v priebehu tyzdna treti krat na cerstvom snehu - skvele podmienky - cestou hore v stope, mimo stopy len kusok a dalo sa slapat (ako po perine ) - tlacenia par desiatok metrov. dolu po znacke - nebolo este rozryte od pesiakov takze na paradu
U "nás" sneh až od cca 500m
Trošku hrebeňa Tríbča
Trip Dist: 32,75 km
Ride Time: 1:55:58
Avg Speed: 16,94 km/h - asfaltový návrat po vetre
Max Speed: 45,85 km/h
Altitude Up: 873 m
Temperature: +8st.C
Dnes som sa rozhodol ísť za snehom trochu na sever (Tvrdošín sú dolniaky a Dolný Kubín ani nevravím ) Podmienky vynikajúce, časť od Borsučíc hlboký sneh. Aspoň to šlo z kopca, ale aj tak to dalo zabrať Pôvodný plán bol dostať sa aj do Or. Veselého, ale pre snehové podmienky som to musel na záver otočiť...
Dnes ani netrebalo šplhať sa do Tatier, keďže nám aj dole predminulú noc nasnežilo. Fajnový povrch, drvivú väčšinu prvý "na trati". Ako bolo už spomenuté - Ako v perinke. Minimum tlačenia. Príjemných -2, pocitovo okolo -7 stupňov. No labúúúžo proste 😍😍😍
Kvetnica Obora - Vysová - Lopušná dolina - Vikartovce - nad Šuňavu
hej v takomto snehu a podmienkach ma to neskutocne bavi - ma to sice vacsi odpor ale jazda je taka - prijemna, chcel som povodne na dnes vybehnut niekam na bezky no nelutujem.
Tak už som sa aj ja vytrepal von konečne Kontrola a doladenie novej techniky + test oblečenia. Celkom veterno dnes a aj som hneď solídne zmokol ale oblečenie podržalo. Juj ten pocit byť konečne von na biku mi už chýbal Zwift je super ale vonku je vonku
Čaute, niečo z dneška. Jelene pózovali, bol aj jazvec a diviak na ležovisku 10m pod cestou sa náramne tváril, že tam nieje😁. Keď som vykročil k nemu, že ho cvaknem, pláchol. 👍 V tom mokrom snehu aj dole bolo hore.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trošku hrebeňa Tríbča
Trip Dist: 32,75 km
Ride Time: 1:55:58
Avg Speed: 16,94 km/h - asfaltový návrat po vetre
Max Speed: 45,85 km/h
Altitude Up: 873 m
Temperature: +8st.C
Dnes som sa rozhodol ísť za snehom trochu na sever (Tvrdošín sú dolniaky a Dolný Kubín ani nevravím
http://www.cykloserver.cz/f/21a6262296/
Kvetnica Obora - Vysová - Lopušná dolina - Vikartovce - nad Šuňavu
https://www.strava.com/activities/3141127630
proximus71 z krabice do blata?
- Trip distance 33,48 km
- Ride time 1:41:51
- Avg Speed 19,78 km/h
-Temperature 10°C
62km ; 1309 prevýšenie
- Nice afternoon in the nature.
- Temp. 11°C, sunny but windy.