Ako som písal , u mna ste všetci vítaní . Či na východe , či v mojom tréningovom kempe ... práve odišla vzácna návšteva , priateľ , novokreovany skialpinista . Dakujem , že si sa stavil 🧔
Ramon1: dufam, ze na tej fotke nie si ty ... a ten druhy namiesto bajkovania kavickuje .. a este aj skialp ..vsak ja sa niekedy zastavim snad , ale musis obmedzit cestnu cyklistiku
Ľubo ako vždy tesne , tesne vedľa 😂 ... na tej fotke som ja a kavičkujem ako sa hovorí “ fajčí ako Turek “ . A ten druhý momentalne nebajkuje , momentalne ani nekavickuje , ale za to skialpuje . A bol si na východe , skoro si nám presiel autom na R2 nejakého premotivovaneho “ Ivana “ , no na kafe si sa nezastavil ... nabudúce naber odvahu a ☎️
R1. Furt lepšie premotivovaný ako nedomotivovaný. A počas toho výjazdu som nebol daleko od tvojich kávovarov. Asi 10 minút som čakal na vlak v Ťahanovce - hlavní nádraží. Tiež som chcel minule skialpovat ale moc sa mi to nepozdávalo. Pit alpu na lyžiach. No neviem.
prepacte sa OT, ale neviem kam to dat. ak je tu o tom tema, tam mi dajte link. da sa z katastra v elektronickej forme v domacich podmienkach nejako vytiahnut mapa, kde budu nejako vyznacene pozemky jedneho konkretneho vlastnika? proste si zadam meno vlastika a dam si vytlacit mapy, na ktorych ma moj otec (dedit budem coskoro a som jediny dedic) jeho podiel? na A3 format tak, aby som videl, ze toto je jeho. nejde mi len o vlastne blaho, ale su tam aj nejake pozemky, ktore by sa dali pouzit na pumptrack, o ktory sa uz dlhsiu dobu snazime. Samozrejme viem, kde su tie pozemky, v akej vymere a aky tam ma podiel. Len keby to bolo nejako vyfarbene na mape, bolo by to lahsie dohladatelne. dakujem za kazdu rozumnu radu a dakujem vsetkym, ktori sa zdzia blbych komentarov.
Urbar tam nie je, dedo bol dobrak a vsetko v urbari nechal surodencom. romanx nejako mi to nefunguje. mozem ti zajtra napisat ss? to co si mi poslal poznam a skusal som to, ale neviem z toho urobit to, co potrebujem.
Len ale ak sa jedna o členstvo v urbáre, to bude asi o inom.
je to cele v urbare. beriem z toho nejake podiely, davaju mi obilie. zle som to pochopil, myslel som podiel na lesoch. tam podiel nemam. duves chcel som ta citovat predtym a neslo mi to. teraz mi to uz ide. zvlastne. este by sa tu mohol objavit niekto, kto by mi pomohol poradit s majetkami na dalekom vychode. mozno aj tam by sme mohli vybudovat pumptrack. Snina a okolie.
myslim ze to co chces sa neda - konkretne aby sa ti automaticky vyznacili vsetky pozemky vlastnika v mape. robil som to kedysi rucne pre jedneho znameho po naliehani a uz by som to nerobil - nema to vyznam. pokial neboli spravene pozemkove upravy v danom kat. uzemi tak vyfarbis pravdepodobne 3/4 extravilanu. mapka.gku.sk ti ale pomoze v tom ze to aspon vies podla cisla parcely najst, alebo ked ta niektory pozemok zaujima kliknes nan a ukaze ti k nemu vlatnictvo - vies si tam zapnut ako podklad pod kat. mapu satelitne snimky - na zapade su 2 roky stare - a lepsie sa zorientovat. myslim ze momentalne na hladanie pozemkov nic lepsie verejne pristupne nieje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako som písal , u mna ste všetci vítaní . Či na východe , či v mojom tréningovom kempe ... práve odišla vzácna návšteva , priateľ , novokreovany skialpinista
je to cele v urbare. beriem z toho nejake podiely, davaju mi obilie. zle som to pochopil, myslel som podiel na lesoch. tam podiel nemam. duves chcel som ta citovat predtym a neslo mi to. teraz mi to uz ide. zvlastne. este by sa tu mohol objavit niekto, kto by mi pomohol poradit s majetkami na dalekom vychode. mozno aj tam by sme mohli vybudovat pumptrack. Snina a okolie.
hej to poznam. vdaka za info. ale da sa z toho urobit nejaka mapa vlastictva? aby som si to jednoducho vytlacil?
tie odstupy su sialene
https://sport.aktuality.sk/c/428727/svetovy-pohar-fantazia-petra-vlhova-predviedla-skvely-vykon-a-ovladla-zensky-slalom/