Bicykel bude primárne využívaný na denné dochádzanie do práce – cca 8–9km tam a nazad. V podstate rovina, mesto.
Z času na čas ( 4–5× za rok) by som rád túto vec využil v horách, nejaké tie menej náročné horské cyklochodníky. takže tu by som asi mestský bicykel celkom vylúčil. Som pomerne vysoký (187cm) a štíhly ( 77kg) starší pán, sily ubúdajú, preto takéto rozhodnutie.
Rozpočet nemám pevne stanovený, no rád by som sa zmestil do 2300, pri zažmúrení oka 2500€. Tento rozpočet nemienim za žiadnych okolností prekročiť !!! Ako to už býva zvykom, ak dám 2500, dám aj 2800 či 3000. V tom mám jasno. Bývam v AT, preto pozerám iba AT a DE e-shopy.
Zatiaľ mám vo výbere toto.
https://www.radon-bikes.de/e-bike/mountainbike/jealous-hybrid/jealous-hybrid-500/
Je to už cca cenový strop
Ešte rada ohľadom veľkosti. Podľa tabuliek som presne na veľkosti 20. Keďže je väčšina ponúkaných rozmerov 19 či 21 , som na vážkach
Ďakujem za každú radu
uz sa nevyjadrujte ak k teme ak nemate co povedat.to neznamena ked vas v meste obehol ebajk ze ste odbornik
Nebolo by od veci keby nejaký youtuber ukecal nejakého predajcu, aby si mohol roztočiť s rukou pomocou pedál rôzne druhy elektro pohonov. A hneď by sme mali všetci jasno.
Profi typ: ešte si môžte primontovať na rám chladničku. Kvôli zbytočnej hmotnosti a dôrazne doporučujem ju nepoužívať.
http://www.eshop-rabatin.sk/blog/syst%C3%A9my-motorov-shimano-steps
Konečne rozumný príspevok, netreba riešiť kraviny, ale si užívať výhody ktoré e-bajk poskytuje a pre ktoré sme si ho kupovali.
A ked si pozries stranku Kellys zistis ze ziadny Tygon 50 nema teleskopku a ani na tejto stranke nieje pisana. Je len na 70tke.
Neviem co za fotku tam dali.
A podla toho co pises tak si asi nejazdil s Bosch 4 gen.
Netvrdim ze E7000 alebo E800 je zly motor.
Neviem nejazdil som este s nimy, ale cital som clanok o nich, kde pisali ze E8000 je viacej do terenu, taky silovy a zase E7000 na lahsi teren, taky kludny motor.
Samozrejme kazdemu sadne nieco ine Kellys tym motorom aj toto mozno zamyslalo.
Ale Bosch je silny motor co mne vyhovuje kedze najradsej jazdim tazsi teren a vazim 110kg.
Ale dalsim skusenostiam a postrehom od inych sa rad priucim aj o ostatnych motoroch.
A mier 😉
Tak prvně se podívej co jsi vložil a na co reagují a je to tebou doporučený Cube s pružinovou vidlicí, brzdami SH200 a převody 1x9 s rozsahem 11-36 a motor nějaký starý základ od Bosche.
K Shimanu se může rovnat až nový Bosch 4 a to i k 7000.
A i ten druhý Cube je za tuhle cenu nesmysl.
Bude skôr na rekreačné jazdenie, lesné cesty a podobne, žiadne extrémne zjazdy
Koukni ještě na Apache TUWAN MX-I 1. Má lepší převody, mne se třeba i více líbí a i značka Apache je slušná. Má snad jen horší brzdy. Ale i ty 400 jsou pro lehkého jezdce použitelné. Navíc co vím, tak tyto Apache se dají koupit i pod 50tis.
K Shimanu se může rovnat až nový Bosch 4 a to i k 7000.
A i ten druhý Cube je za tuhle cenu nesmysl.
Tak tu som to asi zle prečítal. Viem že tým druhým som to trochen prestrelil. A myslel, že sa bavíme o tom prvom. OK sorry.
A vôbec to neberiem osobne, rád sa nechám podučiť a zistiť aj nové veci.
