Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pellegrini je hlavne kovany zlodej, figurka jedneho zlodejskeho biznis kridla oligarchov Smeru - ***** miliardy na elektronizaciu, ktore vobec nic nepriniesli, nic poriadne nefunguje a pytaju dalsie, aby mohli pokracovat. V normalne fungujucej krajine by uz sedel v base.
Zobraziť komentár 19.02.2020 - 23:19:04
01
Na kktov kkta, možno fakt tam treba exekutorov Matovic / Hlina :)
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 00:00:24
00
dano ja len nevidím žiadne rovnítko medzi tým ak je niekto teplý,prečo by mal presadzovať údajné práva ostatných teplých...a to či je alebo nie je tak po tom je každého akurát tak houno.
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 02:01:45
02
mne je to fuk,či je teplý alebo nie,ale vadí mi,aký je pokrytec-akože nový Smer :D ako sa už neraz ukázalo,je to len ďalší zmrd ako Fico,nechápem že mu to niekto žere ... okrem toho nie je pravda,že je nás po tom houno-ak predseda vlády niečo dosť zásadné tají,môže byť (a podla mňa aj je) vydieratelný-keby to už dávno verejne priznal,tak naňho toto už nemôžu vytiahnuť :^)
inak som zvedavý,kedy a či mu to vyhodí na oči falošný kapitán Danko,alebo Kotleba-asi skôr nie,veď je to ich budúci koaličný partner-no majú ťažkú dilemu tý dvaja ...
dnes ráno na túto tému fajn článok:
https://www.aktuality.sk/clanok/765679/komentar-daga-danisa-smer-mal-nehodu-vaznu-nehodu/?utm_source=azet.sk&utm_medium=magaziny-top&utm_content=clanok1&utm_campaign=HP-azet-new
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 07:12:16
01
To nie je pokrytectvo.
Takto sa smer rozprava zo SVOJIMI volicmi.
Nieco ako ked sa v kostole vyspovedas.
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 08:35:36
00
arrow_lefttriki napísal:
... ,prečo by mal presadzovať údajné práva ostatných teplých ...

Len taký detail, čo konkrétne spadá pod tie „údajné práva“? Tie čo spôsobujú tzv. „ohrozenie tradičnej rodiny“ poprosím vynechať, o tých som iba za posledný rok čítal kydov až cez hlavu dosť ...
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 08:50:50
00
arrow_leftDano5 napísal:
práveže babky tvoria značnú časť voličov Smeru,stačí pozrieť, ako skoro odpadávajú na oslavách MDŽ,keď im preceda rozdáva karafiáty

Takýto názor má človek, keď "nevidí za roh" (možno ani nevie, že ten roh tam je). Chápeme? Takže mňa neprekvapí, keď zostane smer pri moci a vlastne ani keď nezostane. Ver, že je určitá "skupina ľudí" , ktorá potrebuje "istotu"
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 09:01:03
00
Velmi dobry clanok o rozdeleni spolocnosti.
https://kechlibar.net/2020/02/14/demokratka-na-trumpove-mitinku/
Je to Amerika - tak sa nas to priamo netyka. Ale velmi dobre to hovori aj o nasej spolocnosti.
Delime sa na pravicu, lavicu, zelenych, modrych, cervenych, hnedych,... a pritom mozeme mat tie iste problemy a byt rovnaki ludia. Skusme menej urazat druhu stranu a pozriet sa na ich problemy.
Mozno bude aj u nas menej nenavisti.
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 09:23:07
02
Je ťažko nenávidieť zlodejov a vrahov, prečo by som mal mať rád ich sympatizantov? Tu nejde o to, že je tu pravica a ľavica, tu ide o to, že nás tu niekto furt okráda, dáva vraždiť, aby si udržal svoje majetky, káže vodu a pije víno. Napríklad teraz sa celé Slovensko zbiera na choré deti - prečo neprispejú miliónari, politici? Jednoducho, majú obyčajných ľudí na saláme a chcú mať stále viac a viac peňazí. Vysoko uznávam morálne hodnoty a keď ich uvidím u niekoho iného, je mi jedno, či volí ľavicu, alebo nie, len problém je to, že ľudia, ktorí volia tých, čo nám ukradli štát a ešte sa z toho smejú, nemôže mať dobrú morálku. Česť výnimkám.
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 11:48:11
06
Achjo. Vies - presne o tvojom pohlade je ten clanok vyssie.
Zda sa ti, ze ludia, ktori volia Smer, Sns alebo LSNS nemozu byt dobri.. (cest vynimkam).
No a predstav si pohlad Americkej demokratky, ktora prisla na miting republikanov. Pre nu to boli ludia porovnatelni s tymi nasimi sialencami pri moci. A ten jej pohlad a myslienkovy posun je pozoruhodny.

Precitaj si ten clanok.
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 12:49:02
00
Ja osobne som si ho prečítal, tiež ho považujem až za naivný (myslím ten preložený text). Len takisto ako tam (demokrati (peklo) > rúra plná dajme tomu exkrementov > republikáni (úľava) > nezávislý volič (!!!)), aj tu vidím len jednosmerku (voliči iných strán nemajú radi voličov (SMER|SNS|ĽSNS), mali by sa uvedomiť a myšlienkovo posunúť). Trochu mi tam ale chýba ten bod, ktorý znižuje úroveň nenávisti v spoločnosti, prípadne aké sú konkrétne nároky na druhú stranu. Bez obojstranných ústupkov o nejakom zlepšení nemôže byť ani reč, no v celom tom texte nevidím žiadny príklad ...
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 13:23:53
00
pbs.twimg.com
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 13:56:02
011
No, podľa súkromného prieskumu 50dni, ktorý robili spolu AKO a Focus, sa OLaNO veľmi doťahuje na víťaza. Dobre, či zle? Podľa mňa by to bola to stále výhra, hoci jej dôsledky by boli dosť zaujímavé.

Ps. Ak dakto chce vsetky vysledky, tak PM.
Zobraziť komentár 20.02.2020 - 22:00:14
00
.
Zobraziť komentár 21.02.2020 - 08:28:45
00
:D
arrow_leftpa3km napísal:
.
Zobraziť komentár 21.02.2020 - 08:30:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu