Tretí a posledný z oživených hrdinov minulého tisícročia. CTM terrano r.v. 1999 najazdených do 100km od nova. Zaparkovaný na balkóne čakal 20 rokov Vymenené sedlo, komplet bowdeny, brzdové špalíky Vbraku (brzdí to veľmi intenzívne), komplet nové 26"palcové ráfiky grand rock, nové plášte Mitas s bielymi pásmi na behúni a všetko premazané a soštelované. Funguje lepšie ako keď bol nový, pamätám, že bol veľmi slendriansky poskladaný a preto sa na ňom nikto nechcel bicyklovať. Bike dostali rodičia ako dar k fungel novej Škode Felícia od predajcu
Co sused, to je moj bicykel co mam este v garazi ale moj je v striebornej farbe ?
Pamatam si ze mi ho kupili rodicia niekedy v 15tich za neviem ci nie 15 tisic korun co bola vtedy velka suma.
Úplne si pamätám, ako som šiel asi 15tich kupovať "parohy" na bajk(vtedy Felt Q600) a týpci v Rívii v Žiline sa na mne smiali, čí chcem k tomu aj barana
to bola asi kopia toho Kellysu co sem daval Sparkus minule.. ten bol na svoju dobu silna vec.. si pamatam ako som zavidel kamaratovi co mu ho rodicia kupili lebo zacal jazdit horske biky v miestnom xc klube
na thoto kanarika mi tie skinwall bocnice teda nepasuju. skor klasika.
Neskutočne rád by so tie konkrétne plášte zohnal v komplet čiernej. Ale musím uznat, že je to najlepšia kombinácia, ktorú som jazdil?. Hlavne Barzo drží, že to až nechápem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pamatam si ze mi ho kupili rodicia niekedy v 15tich za neviem ci nie 15 tisic korun co bola vtedy velka suma.
Aj fotku som nasiel
20 kilov poctivého železa.
Pevná vidla a prevody 3x6
Neskutočne rád by so tie konkrétne plášte zohnal v komplet čiernej. Ale musím uznat, že je to najlepšia kombinácia, ktorú som jazdil?. Hlavne Barzo drží, že to až nechápem.
Pekný rám
Ja ho mám trochu inak osadený
Buduci rok by myslim mali byt dostupne aj v komplet ciernom prevedeni vratane popisov.