Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Bajk zablatený, náhradná duša nedávno doma nahodená, nová na pošte, času tak akurát aby som došiel za sveta -> ideálna kombinácia na prvý defekt
Zdrsním povrch, zalepím, vďaka komentárom na fóre skontrolujem vnútro, vyčnievajúci tŕň/plášť zarovnám, nafúkam, nahodím, idem a za chvíľu zas mäkké. Zhadzujem plášť a záplata vôbec nedržala. Skúšam znova a nedrží to. Lepidlo so spotrebou do 2013. Zdá sa, že ma čaká 12km prechádzky. Napadlo mi skúsiť to celé prelepiť izolačkou. Na moje prekvapenie vydržala kamenistý zjazd a bez dofukovania až domov. Stihol som ešte trochu poblúdiť v lese a vytrepať sa na ľade kúsok pred dedinou.
Ale koniec dobrý, všetko dobre
a navyše, čo nás nezabije, to nás posilní
- I've got to do some rear derailleur settings, change a gear shifter wire and I have to find out if the 11t cogs of SLX and this Chinese cassettes are compatible. I hope so. Otherwise, this was my worse purchase from Aliexpress and this 11speed 11-46t cassette is just another -PIECE OF CRAP- from fu_king China!
Distance - 36,44km
Duration - 1:39:32
Calories - 1200
Temperature - 8'C
Trip Dist: 68,98 km
Ride Time: 4:50:30
Avg Speed: 14,24 km/h
Max Speed: 62,03 km/h
Altitude Up: 1 118 m
Temperature: +7st.C
Bola hmla, trošku dažďa a aj slnko.
Dobre som si pojazdil. Domov som prišiel špinavý a hladný
fotografia nieje z dneska - no lokalita je rovnaka (ale bez snehu) - cestou som postretal kopec bezcov aj cyklistov - napr. kimlo