Zakladám novú tému - Peter Sagan.
Vlani na majstrákoch Európy v cyklokrose siedmy, tento rok tretí...
Dúfajme, že sa od tohto chlapca ešte dočkáme aj ďalších zlepšení.
Peťo sa postaral o najväčší úspech slovenského cross country v histórii, doterajším maximom bolo striebro Lukáša Hanusa. V druhom kole sa odpútal od nebezpečného Ukrajinca Mychayla i Švajčiara Ruppa a neustále zvyšoval svoj náskok. Nadviazal na skvelé vystúpenie z piatkových pretekov štafiet, kde na svojom úseku dosiahol dokonca lepší čas, ako viacnásobný medailista zo seniorských vrcholných podujatí Španiel Hermida," povedal Zánický.
kua chalanisko vyhra majstrovstva europy, vedie svetovy pohar a ja sa ho mam pytat ake pesnicky si spieva? A na tie sporty sme sa pytali v rozhovore nedavno... Troska fantazie
tak či už má frajerku a kam radšej chodí na diskotéku (54 vs. Miami club), ako si predstavuje svoju budúcnosť (cesta vs. mtb), ako by zareagoval on a Peťo Zanický na ponuku z nejakého factory teamu....
No a ja tú klasickú - ozval sa mu niekto z médií a položil mu nejakú otázku?
Vlastne, ani sa nemusíš pýtať... V internetových vydaniach našich denníkov som dnes našiel maximálne správu z tlačovej agentúry. Však majstrov Európy máme ako maku, čo tam po nejakom Saganovi...
chalani, Peto Zanicky by rad spravil taky rychly rozhovor s Petrom Saganom pre MTBiker.sk - mate nejake otazky?
Mna by zaujimalo, kolko km orientacne najazdil tyzdenne (road vs MTB) v priprave pred tohtorocnou hlavnou sezonou a aky treningovy plan ma na najblizsie tri tyzdne do MS (ci bude mat nejaku specialnu pripravu abo uz "len" udrziavaciu).
Chcel som mojim predchadzajucim prispevkom nasmerovat temu spät k veci a zabranit tomu, aby sa tu riesil hokej a podobne hluposti. Ale vidim, ze niekedy je akakolvek snaha zbytocna...
Vazte si modov, ze vas tak nechavaju dychat, ja by som taketo OT mazal skor, nez by ste stihli dopisat a poniektori by potom mali mozno ledva 15% prispevkov z povodneho poctu. Na tieto "zmysluplne" diskusie je tu PIESKOVISKO resp. chat. Nerad totiz stracam cas citanim temy, ktoru niekto zbytocne zahlcuje hlupostami. Dik za pochopenie.
P.S. A neberte to v zlom, len si prosim uvedomte, ze mimo Pieskoviska OT skodi omhoho viac a niekedy tym komplikujete zivot inym (napr. mne, ked sa snazim zorientovat v temach, ktore sledujem).
Pls. neocakavam ziadnu odpoved na moj prispevok, nech sa to tu zase nezahlcuje. DAKUJEM
No, na majstrákoch sveta na ceste v Južnej Afrike sa mu nezadarilo - až 18. Je to dobrý výsledok, ale po pódiách a vlaňajšom štvrtom mieste v Mexiku sa takýmto umiestnením málokomu zavďačí... Škoda.
Dostalo sa mi do uška, že Slovensko navštívil Enrico Zanardo a mal záujem o mladého Sagana - pre Liquigas. Na budúci rok by mal jazdiť v niektorej amatérskej farme Liquigasu v Taliansku, mali by mu umožniť jazdiť aj XC za Cannondale. Ak bude dostatočne tvrdý a odolný, tak by z neho mohol byť druhý Kreuziger...
Dostalo sa mi do uška, že Slovensko navštívil Enrico Zanardo a mal záujem o mladého Sagana - pre Liquigas. Na budúci rok by mal jazdiť v niektorej amatérskej farme Liquigasu v Taliansku, mali by mu umožniť jazdiť aj XC za Cannondale. Ak bude dostatočne tvrdý a odolný, tak by z neho mohol byť druhý Kreuziger...
Dobre si pocul, len neviem ci uz je to definitiva, lebo na Slovensko malo dojst viacero zaujemcov na pytacky, vratane firmy, ktora ho doteraz podporovala...
...mal by sa este dalsie styri roky venovat len xc kde dosahuje vysledky.Na cestu moze prejst kedykolvek.Pri xc pretekoch bude jazdit len sam za seba narozdiel od cesty kde bude robit akurat tak poskoka.A urcite nie do EPO Italie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Peťo sa postaral o najväčší úspech slovenského cross country v histórii, doterajším maximom bolo striebro Lukáša Hanusa. V druhom kole sa odpútal od nebezpečného Ukrajinca Mychayla i Švajčiara Ruppa a neustále zvyšoval svoj náskok. Nadviazal na skvelé vystúpenie z piatkových pretekov štafiet, kde na svojom úseku dosiahol dokonca lepší čas, ako viacnásobný medailista zo seniorských vrcholných podujatí Španiel Hermida," povedal Zánický.
Vlastne, ani sa nemusíš pýtať... V internetových vydaniach našich denníkov som dnes našiel maximálne správu z tlačovej agentúry. Však majstrov Európy máme ako maku, čo tam po nejakom Saganovi...
Mna by zaujimalo, kolko km orientacne najazdil tyzdenne (road vs MTB) v priprave pred tohtorocnou hlavnou sezonou a aky treningovy plan ma na najblizsie tri tyzdne do MS (ci bude mat nejaku specialnu pripravu abo uz "len" udrziavaciu).
Ty tu tusim dospievas...
Vazte si modov, ze vas tak nechavaju dychat, ja by som taketo OT mazal skor, nez by ste stihli dopisat a poniektori by potom mali mozno ledva 15% prispevkov z povodneho poctu. Na tieto "zmysluplne" diskusie je tu PIESKOVISKO resp. chat. Nerad totiz stracam cas citanim temy, ktoru niekto zbytocne zahlcuje hlupostami. Dik za pochopenie.
P.S. A neberte to v zlom, len si prosim uvedomte, ze mimo Pieskoviska OT skodi omhoho viac a niekedy tym komplikujete zivot inym (napr. mne, ked sa snazim zorientovat v temach, ktore sledujem).
Pls. neocakavam ziadnu odpoved na moj prispevok, nech sa to tu zase nezahlcuje. DAKUJEM
Dobre si pocul, len neviem ci uz je to definitiva, lebo na Slovensko malo dojst viacero zaujemcov na pytacky, vratane firmy, ktora ho doteraz podporovala...