Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Kamaratovi aj mne sa stala rovnaka vec. Cca naraz sme si kupili zimne gumy barum polaris 5. A obom teraz na konci zimy zacali hucat zadne kolesa podobne ako ked odide lozisko. Ja som dnes prezul na letne a zrazu je ticho. Takze kto mate barum polaris 5, ziadnu paniku. Staci prezut.
Už to nie je solved, akonáhle som ho kúsok odvrutoval (aby som zistil či nie je iba v dezéne), tak ani zavrutovanie nepomohlo a fučí pomaličky ďalej
Však tak aj počítam, keďže som si to všimol našťastie teraz, tak mi to hádam opravia ešte pred prezutím kolies... Ale len či niekto neopravoval aj takto
Pokial je to na zadnej naprave, tak na dojazd mozno postacia aj knoty z biku.
Myslím, že na aute je každá náprava dôležitá. Ja som to nechcel na dojazd, ale na furt. Diera priemerom nie je veľká... Kým budem prezúvať mám čas na rozmyslenie
Co je lepsie pouzit na skorodovany ocelovy disk? Predpokladam, ze samostatny odhrdzovac a potom samostatny nater je lepsia volba ako tie farby 2v1 priamo na hrdzu, nie? Mate s tym niekto skusenosti? Pripadne aj tipy na konkretne overene produkty pomozu. Dik.
V oboch uvedenych postupoch co uvadzas sa ti hrdza casom znova objavi. Ak chces mat dlhodobo pokoj od korozie, tak mas 2 moznosti. Prva je ze si zozenies zanovne plechace na bazosi, alebo si tie sucasne zrenovujes (pieskovanie, zinkovanie, praskovanie vypalovacou farbou), rataj vsak s nakladmi 20-25€ za disk + behacky
Co je lepsie pouzit na skorodovany ocelovy disk? Predpokladam, ze samostatny odhrdzovac a potom samostatny nater je lepsia volba ako tie farby 2v1 priamo na hrdzu, nie? Mate s tym niekto skusenosti? Pripadne aj tipy na konkretne overene produkty pomozu. Dik.
ja som plecháče obrusil vrtačkou s ocelovou kefou, natrel dvomi vrstvami farby základovej čiernej a drží to 4 rok, pomaly ale bude treba už zas obrusiť a natrieť pred zimnou sezonou náklady boli pixla farby, stetec a kefa, cca do 20e
Ja som to spravil tak ako zihadlo. Len som pouzil zakladovku proti hrdzi (po vybruseni) a samostatnu ciernu farbu. Disky vydrzali. Len obcas sa objavila hrdza opat, kde som to slabo vybrusil.
Co neodporucam, je antigravel sprej. Som s tym preventivne lakoval dobre podbehy s mierne popraskanou farbou. A za zimu mi zhrdzaveli.
Brusenie je prvy krok, vrtacku aj drotene nastavce mam. Len ma zaujimalo, ci niekto pouzivate aj cisty odhrdzovac. Lebo predpokladam, ze samotny odhrdzovac by mal byt ucinnejsi ako tie farby na hrdzu "2v1". Pojdem pozriet do predajne s farbami tuto za rohom, ze co tam maju.
P.S. Pieskovanie a pozink je samozrejme najlepsie riesenie, ale to uz je podmienene aj vyzutim pneu, potom pieskovanie a pozink a potom spätne obutie a vyvazenie, cize je to casovo narocne a treba s tym chodit pneuservis - pozink - pneuservis. Toto obrusenie, odhrdzenie a natretie spravim v pohode doma, volneho casu je teraz dost.
Ja som daval pieskovat aj s gumami uplne v klude. Striekanie sprejom tiez aj s gumami, pneu som prekryl kusom obstrihnuteho plechu. No uz je to davno, tak neviem kolko potom ta farba vydrzala bez korozie, no zopar sezon hej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za 10 € vyvrtaju v pneuservise a opravia / 15 min roboty
Však tak aj počítam, keďže som si to všimol našťastie teraz, tak mi to hádam opravia ešte pred prezutím kolies... Ale len či niekto neopravoval aj takto
Myslím, že na aute je každá náprava dôležitá. Ja som to nechcel na dojazd, ale na furt. Diera priemerom nie je veľká... Kým budem prezúvať mám čas na rozmyslenie
Da sa s knotmi aj natrvalo, ale nie je to velmi bezpecne ...
Urcite ich nepchajte do bocnice pneu na aute.
Co neodporucam, je antigravel sprej. Som s tym preventivne lakoval dobre podbehy s mierne popraskanou farbou. A za zimu mi zhrdzaveli.
P.S. Pieskovanie a pozink je samozrejme najlepsie riesenie, ale to uz je podmienene aj vyzutim pneu, potom pieskovanie a pozink a potom spätne obutie a vyvazenie, cize je to casovo narocne a treba s tym chodit pneuservis - pozink - pneuservis. Toto obrusenie, odhrdzenie a natretie spravim v pohode doma, volneho casu je teraz dost.