Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Hádam si o Pellem nebudeme robiť žiadne ilúzie. Chráni svojich a to divadielko je dávno prekuknute. Len vyciciavači a babky ich ešte držia a sakra ich stále dosť....
Zobraziť komentár 30.11.2019 - 00:19:39
07
uz icte do ***** aj stotu politiku!!!
Zobraziť komentár 30.11.2019 - 21:06:07
00
a ty zo svoju gramatiku
Zobraziť komentár 30.11.2019 - 22:11:33
00
https://www.aktuality.sk/clanok/745419/voly-2020-exkotlebovec-spanik-v-lsns-sa-stale-zdravia-na-straz-rozpadli-sa-im-regiony/

Čelo strany, ktoré sa dostalo do parlamentu sa úplne vzdialilo obyčajným ľuďom, ktorí ostali. Ostali radoví členovia a zrazu tam vznikla obrovská priepasť. Bol problém vôbec dostať niekoho z poslancov na nejaký okresný alebo krajský snem.

Zrazu tam bol absolútny nezáujem o problémy tých ľudí, ktorí sú tam dole. Ľudia si začali myslieť, že boli sme len využití, aby sa určitá skupina ľudí dostala do parlamentu a teraz sme boli odhodení.

Celá strana klamala so svojím programom, keď ponúkala ľuďom riešenia, ukazovala ako sa to dá, ako to pôjde, ale v skutočnosti nič neurobila. Za tými heslami nie je žiadny obsah.

Je len heslo, ako bola petícia za vystúpenie z EÚ, s ktorou sa naši členovia pomaly hanbili chodiť po ulici z toho dôvodu, že ľudia im za to nadávali. Nikdy za tým nebol obsah, akým spôsobom z tej EÚ vystúpime, čo sa dá robiť, aké sú následné kroky. Je to je len heslo bez obsahu.

Spomínate si ešte na niečo ďalšie okrem Európskej únie, za čím v tej strane nie je žiadny obsah?

To isté bolo NATO. Videli sme riešenie osád s buldozérom alebo s bagrom. Neviem, na čo sa tá pospolitosť vtedy skladala, údajne nevideli ani peniaze ani buldozér, keď sa zložili. Viacero týchto vecí je takých, že je to len nadpis, len určité heslo, ale neexistuje cesta ako to heslo naplniť.

Keď chodím okolo Slovenska, tak niektoré billboardy mi pripadajú, že ich priviezol z Venezuely alebo odniekadiaľ z predvolebnej kampane. Napríklad so štátnou správou vecí. Ono je to pekné heslo. Pekne sa to počúva, veľa ľudí to tak aj vníma, že by to tak malo byť od začiatku nastavené, že určité podniky by mali byť stále v rukách štátu. Ale akým spôsobom to chce urobiť, či bude zostavovať nejaké ľudové milície alebo bude obsadzovať tie fabriky? Pre mňa je to úplný nonsens také niečo.

kreativator.sk
Zobraziť komentár 01.12.2019 - 19:04:00
02
Ten článok som čítal. Španikove odpovede mi prišli dosť alibisticke. Snáď je každému príčetnému človeku jasné že kktleba je nekompetentny človek.
Zobraziť komentár 01.12.2019 - 20:08:18
00
bohuzial az prilis vela ludi nejaku nekompetentnost vobec neriesi
slovo "nekompetentnost" je pre nich zlozite cudzie slovo, ktoremu nerozumeju, alebo ani nechcu rozumiet, stacia im tie jednoduche hesla a "riesenia" ich problemov
Zobraziť komentár 01.12.2019 - 20:24:18
03
niekto Igorka predbehol...hotová "kauza"

https://dennikn.sk/minuta/1671114/?ref=mpm
Zobraziť komentár 01.12.2019 - 21:48:35
00
Igor je aj tak psychopat. Rozbije všetko. A keď hovorím všetko, tak tým myslím naozaj všetko.
Zobraziť komentár 01.12.2019 - 23:03:36
00
ja by som povedal,že je to odistený granát ktorý musíš tak či tak odhodiť.a máš na to obmedzený čas.
Zobraziť komentár 01.12.2019 - 23:12:30
00
To je vlastne to isté.
Zobraziť komentár 01.12.2019 - 23:19:46
00
...čiže ako dlho sa dá vládnuť s matovičom?...
Zobraziť komentár 02.12.2019 - 00:16:32
00
toho sa obavam do buducna.. Ak vo vlade bude matovic, tak to neudrzia 4 roky..
Zobraziť komentár 02.12.2019 - 09:22:24
00
Toto niekto pustite Dankovi, keď sa pôjde zase pchať do riti Volodinovi. Žirinovský je vôl. Ale toto bolo vysielané v hlavnom programe Ruskej štátnej televízie. A nikto mu neoponoval. Je to ten program, kde Novotný im svojským spôsobom vyhodil na oči, že Konev prišiel do Prahy deň po skončení vojny a jediní Rusi, ktorí bránili povstanie bola jedna jednotka Vlasovovej ROA. A že Rusi vyvraždili Polských dôstojníkov a intelektuálov v Katyni. https://youtu.be/QyRYT6CL2Z4
Zobraziť komentár 02.12.2019 - 11:18:00
00
Ja keď tak pozerám Blahov profil ako mu tam ľudia pritakavaju, že ma pravdu a tak. To je naozaj toľko ľudí na SK je. tych???
Zobraziť komentár 02.12.2019 - 14:51:14
00
velmi vela falosnych kont, cele je to produkt spinavej PR agentury za nase dane...
Zobraziť komentár 02.12.2019 - 15:08:16
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up