ahojte, idem sa pochvalit, cez zimu som si chcel troska vytunit bike tak som sa ulakomil na komponenty FSA z ebay, made in china, kupil som sedlovku karbonovu a predstavec, hlavne koli cene (lakomec

), namontoval som ju pred prvou jazdou v januari a vytesoval sa ako som to pekne cele doladil

. teraz pri cisteni
biku som si vsimol prasklinu na sedlovke

no islo ma rozhodit, najzdil som cca 500km. Pri jednom vyjazde som chytil nerovnost na ceste (ani diera ani vytlk) proste taka "vlna" na ceste zrejme padnuty asfalt, samozrejme sedel som v sedle, zacitil som puknutie tak som hned kontroloval
ram ci mi nepraskol, ram je nastastie v poriadku ale sedlovka to nevydrzala
sranda je ze povodnu sedlovku EASTON hlinikovu som uz stihol predat

, takze som si objednal dalsiu samozrejme hlinikovu EASTON
Attachment:
sedlovka FSA made in china 2.JPG
Áno, marketing cyklo priemyslu drží ceny prehnane vysoko.
Ale samozrejme od teba ako predajcu nikto načaká že sa s tým budeš stotožnovať
Napoviem ze v IT je to 0,5-3%
scarinko Viem, aké marže sú v IT a pri predaji napr. bielej techniky. Avšak tam sa obchoduje inak. Predajcovia dostávajú spätné bonusy za predaje a dodržiavanie zmluvných podmienok. A ak budú také aj na bajkoch tak sa rozlúčte s tým, že si budeme bajky kupovať v kamenných obchodoch. Žiadny obchodník si na obchod nevezme produkt, ktorý mu "zarobí" 5%. Z toho nezaplatí energie, nájom, zamestnancov, a hlavne požiadavky zákazníkov na 20% zľavu
Kedze ja som po znamosti dostal tiez zlavu 25% na bajk a este obchod na tom zarobil tak mi nevrav ze to je porovnatelne. Keby sa IT predavalo s takymi marzami to by boli vyplaty
Jeden taký príklad by som našiel,pred 3 rokmi som hľadal rámový set na stavbu cestného bicykla.Narazil som na Planet X a hneď mi padol do oka rám maratona(ekvivalent Demy Carrera) cena rámovej sady bola začiatkom decembra 1199,99 eur.Po vianociach už stála ,,len" 799,99eur.No a v januárovom megavýpredaji už ,,len" 465,99 euro.A zlatý klinec bol,keď mali posledný kus vo veľkosti XS ten stál 349,99 eur.Ja sa pýtam,je toto normálne?Aby za dobu 4 týždňov stála tá istá rámová sada najskôr 1199 a nakoniec ju predávali za 350 eur?Veď to je čistá psychiatria.To potom aká je reálna cena toho rámu,keď sa im ho oplatí predať za 350 eur?Lebo predsa žiadny normálny obchodník nebude predávať zo stratou,aspoň min.zisk musí mať.Je to nenažranosť obchodníka???Alebo len snaha využiť momentálny cyklistický ,,boom" a predávať za premrštené ceny.Nerozumiem tejto politike.
OptimusTvoj druhý nick tu na fóre je @Leony? Výpredaje sa nerobia z dôvodu zárobku, ale vyčistenia skladu. Firmy mnohých krajinách zo skladových zásob musia odvádzať štátu daň. A preto sú ochotní predať aj zo stratou, len aby sa tovaru, ktorý im zaberá miesto v sklade zbavili. Ako vysvetlíš, výpredaje elektroniky o 20, 30 a viac percent keď miestny odborník s 13 ročnou praxou potvrdil, že v IT sa predáva z maržou 1 - 3%? Veď podľa toho čo si napísal "žiadny normálny obchodník nebude predávať zo stratou". Garantujem ti, že Planet X nenakupuje žiadny karbonový rámový set z Číny za 350 Eur. Takú cenu na rám nenájdeš nikde u žiadneho dodávateľa v Ázii. A to je cena bez dopravy, cla, DPH. Len za lakovanie a nálepky zaplatíš niekoľko desiatok USD.
Si vedľa jak ta jedla(nie prvý krát). Ak potrebuješ takto útočiť, pošlem ti s Optimusom spoločnú fotku, poznám ho osobne asi 3 roky...
,,Úplne iný,, a spomenieš ma pritom v príspevku..čo dodať
Btw, ked hovoris o tych neskutocne malych marziach pri elektro, este lepsie PC technike, no prepac, nenechaj sa vysmiat
Leony ano, urcite to vie ist hodne dole. Lenze ide o to preco to vie ist dole. Ako som pisal - otvor si vedlajsiu temu oplati sa, kde predosle strany niektori ludia vravia ako nekupovat postarsi model high-endoveho biku, lebo "moralne zastaraly" a podobne. Jasne ze tie ceny su take - vies kolko stoji 1 forma na karbon bike? A kolko ich prototypov treba pred spustenim masovej vyroby? Alebo este lepsie, vies ake su naklady na inzinierov, niekde v zapadnej europe?
preco nemaju povinnost vyrabat nahradne diely (prehadzovacka, presmyk, radiace paky...) vyrobcovia Shimano, Sram, Campagnolo 15 rokov, ako je to pri automobilovom priemysle?
aby mali stale ten svoj stanoveny zisk.
ked odide napriklad na starej DuraAce 7900 komponent, musi zakaznik kupit cele nove, a nie len to co sa pokazi.
napriklad teraz citam mnoziace sa prispevky, ako niekomu nieco vybija pri Di2 Ultegre a videl som na predaj pokazene komponenty https://www.cyklobazar.cz/inzerat/373612/prodam-prehazovacku-ultegra-di2
alebo spravia novu sadu (napr.: Tiagra 10s) tak aby nepasovala na stare 10s komponenty a znovu sa kupila cela a nie len po komponentoch.
keby to tak umelo netlacili dopredu 9s, 10s, 11s, 12 vela ludi by pouzivalo napr. na MTB 3x9, 2x10 a na cestaku 2x9, 2x10 a cyklobiznis by stagnoval a nezarabal take neskutocne peniaze.
Ak to nerobis, tak zacni a skusaj od seba a potom budes mat aspon ake take moralne pravo na tieto krcmove reci. Je to totizto fakt tazke a cim viac na to prikladas dolezitost, tym viac zistic kolko vela veci nepotrebujes, minimalne nie novych, ultra modernych
a o tom pisem, ze namiesto toho, aby vyrobili napr. novu cestnu sadu 10s Tiagra tak aby pasovala na stare 10s komponenty, tak nie.
a pokazenu teda neopravis a si DONUTENY vyhodit a KUPIT NOVU.
a o elektronike tiez by sa dalo kecat ako to robia tak aby sa NEDALO opravit.
ale to sme teda uz riadne OT.
Ale najdes!