"Demokracie nemůže existovat jako permanentní forma vlády - může trvat pouze tak dlouho, nežli voliči zjistí, že si mohu dovolit odhlasovat velkorysé výhody na účet státní pokladny. Od této chvíle hlasuje většina vždy pro ty kandidáty, kteří jí slibují nejvíce požitků z veřejných financí. Proto demokracie vždy zkolabuje kvůli nedostatku finanční odpovědnosti... průměrná doba trvání vrcholu velkých světových civilizací byla přibližně dvě století... všechny postupně procházely těmito stádii: od otroctví k víře, od víry k odvaze, od odvahy ke svobodě, od svobody k hojnosti, od hojnosti k sobectví, od sobectví k sebeuspokojení, od sebeuspokojení k apatii, od apatie k závislosti, od závislosti zpět k otroctví."
Alex Fraser Tytler
Platit za obedy v skolke, skole, odvadzat dane kedze pracujem ... este by sa iste naslo kopec
Obedy zadarmo v materskej a základnej škole su viazené na príslušnosť k etniku alebo trvalý pobyt v osade? Pochybujem. Máš zdroj?
To s tymi daňami máš tiež skreslené. To že ich odvádzaš (resp tuto povinnosť ma za teba zamestnávateľ, ty ju nemáš) mas tiež skreslené. To že ich odvadzaš nie je viazane na to, či si alebo nie si
Indián z osady. Ale na zamestnaný/nezamestnaný. Ak Indián z osady podniká (predstav si, aj takí sú), tak má normálne povinnosť podávať daňové priznanie ako neindian. Ale veď to veľmi dobre vieš aj tak.
To s tými daňami máš skreslené ty. To ze ich odvádza za teba zamestnávateľ neznamená, že to sú jeho peniaze. Len štát si to poistil pretože disciplína a finančná gramotnosť ako aj vymožiteľnosť je vo väčšine firiem väčšia ako u bežných ľudí. BTW: kopec ludi dane odvádza samo pretože nie sú zamestnancami a nemajú zamestnávateľa.
To by sme už mohli rovno napísať že tvoje zarobené peniaze vôbec neminas a nič za ne nekupujes a predsa sa minaju. Pointa je že ich míňa na nákupy pre tvoju rodinu tvoja žena.
V ostatnom máš pravdu.
halo*****
indiánov som spomenul len kvôli kontrastu,ešte tu máme xy ďalších slabomyseľných skupín
vláda bude vždy odrazom národa, blbci si zvolia blbcov
Volodja: "Toto aj niektorá strana deklaruje, že by chcela? Nič také som nezachytil, ale zaujimalo by ma to."
scart335: "Tu si myslím, že sa niekto stal obeťou dezinformácií, bohužiaľ väčšine internetovej populácie chýba kritické myslenie a uveria všetkému čo ich kamarát zdieľal na fejsbuku."
lukas6s8p: "skôr je to *****, ktorý ich sám rozširuje"
Okupujú Irak nezrovnateľne horším spôsobom ako sovieti a WZ v 68 nás a nechcú odísť.
TASR, SITA 30.01.2020 14:11
Odmietnutie ponuky USA na investíciu do rekonštrukcie armádnych letísk bolo podľa prezidentky nedostatočne zdôvodnené a podmienky málo verejne komunikované.
Minister obrany označil podmienky USA ako neakceptovateľné. Pri takejto ponuke podľa neho „rozmýšľate, či sa zbavíte suverenity alebo nie“. Pripomenul, že ponuka nebola súčasťou programu NATO, ale malo ísť o bilaterálnu záležitosť.
ta zelena guma Gajdos aj tak neriadi to ministersvo, to kazdy uz davno vie, je to nesvojpravny panak na krytie spinaveho biznisu ludi za SNS...tak nech zverejni tie podmienky...
Nerozumiem jednej veci - čo také ponúka ĽSNS, keď má toľko následovníkov? Program nereálny, obsadenie kandidátky - kriminálnici, bývalí skíni, neonacisti, žiadny ekonóm, odborník na medicínu, školstvo.... Čo im tá strana ponúka, že ju tak bezhlavo chcú voliť? Ochranu proti migrantom? Ktorí sem neprídu, aj keď budú musieť? Tradičná rodina? To sú veci, čo potrebujeme riešiť, keď upadá školstvo, zdravotníctvo melie z posledného a najvyšší politici sú spojení s mafiou? Naozaj, bez nejakého vysmievania, vyrývania sa pýtam, čo také ponúka Kotlebova strana, aby ma to donútilo ju voliť?
