Samozrejme pár dní = veľa vecí, tak dajte nejaký tip na poriadny a spratný spacák a ostatné veci, každé kilo bude bolieť ( dosť že mám kovadlinu bike
Samozrejme pôjdeme do nejakého normálneho počasia, nedávajte sem XTREME výbavu do -30°C
Tiež by som rád počul nejaký postreh kde a ako sa na noc uložiť, resp kde a ako rozhodne NIE !
5cm za 17 do auta OK
ja ked-tak ju budem jedine vozit autom (pri tej hmotnosti). naposledy, co som spal na karimatke penovej, tak uz sa mi spalo pocitovo tvrde a to som, da sa povedat nepribral na hmotnosti
akurat do auta som kupil lacnejsiu, ma ale väčší otvor ventilu, tak sa rýchlejšie fúka
keď spím na tráve, tak sa mi niekedy ani nechce nafukovat, lahnem na kus kartónu, alebo pár vrstiev tenkej karimatkovej fólie z roboty (použitej), keď ale hrozí spanie na kameňoch alebo snehu, tak sa už bez 5cm nafukovačky nezaobídem
no tak mne planovane spanie na snehu alebo kamenoch, korenoch nehrozi...jedine, ze by som sa zranil, stratil na bezkach kdesi na hrebeni ale to budem mat vtedy starosti ineho rangu...
tak to je iná vec, v takých podmienkach sa už asi šetriť neopláca. Normálne tiež so sebou nosím Therm-a-Rest-ku.
Inak u mňa je tých 2,5cm limit, keď už dokážem spať aj na boku bez toho, aby som sa zobúdzal kvôli tomu, že ma čosí kdesi tlačí. A úprimne povedané túto karimatku som len v rámci "výskumu" prihodil k inému nákupu mierne pochybujúc o tom, že za tých 10€ môže nejako rozumne fungovať, ale zatiaľ sa dá povedať, že predčila očakávania.