Ak si to nechate namontovat babrakmi a cez uchyty vonkajsej jednotky zatecie pod zateplenie, potom z toho tazka hlava bude ... inak ale ak si ludia nerobia tazku hlavu s platnych zakonov a predpisov, tak potom asi tazko sa cudovat, ako to vyzera inde
Ja som spokojný, zrkadlovka odráža slnko. Mám to v izbách kde sa spí, čiže je tam príjemná teplota a keď vkuse svieti slnko tak tam je kopec svetla aj tak, len sa dá fungovať, na rozdiel od okien bez fólií.
Zajtrajšia ženská alpská kombinácia bude zaujímavá. Ak Vlhová vyhrá a Brignoneová bude šiesta alebo horšia dostane sa liptáčka do čela boja o veľký glóbus.
Je ti jasne ze poslednu kombinaciu nedokoncila a je ti jasne, ze brinonka je v kombinacii vacsou favorirkou ako vlhova? tie tvoje ak su ako ked slovaci hraju kvalifikaciu na ms vo futbale
Je ti jasné, že Vlhová zajtra vyhrá a Brignone bude 6 + ? Ten tvoj optimizmus je ako podme všetci do hrobu Ved si vychutnaj aspoň jeden hoci len imaginárny deň slovenky s veľkým glóbusom nad hlavou
slalomových pretekov bude ešte viac ako zjazdových, takže či to príde zajtra alebo o 2 preteky je viacmenej jedno. Musí hlavne dokončiť preteky na popredných miestach a nezraniť sa.
Ty saso pocmarany. Ja mam rodinu, ja mam aj nabehane, ja mam aj nalyzovane, ja mam aj naskiturovane, ja mam aj naplavane a ja mam tvoje statistiky hlavne v p...
Neurážaj, nevyjadruj sa vulgárne, ... Dostaneš ban. Zatiaľ na 7 dní. Ako všetci ostatní - spravodlivo, objektívne. Aby si si rozmyslel či a akým spôsobom budeš prispievať do tohto fóra.
vikino1 ešte šťastie že ty, ... nerozhoduješ o tom čo je vulgárne vyjadrovanie, urážanie, porušovanie pravidiel fóra hoci sa tebe, ... zrejme takáto komunikácia páči.
lapaloma. Si sa zľakol že tie vulgarizmy bude čítať tvoja rodina - napríklad manželka alebo nebodaj až švekra a po uverejnení dalšieho príspevku si dodatočne upravil - za ,,p,, si dal pre istotu len ,, ... ,, ?
Podme ale späť k téme. Píšeš že Brignone je na zajtra väčšou favoritkou. No neviem. Vlhová je v kombinácii úradujúcou vicemajsterkou sveta a v súčasnosti sa ešte zlepšila v rýchlostných disciplínach. Pri terajšej výkonnosti je na tom v rýchlostných disciplínach takmer rovnako ako Brignone /včera ju porazila/. V kratšom zjazde s ňou môže prehrať rozdielom do pol sekundy no v slalome jej dá sekundu a pol prípadne viac.
no v tomto sporte sa moze stat cokolvek, (vid napr. minule Anna Swenn Larsson), preto si myslim, ze viest taketo "diskusie" je absolutne zbytocne
Napísal som v téme pieskovisko - v téme o hocičom, že Vlhová sa môže zajtra dostať do čela v boji o veľký glóbus v zjazdovom lyžovaní. Potom prišiel lapaloma - so ,,zbytočnými diskusiami,, začal vyplakávať že Brignoneová je väčšia favoritka ako Vlhová, začal s ,,úsmevnými,, grimasami, že tie moje sú ako, ... Či je mi jasné, že slovenka poslednú kombináciu ani nedokončila. Ako ju mohla dokončiť, ked jej na zľadovatelej trati vyplo viazanie. Neurobila žiadnu. Zajtra budú v Crans-Montana plusové teploty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este vonk.jednotku nezabudni sať susedovi pri spalnove okno 😁.... Bude happy ako mu to bude v lete v noci bzucat
Aj ja som tom mal, ale už nikdy. Mal som zrkadlové a keď som sa pozrel von mi to prišlo ze je stále zamračené 😀
Ľuboš áno budú to montovať majstri a ja budem na nich dozerať.
lapaloma. Pozerám, že máš tento rok do dnešného dňa najazdené takmer presne toľko /254km/ ako ja 29.9. 2019. Co je dost vela.
vikino1 ešte šťastie že ty, ... nerozhoduješ o tom čo je vulgárne vyjadrovanie, urážanie, porušovanie pravidiel fóra hoci sa tebe, ... zrejme takáto komunikácia páči.
lapaloma. Si sa zľakol že tie vulgarizmy bude čítať tvoja rodina - napríklad manželka alebo nebodaj až švekra a po uverejnení dalšieho príspevku si dodatočne upravil - za ,,p,, si dal pre istotu len ,, ... ,, ?
Podme ale späť k téme. Píšeš že Brignone je na zajtra väčšou favoritkou. No neviem. Vlhová je v kombinácii úradujúcou vicemajsterkou sveta a v súčasnosti sa ešte zlepšila v rýchlostných disciplínach. Pri terajšej výkonnosti je na tom v rýchlostných disciplínach takmer rovnako ako Brignone /včera ju porazila/. V kratšom zjazde s ňou môže prehrať rozdielom do pol sekundy no v slalome jej dá sekundu a pol prípadne viac.
Napísal som v téme pieskovisko - v téme o hocičom, že Vlhová sa môže zajtra dostať do čela v boji o veľký glóbus v zjazdovom lyžovaní. Potom prišiel lapaloma - so ,,zbytočnými diskusiami,, začal vyplakávať že Brignoneová je väčšia favoritka ako Vlhová, začal s ,,úsmevnými,, grimasami, že tie moje sú ako, ... Či je mi jasné, že slovenka poslednú kombináciu ani nedokončila. Ako ju mohla dokončiť, ked jej na zľadovatelej trati vyplo viazanie. Neurobila žiadnu. Zajtra budú v Crans-Montana plusové teploty.