Dnes taká čerešnička na záver sezóny. Tatranská Lomnica -> Chata pri Zelenom Plese -> Veľké Biele Pleso -> Chata Plesnivec -> Kežmarské žlaby a späť. Naozaj cykloturistika (minimálne 1/3 tlačenie a nosenie ), ale zjazd od Veľkého Bieleho Plesa a od Chaty Plesnivec absolútna pecka. Niekedy snáď zopakujem, akurát sa lepšie psychicky pripravím na nosenie
Čaute, cez víkend som po dlhšej dobe vybehol s vyjazdených koľají a pobehal som nejaké pre mňa nové miesta. V sobotu som sa motal nad Kuneradom, so sedla Majbíková som to zobral po tom zarastenom chodníku, v húštine kúsok odomňa rachot-nič som nevidel, no stislo mi dobre, z toho strachu bol nakoniec osmoráčik. Nakukol som aj na začiatok Kvakobovho trailu, vyzerá to tam celkom opustené: https://www.freemap.sk/?track-uid=4LBKTuUDkU5O5t100stHfk no a v nedeľu som zo ženuškou dal Kráľovú studňu a Krížnu. Síce to šlo pomalšie, no držala sa, ale keď som videl ako ide vedľa bicykla v tých prudších miestach s Krížnej no čo už. Zvážnica s ponad Túfnej na Pánsku kolibu super https://www.freemap.sk/?track-uid=6WxIRZ2aCLS22l9enVwviv
...aj ja som si slušne pojazdil. Blatá, Dvorská Dolina, Stracová, Kolianová, Plešovica ...
Trip Dist: 43,07 km
Ride Time: 2:41:52
Avg Speed: 15,96 km/h
Max Speed: 45,49 km/h
Altitude Up: 843 m
Temperature: +22st.C obloha úplne bez oblakov
No a lesy nám už začínajú pekne "hrať" farbami
Po úspešnej sobote na Sprintpolome nedeľňajší výjazd zo SL na časť hrebeňovky Čergova. Zo Šarišského Jastrabia žltá na Minčol v pohode, aj ďalej na Malý Minčol to ako tak šlo, hrebeň za ním katastrofa, viac sme prenášali bajky a hľadali značku ako jazdili, potom do Obručneho po napojení na zvažnicu už fajn
Konečne opáčiť Enduro trails Bielsko Biala. Parádne povozeníčko počasie na jednotku.
Dali sme to v poradí: Twister, Stary zielony, Cyganka, Dziabar, Gondola, Sahara, Gondola, Rocknrolla, Cygan.
ja uz cez tyzden stiham len zlatu hodinku pred zapadom slnka - aj to mi zachvilku skonci. no stoji to zato skoro kazdy den - jesen = najkrajsie obdobie roka
Chata pod Chlebom, Krivane, Chata pod Klac. Magurov. Fukal troska vietor na hrebeni, z Maleho Krivana sa ani nedalo ist a miestami som sa musel prikrcit aby som neodletel. Co mi trocha pokazilo naladu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Blatá, Dvorská Dolina, Stracová, Kolianová, Plešovica ...
Trip Dist: 43,07 km
Ride Time: 2:41:52
Avg Speed: 15,96 km/h
Max Speed: 45,49 km/h
Altitude Up: 843 m
Temperature: +22st.C
No a lesy nám už začínajú pekne "hrať" farbami
Dali sme to v poradí: Twister, Stary zielony, Cyganka, Dziabar, Gondola, Sahara, Gondola, Rocknrolla, Cygan.
https://www.cyklokopce.sk/velka-lehota-zapad/
Od dediny Obyce, nadherny novy asfalt niekolko km dlhy, (takmer) bez premavky.
https://www.strava.com/activities/2793351113
edit: Izzy doporucuje 1/1 strana
Hrebeň NT