posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
n atrati sa mi stratil kolega (teda hned na starte) a nasiel sa az okolo 18tej, kym sa vymotal a nasiel cestu do PB asfalt) naslapal myslim 88km, Stefanm pozdravujem Ta ytmto a verim, ze sa nehnevas ze som Ti vyhovoril modru a zlomil Ta na cervenu
Tak včera som ťa spoznal až počas odjazdu, ale dosť som pochyboval, či tie bajky na streche ustoja tvoj štýl jazdy až do VT
NEMOHLO a NESMIE stat
stax nechcem sa do teba navazat, ale tvoje vyjadrenia sa mi zdaju velmi odvazne. jednoducho sa to stava a bude sa to stavat, pokial budu na slovensku ludia ktory budu chciet sabotovat preteky. ako priklad uvediem svaty jur kde organizatori prirpravili pekny pretek, snazili sa a podla mna im to aj vyslo. ale nasiel sa debil ktory zacal na trat vytahovat popadane stromy. niektore sa dali preskocit, ine nie. viem ze tam niekto na nich napriklad urval aj prehadzovacku. V cieli kazdy o tom vedel ale nikto nemal sancu nic proti tomu spravit. takze tak... peace
edit: aj ked je to pesimisticka predpoved, verim ze to nieje posledny problem ktory sa vyskytne tento rok. bohuzial...
žiaľ nie je to celkom pravda....v BB to nebola žiadna sabotáž...
bola to hrubá chyba a nezodpovednosť organizátora
a v tom má stax určite pravdu
také niečo sa VIAC nesmie zopakovať !!
Na druhej strane (aby sa to trosku vratilo on topic
Moje kolesa ?!
Caw Saldi, tak ako to je, skoncit na "zazracnom" 4. mieste? Zvlastne, ze na Vlko-Hrone a na Sele si prisla takmer 2 hodiny po mne (a to ja netrham rekordy)... A teraz ake zlepsenie?
Ale vsak aj na vysledkovej listine MD 15-39 su mena, ktore poslenym zjazdom tesne pred cielom - nad hlavnou cestou - ani nepresli... viem, lebo sme ich tam fotili.
Inak Saldi, ja som jedna z tych dvoch, co sme tam nad cintorinom fotili pri Tebe...
A celkovo k maratonu, suhlasim s vyssie pisanou kritikou, takze sa uz nevyjadrujem...
Takze Saldi, len tak dalej, v Partizanskom ides na bednu!!!
inak keby minuli o 100,-Sk viac na znacenie, aspon kritickych / nebezpecnych usekov nebolo by na skodu.
Takze pani organizatori - odporucam pokukat, poskusat aj ine maratony (pripadne daky aj v zahranici) a aspon ciastocne sa buduci rok priblizit urovni oznacenia, a na nebezpecne useky dat zodpovednych ludi - nie veselych lesnikov ktory poskakuju po trati - aj ked len vdaka nim som spomalil a nerozbil sa na skoku ktory nas vratil pred manisku tiesnavu - vlastne si teraz uvedomujem ze to bol mozno zamer
...o koliziach s vysavacmi, autami a inymi prekazkami tu zrejme asi popisu iny
Mne sa ccelkovo ten maraton fakt pacil. Start bol strasny, to je pravda. Necudujem sa, ze niekto kto potrebuje dosiahnut vysledky sa stazuje. Ale ja, ktoremu je to jedno, kolky sa umiestnim, som neni nastvany. Dalej ta trat - no znacenie fakt priserne... Castokrat som isiel len podla instinktu
vsak to mas jedno kde bol start - podla mna tam pri fontane - ale tak myslim ze ziadnu casovu stratu si neutrpel. Ale najlepsi bol ten "jamaican" ktory uz chytal nervy ked sa rusi tlacili dopredu (si mysleli asi ze sa uz preteka aleboco) - a ked zareval "STAAAAART" ostal stat a nepedaloval - no *****
Ale vsak aj na vysledkovej listine MD 15-39 su mena, ktore poslenym zjazdom tesne pred cielom - nad hlavnou cestou - ani nepresli... viem, lebo sme ich tam fotili.
Inak Saldi, ja som jedna z tych dvoch, co sme tam nad cintorinom fotili pri Tebe...
mozno ze si niekto trat skratil neumyselne, ale ak mam v cieli 30 km trate na computeri 15 km tak by bolo fair sa nechat diskvalifikovat. Rada by som vedela, kolka som skoncila v skutocnosti.
Z mojho pohladu bol maraton okrem startu uplne v pohode.
vsak to mas jedno kde bol start - podla mna tam pri fontane - ale tak myslim ze ziadnu casovu stratu si neutrpel. Ale najlepsi bol ten "jamaican" ktory uz chytal nervy ked sa rusi tlacili dopredu (si mysleli asi ze sa uz preteka aleboco) - a ked zareval "STAAAAART" ostal stat a nepedaloval - no *****
casovu stratu som utrpel asi taku, ze som sa musel suchtat za sexi slecnou v podvazkoch ktora sa hrala na sestru yetiho ci co
mozno ze si niekto trat skratil neumyselne, ale ak mam v cieli 30 km trate na computeri 15 km tak by bolo fair sa nechat diskvalifikovat. Rada by som vedela, kolka som skoncila v skutocnosti.
Ja myslim, ze snad okrem "slavne" znameho pana Tarabeka, ak si to aj niekto skratil, tak neumyslene, vzhladom na znacenie trate v niektorych usekoch...
Ale co sa tyka Saldi, tak tam tych 30 km na computeri podla mna nebolo, ale vsak robi to vybornych 827 bodov, v porovnani s 295 b z Vlkohronu, resp 0 bodov za DNF prip. DSQ.
Chcem len povedat, ze ja osobne by som z toho dobry pocit nemala.
Hmmm, nehovor, ze si si dala 20 km navyse
Skoda, ze som nevedela, ze si to Ty (nepoznala som Ta podla mena), ked sme stali tam, ako sme fotili... By ma zaujimali Tvoje dojmy z trate.