Pani a nezda sa Vam trapne, ze to verejne tajomstvo o orientacii nasho premiera vytahuju novinari teraz 10 dni pred volbami ?
Vie sa to davno. Ale pridu s tym az teraz. A samozrejme tak, aby vyzerali ako spravodlivo rozhorceni.
Takyto styl informovania je obycajne chrapunstvo.
Kebyze nie je teply, tak ho tam Fico nepostavy.
Takto ho stale drzi za gule.
Myslim, ze to je ze gay, nie je to, cim ho Fico vydiera. Myslim, ze ma za usami aj horsie veci ako pchanie sparatiek do nosa. Mozno by Pelle najradsej aj sam priznal, ze je gay a presiel by napriklad k Druckerovi. Ale ako pises, Fico ho drzi za gule. A na Pelleho smolu nie naozaj, ale obrazne.
Pellegrini je hlavne kovany zlodej, figurka jedneho zlodejskeho biznis kridla oligarchov Smeru - ***** miliardy na elektronizaciu, ktore vobec nic nepriniesli, nic poriadne nefunguje a pytaju dalsie, aby mohli pokracovat. V normalne fungujucej krajine by uz sedel v base.
dano ja len nevidím žiadne rovnítko medzi tým ak je niekto teplý,prečo by mal presadzovať údajné práva ostatných teplých...a to či je alebo nie je tak po tom je každého akurát tak houno.
mne je to fuk,či je teplý alebo nie,ale vadí mi,aký je pokrytec-akože nový Smer ako sa už neraz ukázalo,je to len ďalší ***** ako Fico,nechápem že mu to niekto žere ... okrem toho nie je pravda,že je nás po tom houno-ak predseda vlády niečo dosť zásadné tají,môže byť (a podla mňa aj je) vydieratelný-keby to už dávno verejne priznal,tak naňho toto už nemôžu vytiahnuť
inak som zvedavý,kedy a či mu to vyhodí na oči falošný kapitán Danko,alebo Kotleba-asi skôr nie,veď je to ich budúci koaličný partner-no majú ťažkú dilemu tý dvaja ...
dnes ráno na túto tému fajn článok: https://www.aktuality.sk/clanok/765679/komentar-daga-danisa-smer-mal-nehodu-vaznu-nehodu/?utm_source=azet.sk&utm_medium=magaziny-top&utm_content=clanok1&utm_campaign=HP-azet-new
... ,prečo by mal presadzovať údajné práva ostatných teplých ...
Len taký detail, čo konkrétne spadá pod tie „údajné práva“? Tie čo spôsobujú tzv. „ohrozenie tradičnej rodiny“ poprosím vynechať, o tých som iba za posledný rok čítal kydov až cez hlavu dosť ...
práveže babky tvoria značnú časť voličov Smeru,stačí pozrieť, ako skoro odpadávajú na oslavách MDŽ,keď im preceda rozdáva karafiáty
Takýto názor má človek, keď "nevidí za roh" (možno ani nevie, že ten roh tam je). Chápeme? Takže mňa neprekvapí, keď zostane smer pri moci a vlastne ani keď nezostane. Ver, že je určitá "skupina ľudí" , ktorá potrebuje "istotu"
Velmi dobry clanok o rozdeleni spolocnosti. https://kechlibar.net/2020/02/14/demokratka-na-trumpove-mitinku/
Je to Amerika - tak sa nas to priamo netyka. Ale velmi dobre to hovori aj o nasej spolocnosti.
Delime sa na pravicu, lavicu, zelenych, modrych, cervenych, hnedych,... a pritom mozeme mat tie iste problemy a byt rovnaki ludia. Skusme menej urazat druhu stranu a pozriet sa na ich problemy.
Mozno bude aj u nas menej nenavisti.
Je ťažko nenávidieť zlodejov a vrahov, prečo by som mal mať rád ich sympatizantov? Tu nejde o to, že je tu pravica a ľavica, tu ide o to, že nás tu niekto furt okráda, dáva vraždiť, aby si udržal svoje majetky, káže vodu a pije víno. Napríklad teraz sa celé Slovensko zbiera na choré deti - prečo neprispejú miliónari, politici? Jednoducho, majú obyčajných ľudí na saláme a chcú mať stále viac a viac peňazí. Vysoko uznávam morálne hodnoty a keď ich uvidím u niekoho iného, je mi jedno, či volí ľavicu, alebo nie, len problém je to, že ľudia, ktorí volia tých, čo nám ukradli štát a ešte sa z toho smejú, nemôže mať dobrú morálku. Česť výnimkám.