No to by si chcel od volicov lsns vela. Ze vraj program. Vsak program je to, ze im najdu akehokolvek vinnika (Soros, migranti, slnieckari, liberali, homosexuali, Kiska...na vyber je vela) za ich neuspesne a smutne zivoty. Daju im pocit niecoho viac len na zaklade toho, ze sa narodili ako Slovaci. Juraj ti to vysvetli.
jednoznacne pan Kotleba!!!!! (Fico, Daňko, Harabín) uz lem preto aby vas porazilo na totie vase sproste "inteligentne" a teple hlavy --- servuuus
Toto ma nikdy neprestane fascinovať - údajne sú prívrženci ĽSNS veľmi slušní, ohľaduplní, kresťansky a národne založení ľudia, len dosť frustrovaní zo stavu krajny či životnej úrovne a veľmi sklamaní z úrovne politiky (v skratke zdravé jadro národa). A keď sa sústredím na písomný aj ústny prejav skutočných fanúšikov, pri 9,9 z 10 sedí z toho všetkého akurát názov obľúbenej strany
Mne sa vzdy nozik vo vrecku otvara, ked sa akykolvek politik zacne ohanat krestanstvom (takeho hned zo zoznamu slusnych, rozumej pouzitelnych, politikov vyciarknem).
Keď tu tento básnil o tom, že si je istý, že ma čistú slovanskú krv, hoci v krvi rozdiel nie je, napadlo mi, že jediný dôvod a vysvetlenie si byť takto istý je s “čistotou” svojej krvi je mať dlhú rodinnú tradíciu vo vzájomnom pokrvnom krížení a zväzkoch len v rámci vlastnej rodiny. Samozrejme neverím, že tomu tak je, hoci sa stále snaží nepriamo presvedčiť, že práve toto je dôvod.
Mne sa vzdy nozik vo vrecku otvara, ked sa akykolvek politik zacne ohanat krestanstvom (takeho hned zo zoznamu slusnych, rozumej pouzitelnych, politikov vyciarknem).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alex Fraser Tytler
V ktorej faze sa nachadzame teraz my?
Obedy zadarmo v materskej a základnej škole su viazené na príslušnosť k etniku alebo trvalý pobyt v osade? Pochybujem. Máš zdroj?
To s tymi daňami máš tiež skreslené. To že ich odvádzaš (resp tuto povinnosť ma za teba zamestnávateľ, ty ju nemáš) mas tiež skreslené. To že ich odvadzaš nie je viazane na to, či si alebo nie si
Indián z osady. Ale na zamestnaný/nezamestnaný. Ak Indián z osady podniká (predstav si, aj takí sú), tak má normálne povinnosť podávať daňové priznanie ako neindian. Ale veď to veľmi dobre vieš aj tak.
To by sme už mohli rovno napísať že tvoje zarobené peniaze vôbec neminas a nič za ne nekupujes a predsa sa minaju. Pointa je že ich míňa na nákupy pre tvoju rodinu tvoja žena.
V ostatnom máš pravdu.
indiánov som spomenul len kvôli kontrastu,ešte tu máme xy ďalších slabomyseľných skupín
vláda bude vždy odrazom národa, blbci si zvolia blbcov
Ziadneho, fasistov vobec netreba.
scart335: "Tu si myslím, že sa niekto stal obeťou dezinformácií, bohužiaľ väčšine internetovej populácie chýba kritické myslenie a uveria všetkému čo ich kamarát zdieľal na fejsbuku."
lukas6s8p: "skôr je to *****, ktorý ich sám rozširuje"
Okupujú Irak nezrovnateľne horším spôsobom ako sovieti a WZ v 68 nás a nechcú odísť.
TASR, SITA 30.01.2020 14:11
Odmietnutie ponuky USA na investíciu do rekonštrukcie armádnych letísk bolo podľa prezidentky nedostatočne zdôvodnené a podmienky málo verejne komunikované.
Minister obrany označil podmienky USA ako neakceptovateľné. Pri takejto ponuke podľa neho „rozmýšľate, či sa zbavíte suverenity alebo nie“. Pripomenul, že ponuka nebola súčasťou programu NATO, ale malo ísť o bilaterálnu záležitosť.
Toto ma nikdy neprestane fascinovať - údajne sú prívrženci ĽSNS veľmi slušní, ohľaduplní, kresťansky a národne založení ľudia, len dosť frustrovaní zo stavu krajny či životnej úrovne a veľmi sklamaní z úrovne politiky (v skratke zdravé jadro národa). A keď sa sústredím na písomný aj ústny prejav skutočných fanúšikov, pri 9,9 z 10 sedí z toho všetkého akurát názov obľúbenej strany