-8% Shimano Deore BL-M6100/BR-M6100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + platničky G05S, OEM
53,99 €
-8%
MOC 64,90 €
-21% MAGURA MT5 hydr. brzda, ľavá, 4-piest, Post Mount, had. 1 000 mm + adaptér, OEM
54,90 €
-21%
MOC 69,90 €
Akcia -16% Campagnolo osová skrutka brzdovej čeľuste Veloce 18,5mm
4,29 €
-16%
MOC 5,39 €
Sram to musi chrliť a nielen s brzdami, ale aj s pohonom.
Centerline kotuče kludne možes nechať
zamkni si vidlicu a bloknes koleso tak, ze nebudes vediet kedy lezis na chrbte
edit: a pre tych, co si myslia, ze cestaka alebo ine pofiderne "ne"brzdiacie systemy dokazu nieco ubrzdit, tak nech si daju odpruzenu vidlicu a 2.4" poriadne gumisko na prednu a skusia tymi Vckami zabrzdit. Zistia, ze to brzdit vobec nebude (nepocitam speciality typu asfalt na rafku). Samozrejme ale stale plati, ze dobre Vcka vdaka velke pake a inym veciam stale dokazu brzdit viac, ako niektore "kotucovky".
cize daco na tom bude.
okrem toho na 26" som vozil 1,9" plaste nabombovane aby som nesekol, kdezto na 29" som mal uz 2,25" a pekne na makko - to tiez spravilo vela.
kazdopadne to dvihanie na predne beriem ako neziaduci jav, takze teraz je to lepsie
edit: a pre tych, co si myslia, ze cestaka alebo ine pofiderne "ne"brzdiacie systemy dokazu nieco ubrzdit, tak nech si daju odpruzenu vidlicu a 2.4" poriadne gumisko na prednu a skusia tymi Vckami zabrzdit. Zistia, ze to brzdit vobec nebude (nepocitam speciality typu asfalt na rafku). Samozrejme ale stale plati, ze dobre Vcka vdaka velke pake a inym veciam stale dokazu brzdit viac, ako niektore "kotucovky".
Zaujimave, vyskusam co pises. Zamknem vidlu. Ale len pre pochopenie, aky vplyv ma pruzenie na brzdny ucinok ? Teda okrem jednoznacneho prenesenia taziska na prednu gumu pri brzdeni, co ak mas zadnicu nad zadnou osou by nemal byt az tak velky rozdiel. V terene bu som to pochopil ale na hladkom asfalte.
Tiez si trufnem povedat ze 28mm GP 4000sII maju lepsiu prilnavost na suchom hladkom asfalte, ako MTB plaste zo stuplami. Ale to bude dost kus od kusu.
To ci ide bike na predne pri brzdeni je sice ovplyvnene geo, ale nema to nioc s brzdnym ucinkom. To by chpper s 2m dlhou vidlou brzdil lepsie ako okruhova moto GP. A ono je to prave naopak, cim viac mas predkopnutu vidlu tym mensi pritlak na predne koleso a tyhm mensia prilnavost predneho plasta = mensia brzdna sila ktoru dokaze preniest.
26 vs 29 je rozdiel hlavne v mometne brzdnej sily, cim vacie koeso, tym vacsie kotuce treba. To ale neplati pre rafove brzdy, tie brzdia rovnako bez ohladu na velkost kolesa. lebo vzdialenost brzdy od osy kolesa je +- zhodna so vzdialenostou asfatu od osy kolesa.
Da sa vypocitat pre typicke 29er koleso a 180mm kotuc.
29er ma cca 38cm polomer cize 38/9=4.22 cize trenie mediz kotucom a platnami musi byt 4,22x vacsie ako mediz asfaltom a plastom, aby bolo mozne zablokovanie plasa. U V-cok staci rovnake cize trenie medzi rafom a klatikmi staci aby bolo zhodne ako medzi asfaltom a plastom. Inym slovom V-ckam v tomto pripade staci vytvorit 1/4 brzdnej sili oproti kotucovej brzde pre rovnaky brzdny ucinok.