Ja sa len opytam, že akým právom chcú úrok zo sumy 4500 keď im dlhujem už len 1500? Však to je okradanie.. Ide o princíp
A ešte mi povedala zlu informáciu, že keď dám mimoriadnu splátku už v tom mesiaci nebudem platiť normál splátku..
To mas nejaky spotrebny uver a anuitne splacanie ? Lebo predsa pri mimoriadnom vklade sa znizi istina a plasti urok z toho co zostane. To by ma naozaj zaujimalo, co je to za pozicku a kde .. mozno ti nezauctovali mimoriadny vklad. ?
No mna by to zaujimalo, lebo normalne uver takto fungovat nemoze. Je to protizakonne. A okrem ineho ak to naozaj ide o neopravnene, tak ti rozdiel vratit musia. Jedno ci zmenis, alebo nie.
PetoPeto21: zaplatenim mimoriadnej splatky sa ti mal zmenit splatkovy kalendar. Ak nic take nemas, tak sa neudialo mimoriadne splatenie, alebo teda fakt neviem co to tam mas .. asi to nebude klasicky spotrebak, resp. to neposkytuje banka.
Aha, ty si zaplatil mimoriadnu splatku teraz ? .. lenze urok ti strhnu za predosle obdobie /ak si neplatil este za november/, teda zo 4500. A dalsi mesiac ak i to pocitaju na dni, tak adekvatne podla poctu dni z 4500 a zbytok 1500. A ocakavas,ze po zmene banky to bude inak, hej ? .. ach jaj.
Ked si ich zbil, tak asi im to nemyslelo /vtip/. Tak 6e mesacne za vedenie uctu menej potesi. Aj ked, novy rok sa blizi, poplatky sa menia .. este aby to nebolo naopak .. alebo nieco v style, ze len na prvy rok .. male pismenka niekde na 6tej strany zmluvy.
Čo za banka? Lebo Tatra ma začína dosť srať s tými poplatkami a raz za čas uvažujem o zmene. V poslednej dobe už mala pre mňa len jedinú výhodu, že zamestnávateľ mal účet u nich tiež, takže som dostal prachy hneď. Teraz banku zmenili, takže už nie je ani jediný dôvod ostávať tam.
PetoPeto21: hej, len zacne platit novy zakon o odvodoch, zvyseny, tak banky budu hladat moznosti, kde to nabrat, tak by ma neprekvapilo, keby s tym nieco porobili.
edit: volodaj: inak tusim do 2021 maju zaviest (povinne) medzibankove platby do 10 sekund
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ešte mi povedala zlu informáciu, že keď dám mimoriadnu splátku už v tom mesiaci nebudem platiť normál splátku..
To mas nejaky spotrebny uver a anuitne splacanie ? Lebo predsa pri mimoriadnom vklade sa znizi istina a plasti urok z toho co zostane. To by ma naozaj zaujimalo, co je to za pozicku a kde
edit: precooo zas?
https://www.financnahitparada.sk/rady/velke-porovnanie-uctov-v-banke
https://uzitocna.pravda.sk/peniaze/clanok/526834-ucet-zadarmo-mozete-dostat-takmer-v-kazdej-banke/
ps: 365.bank = Postova banka
PetoPeto21: hej, len zacne platit novy zakon o odvodoch, zvyseny, tak banky budu hladat moznosti, kde to nabrat, tak by ma neprekvapilo, keby s tym nieco porobili.
edit: volodaj: inak tusim do 2021 maju zaviest (povinne) medzibankove platby do 10 sekund