maju styl, pacia sa mi biele rucicky a cierny cifer bez zbytocnych caciek, tak sa da rychlo odcitat aktualny cas co sa mi paci, zvycajne je cifernik vyzdobeny a neprehladny, tu su tie ostatne ficury schovane v tmavom pozadi, paci sa mi to. Co staly ? Ja som si kupil pred mesiacom ocelove D-5000 (G-shock retro edition) za 500.
Tak zjavne si dal tu pracu a vyhladal si podla suradnic miesto kde to bolo fotene a este to aj uverejnil. Normalneho cloveka by to podla mna nenapadlo.
Normálny človek by pochopil ... pochopil by rozdiel medzi hodinkami a týmto , čím si sa tu “ pochválil “. No niekto asi nechápe , že na všelijaké Suunta , Garminy , hočiminovky a iné WU Chanovky existuje ina téma . A ani ten dvojzmysel si nepochopil .
maju styl, pacia sa mi biele rucicky a cierny cifer bez zbytocnych caciek, tak sa da rychlo odcitat aktualny cas co sa mi paci, zvycajne je cifernik vyzdobeny a neprehladny, tu su tie ostatne ficury schovane v tmavom pozadi, paci sa mi to. Co staly ? Ja som si kupil pred mesiacom ocelove D-5000 (G-shock retro edition) za 500.
Kupoval som ich v októbri a cena bola okolo 90,- Eur. Čitateľnosť je naozaj výborná dokonca aj v bazéne. Tie oceľové to je krása... možno raz do zbierky
vdaka za odpoved. tie ocelovky su vhodne len do prace. na bike ....no neviem, ten tah by hrkal prilis. Takteto alcne stylove hodiny za 90e uplne nove to je terno.
Ak pribudne další G-Shock, tak jedine tieto Ikona Casia, full metal, kráása
mam ich mesiac ako som uz vyssie napisal, zatial fajn, ale celkom mi chybaju rucicky, uz som si zvykol. Ocelovy tah sa prilis blyska, trochu mi to vadi, inak ok.
Tiez po nich pokukujem vidia sa mi ako dobra alternativa voci fenixom len malo recenzii na ne ked by nieco tak aspon viem koho sa pytat. Tatkto by ma zaujimalo ci sa da vypnut snimac tepu tak aby sa dal natrvalo zablokovat, ako je na tom vyskomer s barometrom a jeho presnostou a vydrz baterie pri 1s zazname aj s HR pasom ma to aj nejake funkcie pre Stravu ?
rangeman som obzeral v pondelok, hrozne opachy, hrube aj velké
to mi príde ako tie velké autá,ktorými si ludia kompenzuju svoje prirodzenie,
PS: ani bundu cez to nevyzlečeš a ked to mas v rukáve ,tak sa na to nevieš ani pozrieť.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.inhodinky.sk/casio-hodinky/hodinky-casio-prt-b50-1er-protrek-climber-line-bluetooth/
Dik, zaujímavé sú. Pozriem sa na to
Kupoval som ich v októbri a cena bola okolo 90,- Eur. Čitateľnosť je naozaj výborná dokonca aj v bazéne. Tie oceľové to je krása... možno raz do zbierky
mam ich mesiac ako som uz vyssie napisal, zatial fajn, ale celkom mi chybaju rucicky, uz som si zvykol. Ocelovy tah sa prilis blyska, trochu mi to vadi, inak ok.
Tiez po nich pokukujem vidia sa mi ako dobra alternativa voci fenixom len malo recenzii na ne ked by nieco tak aspon viem koho sa pytat. Tatkto by ma zaujimalo ci sa da vypnut snimac tepu tak aby sa dal natrvalo zablokovat, ako je na tom vyskomer s barometrom a jeho presnostou a vydrz baterie pri 1s zazname aj s HR pasom ma to aj nejake funkcie pre Stravu ?
to mi príde ako tie velké autá,ktorými si ludia kompenzuju svoje prirodzenie,
PS: ani bundu cez to nevyzlečeš