Achjo. Vies - presne o tvojom pohlade je ten clanok vyssie.
Zda sa ti, ze ludia, ktori volia Smer, Sns alebo LSNS nemozu byt dobri.. (cest vynimkam).
No a predstav si pohlad Americkej demokratky, ktora prisla na miting republikanov. Pre nu to boli ludia porovnatelni s tymi nasimi sialencami pri moci. A ten jej pohlad a myslienkovy posun je pozoruhodny.
Ja osobne som si ho prečítal, tiež ho považujem až za naivný (myslím ten preložený text). Len takisto ako tam (demokrati (peklo) > rúra plná dajme tomu exkrementov > republikáni (úľava) > nezávislý volič (!!!)), aj tu vidím len jednosmerku (voliči iných strán nemajú radi voličov (SMER|SNS|ĽSNS), mali by sa uvedomiť a myšlienkovo posunúť). Trochu mi tam ale chýba ten bod, ktorý znižuje úroveň nenávisti v spoločnosti, prípadne aké sú konkrétne nároky na druhú stranu. Bez obojstranných ústupkov o nejakom zlepšení nemôže byť ani reč, no v celom tom texte nevidím žiadny príklad ...
No, podľa súkromného prieskumu 50dni, ktorý robili spolu AKO a Focus, sa OLaNO veľmi doťahuje na víťaza. Dobre, či zle? Podľa mňa by to bola to stále výhra, hoci jej dôsledky by boli dosť zaujímavé.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vie sa to davno. Ale pridu s tym az teraz. A samozrejme tak, aby vyzerali ako spravodlivo rozhorceni.
Takyto styl informovania je obycajne chrapunstvo.
https://www.washingtonpost.com/graphics/2020/world/national-security/cia-crypto-encryption-machines-espionage/?itid=hp_hp-top-table-main_crypto-730am%3Ahomepage%2Fstory-ans
Sialeny pribeh. Bez hlbkoveho studia nerozlisis od konspiracnych teorii.
Perfektne.
Takto ho stale drzi za gule.
Myslim, ze to je ze gay, nie je to, cim ho Fico vydiera. Myslim, ze ma za usami aj horsie veci ako pchanie sparatiek do nosa. Mozno by Pelle najradsej aj sam priznal, ze je gay a presiel by napriklad k Druckerovi. Ale ako pises, Fico ho drzi za gule. A na Pelleho smolu nie naozaj, ale obrazne.
inak som zvedavý,kedy a či mu to vyhodí na oči falošný kapitán Danko,alebo Kotleba-asi skôr nie,veď je to ich budúci koaličný partner-no majú ťažkú dilemu tý dvaja ...
dnes ráno na túto tému fajn článok:
https://www.aktuality.sk/clanok/765679/komentar-daga-danisa-smer-mal-nehodu-vaznu-nehodu/?utm_source=azet.sk&utm_medium=magaziny-top&utm_content=clanok1&utm_campaign=HP-azet-new
Takto sa smer rozprava zo SVOJIMI volicmi.
Nieco ako ked sa v kostole vyspovedas.
Len taký detail, čo konkrétne spadá pod tie „údajné práva“? Tie čo spôsobujú tzv. „ohrozenie tradičnej rodiny“ poprosím vynechať, o tých som iba za posledný rok čítal kydov až cez hlavu dosť ...
Takýto názor má človek, keď "nevidí za roh" (možno ani nevie, že ten roh tam je). Chápeme? Takže mňa neprekvapí, keď zostane smer pri moci a vlastne ani keď nezostane. Ver, že je určitá "skupina ľudí" , ktorá potrebuje "istotu"
https://kechlibar.net/2020/02/14/demokratka-na-trumpove-mitinku/
Je to Amerika - tak sa nas to priamo netyka. Ale velmi dobre to hovori aj o nasej spolocnosti.
Delime sa na pravicu, lavicu, zelenych, modrych, cervenych, hnedych,... a pritom mozeme mat tie iste problemy a byt rovnaki ludia. Skusme menej urazat druhu stranu a pozriet sa na ich problemy.
Mozno bude aj u nas menej nenavisti.
Zda sa ti, ze ludia, ktori volia Smer, Sns alebo LSNS nemozu byt dobri.. (cest vynimkam).
No a predstav si pohlad Americkej demokratky, ktora prisla na miting republikanov. Pre nu to boli ludia porovnatelni s tymi nasimi sialencami pri moci. A ten jej pohlad a myslienkovy posun je pozoruhodny.
Precitaj si ten clanok.
Ps. Ak dakto chce vsetky vysledky, tak PM.