@jaiub to nevravim ze su nadludia, len som si myslel a v mojom okoli to tak je ze na bike ti vysadne uvedomely clovek, a nie nejaka hrubokrka kotleta, ti holduju MMA
Kotlebovci už dávno nie su len hrubokrkí. Ale to už dávno uvedomelý človek vie. A myslieť si, že cyklisti sú lepší ľudia je viac scestné ako sám Rostas.
Ok teda, pojdem samozrejme volit aj ja, i ked som minule pisal ze nevolim (lebo som nemal koho). Teraz uz viem - je dolezite aby sa dostala do parlamentu SaS, ktora sa aktualne pohybuje dost na hrane. Musi prejst, inak to budu prepadnute hlasy. Nejde uz o ziadne sympatie a nesympatie, ide tu o princip.
A coze su bikeri nejaki nadludia a nemozu sympatizovat s fasistami? Ze niekto bikuje neznamena ze neni *****
Očividne môžu. Ale môj predpoklad bol, že človek, čo miesto automatov a borovičky radšej investuje peniaze do bajku a voľný čas namiesto šenku do fyzickej aktivity, bude automaticky uvedomeljší. Čo sa aj potvrdilo - ak by voľby dopadli podľa mtbikera, vôbec by som sa nehneval. Ale % hovničkárov je aj tak vysoké. Rypnem si: môžem sa chlácholiť, že sú to e-bikeri 💩💩💩
tak ja poznám aj takých, čo si kúpia bajk za 8000 € a volia Kotlebu ale všetko sa to dá ľahko odsledovať aj na FB...zdieľanie videí s Miňkom, zaručene pravdivých článkov a pod., nie je tých ľudí málo ani medzi bajkermi no
Ale pre mňa to nie je o nič horšie voliť Kotlebu ako voliť Smer napr. Kedysi sa ľudia hanbili, že volili Kotlebu, teraz sa už tým chvália. Nie je to ideálne, ale každý si môže voliť čo chce
To su zvacsa ti isti ludia. To co ubuda SMER+SNS, to pribuda Kotlebovi. A rovnako stranicke krysy, zlodejickovia, podrztasky a vyzirky z regionov opustaju potapajucu sa lod a prepriahaju. Vcera komunista, dnes hakenkrajc. Nic nove v nasej historii.
tak ja poznám aj takých, čo si kúpia bajk za 8000 € a volia Kotlebu ale všetko sa to dá ľahko odsledovať aj na FB...zdieľanie videí s Miňkom, zaručene pravdivých článkov a pod., nie je tých ľudí málo ani medzi bajkermi no
A potom je Kiska úžerník, keď neviem splatiť, čo mi požičal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
😆
Očividne môžu. Ale môj predpoklad bol, že človek, čo miesto automatov a borovičky radšej investuje peniaze do bajku a voľný čas namiesto šenku do fyzickej aktivity, bude automaticky uvedomeljší. Čo sa aj potvrdilo - ak by voľby dopadli podľa mtbikera, vôbec by som sa nehneval. Ale % hovničkárov je aj tak vysoké. Rypnem si: môžem sa chlácholiť, že sú to e-bikeri 💩💩💩
A potom je Kiska úžerník, keď neviem splatiť, čo mi požičal