Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
BIZUTERER lepsiu fotku momentalne nemam. Drziak predneho kolesa je uplne v predu a uchytenie vidis ako ide, paska je par cm za oskou.
Uchyt je relativne nizko, takmer sa dotyka presmyku. Nastavoval som to tak, aby bol ram co najviac "dnu" v tom uchyte.
Dobrý večer, je to podobná tema a nechcem novu otvárať. Poprosím o radu, resp. skusenosti : mám Thule nosič na ťažne zariadenie na 3bicykle, dlho, asi 10rokov. Najprv som nosil klasiku ale teraz posledne 3roky e bike. A ako som kúpil, tak aj píšem : udajne ked transportujeme ebike na nosiči silno trpia prachom z cesty reťaze, prevody a elektrika. Je to pravda? A udajne existuju aj nejaké " ochrany" na bicykel, asi niečo šušťákové, nevidel som, neviem. Máte s tým niekto skúsenosť? / alebo je to cele blbosť od JPP/. dakujem za odpoved, Robert, Žilina
rkon par stran dozadu, tu padali uvahy na tema znecistenie pri prevoze. Chod dozadu a najdes. Ak myslis celobajkovy kondom a si velmi uzkostlivy na ebajk, tak nevahaj a pouzivaj. Podla mna sa viac zanesie od jazdy v terene. Pomoc jednoducha, ocistit po jazde/preprave.
dakujem, zase taký uzkostlivý nie som, čistím to pravidelne a aj mne sa to javilo ako blbosť, len som si nechal poradiť... inak si myslím že ten kondom može meniť dosť výrazne jazdne vlastnosti a spôsobovať podstatne vačší tlak na smer dozadu pri transporte, takže radšej viackrát očistiť, pekný den, robert
On ten problem s transportom na nosici je v zime ked je nasolena cesta.Mozno sa to nezda ale vlani niekedy zaciatkom marca som sa siel ma moto previezt po suchych cestach okolo komina a iba na Šturci bolo "mokro".Ze to bola solanka som zistil po mesiaci ked som zbadal kotuce hrdzave jak liška a zinok na rozete komplet zoxidoval na bielo...
A na zvaznici sa prasi radovo viac ako transportom po asfaltke.
A este k tym tabulkam:
Ked som napisal ze kazde auto ma nosicovu tabulku to je ta tretia. Ide o to nestratit tu ktora sa prave nepouziva a mat tam taku ako na prave pouzitom aute.
Nieco ako mal 007 /agent Jej veličenstva/😎
Preklapacku?
Daj si niekomu spravit dve platne vyrezane s patricnou medzerou, zmontovane spolu. Taky ramik. Znacky zasuvat z boku, nejaka jednoducha zapadka na boku.
Cauko, ja som ho skusal a montoval na sedan, ale po prvej jazde v meste som sa rozhodol ho vratit, nebolo to stabilne tak aby som sa s tym pustil do vyssich rychlosti bez obavy ze stratim bike a niekoho zabijem, a to som sa 30min s tym natrapil aby som to dostal vobec do takeho stavu. Ale videl som ho montovany aj na autach kde boli zvisle dvere od kufru a vyzeral stabilnejsie. Samotne uchytenie biku bolo v pohode, problem bol uchytenie o kufor
ahojte, jedna prosba na majiteľov nosiča na strechu WB200 ...ako ste s ním spokojní?...oplatí sa mi do neho investovať? čítal som niečo od @Tatinoooo , ale nič viac som nenašiel...vďaka za odpovede
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uchyt je relativne nizko, takmer sa dotyka presmyku. Nastavoval som to tak, aby bol ram co najviac "dnu" v tom uchyte.
Vyzerá takto : https://www.gamma.nl/assortiment/cosmic-nummerplaatklem-2-stuks/p/B463996
Ale samozrejme - ak sa ľahko dáva dole, tak sa dá aj ľahšie ukradnúť
A dá sa vybaviť aj elektronicky žiadosť https://www.slovensko.sk/sk/detail-sluzby?externalCode=ks_235407
Dve autá, jeden nosič. S jednou treťou ŠPZ ďaleko nezájdeš
A na zvaznici sa prasi radovo viac ako transportom po asfaltke.
Ked som napisal ze kazde auto ma nosicovu tabulku to je ta tretia. Ide o to nestratit tu ktora sa prave nepouziva a mat tam taku ako na prave pouzitom aute.
Nieco ako mal 007 /agent Jej veličenstva/😎
Preklapacku?
Odporúčate tento držiak https://www.alza.sk/auto/peruzzo-pure-instinct-rear-d5001855.htm
na bike https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/mongoose-tyax-expert-2017-horsky-bicykel-sivy.html ?
Rozhodujem sa a zatiaľ sa neviem rozhodnúť
Tento rok som sa ho však zbavil. Nový bike má boost vidlicu, ktorá sa tam upevniť nedá.