Ale s tým fullom v jeho cene som si nie tak istý ak sa nebavíme o jazdenke.
Keď som ja pred mesiacom riešil fulla veru pod 3200 € za nový som sa nedostal a to boli aj modeli 2019 a modeli 2020 od 3300 do 4000 boli komplet na SXku, základná vzd.vidla, naozaj slabé brzdy a tak. Ale kukal som 1x12 radenie pre upresnenie. Samozrejme s výbavou cena stúpala. A hlavne som chcel Shimano min.SLX, lepšiu vidlu a tlmič a pri mojej váhe kvalitné brzdy.
Jazdenku samozrejme zoženieš v podobnej cene ako ten Cube aj tu na fore v bazare je par vhodných kandidátov, ale vieš ako to je aj pri aute (ako bolo oň starané, aké cesty jazdené, spôsob jazdy, servisované atď.). Preto som šiel radšej do nového a zničím si ho sám
Bude skôr na rekreačné jazdenie, lesné cesty a podobne, žiadne extrémne zjazdy
Tak ako píše Palo7, škoda kazety, ale inak výbava fajn. Deore prehadzovačka úplne v pohode, radí pekne a nie sú s ňou žiadne problemi. Bafang motor je postačujúci na to čo chceš, ja som s ním pobehal aj ťažšie tereny a stíhal.
Pokukaj ešte Apache, Crussis, alebo trochu prišporiť a isť do Rock Machine, Kellys, CTM. Sú tam zaujímavé kusky.
Já bral Meridu One Twenty 800 2018 a za novou platil necelých 80tis. Kč. Výbava je na ní za tu cenu luxusní a to včetně teleskopické sedlovky, bez které bych už dnes kolo nebral. Je pravda, že dnes už bych chtěl vyšší zdvihy a ještě lepší přužení a taky 4pistky a větší baterku
Všimol som si, že niečo napíšeš, ale nepodložíš to nejakými argumentami. Pokiaľ sa bavíme o rade Schimano e7000 a 8000, tak ani jedna sa nerovná novým motorom Bosch od roku 2020.
Bosch kompletne prerobil motory rady Performance line, kde označenie pre nové motory je s koncovkou my20. Takže tvoje tvrdenie nie je pravdivé, momentálne majú motory Bosch o ktorých tu píšem lepšie výkonové parametre.
Schimano e7000 má 60 Nm
Bosch performance line my 20 má 65 Nm
Schimano e8000 má 70 Nm
Bosch performance line CX my 20 má 75 Nm
Pekný deň.
Bosch kompletne prerobil motory rady Performance line, kde označenie pre nové motory je s koncovkou my20. Takže tvoje tvrdenie nie je pravdivé, momentálne majú motory Bosch o ktorých tu píšem lepšie výkonové parametre.
Schimano e7000 má 60 Nm
Bosch performance line my 20 má 65 Nm
Schimano e8000 má 70 Nm
Bosch performance line CX my 20 má 75 Nm
Pekný deň.
A ja ti mozem povedat s vlastnej skusenosti ze motor shimano 8000 je silnejsi ako novy bosh gen 4, aktualne jazdim dva bajky na tychto motoroch a aj merania na strave mi to potvrdzuje
K tomu Shimanu, len námatkovo čo som teraz narýchlo našiel "seriózne" recenzie:
https://granfondo-cycling.com/shimano-steps-e8000-review/
https://ebike-mtb.com/en/the-best-emtb-motor/9/
Je fakt, že som nenašiel recenziu, kde by zmerali, rsp. porovnali odpor motorov. Je to pritom jednoducho merateľné a výrobca to vie jednoducho spočítať. Výrobcovia ten odpor samozrejme poznajú. Trochu má iritujú príspevky v diskusiách a recenzie typu, tento motor nemá žiadny odpor, ale nie je to podložené exaktnými meraniami. Max ako tu bolo spomenuté, otoč bike hore kolesami a zatoč kľukou. Ako sorry...
Založím samostané vlákno, kde môžete dať odkazy na exaktné merania odporu motorov. Naozaj ma to zaujíma.