Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
A to ešte keby tento zlodej vedel že mnohé nádrže na nových autách nie sú uzamykateľné!
to je sice vporiadku, ale musia prekonat kovovu klapku na zaciatku a dalej je v hrdle vlozeny plastovy tercik, ktory zabranuje vsunutiu hadice. Jedine co ti mozu, ak prekonaju tu klapku na zaciatku je našikať do nadrze, alebo naliat svatenu vodu. Tak to mam na americkom forde. Tiez som si onehda nasiel otvorene veko nadrze na parkovisku, ale aspon uzaver bol tam, lebo nic nie je zamykatelne. Zrejme sa dostali po tercik a tam koniec. + mam nalepku LPG zlodejske esá. Nadrz mam sice 75l ocel, ale tiez celokryt 2mm plech pod nou.
Toto je ešte v pohode, horšie je, keď sadneš ráno do auta, naštartuješ a strelba rachot...kolega mal takéto nepríjemné prekvapenie...pozrie pod auto a katalyzátor fuč...nový stál 1200€🙈
Edis lepidlo ani nemusis kupovat, je na nic.. Budto zalepit pomocou teplovzdusnej pistole (natlacit nahriaty material) alebo bezpecnejsie - vymenit. Nadrz ti ktorykolvek rozoberac aut velmi rad preda, lebo je to nepredajny diel
Edis, v Žiline zvara nadrze jeden pán a za smiešne peniaze. Vložíme tam občas, keď dôjdu zákazníci z deravou. Ale už sme aj pajkovali, dávali hrubšiu samorezku s podložkou a silikonom, zatiaľ všetko drží.
To lepidlo je na male praskliny, takuto dieru to nezvladne. Ten plast by mal ist zvarit a preplatovat novym plastom. Videl som u hasicov pouzit na deravu nadrz nieco podobne ako montaznu penu, akurat neviem ci to nebolo len na kratkodobe riesenie uniku paliva.
tak nakoniec japonec aj ked predstava by bola trochu ina, lenze cakame druhe, tak potrebujem aj druhe auto s 5 dv....priority boli isofix, spolahlivost, benzin (auto na 15km denne) a cena..vyslo ztoho toto co bolo premna prekvapenie saxo vts vydrzalo na bazosi 10minut
snad ti to bude stacit takto, 3 roky vozenia ma stali cca 700€ (je vtom 2x stk, nakup/predaj, nejaky ten servis-vsetko spotrebak nic co by odstavilo auto)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je sice vporiadku, ale musia prekonat kovovu klapku na zaciatku a dalej je v hrdle vlozeny plastovy tercik, ktory zabranuje vsunutiu hadice. Jedine co ti mozu, ak prekonaju tu klapku na zaciatku je našikať do nadrze, alebo naliat svatenu vodu. Tak to mam na americkom forde. Tiez som si onehda nasiel otvorene veko nadrze na parkovisku, ale aspon uzaver bol tam, lebo nic nie je zamykatelne. Zrejme sa dostali po tercik a tam koniec. + mam nalepku LPG
/ Variovany absurdisticky vtip, pripomenul si mi ho