Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
Inak, viem že toho máte veľa, ale to posúvanie deň po dni, bez vysvetlenia s hlaškou objednávka sa pripravuje je trošku frustrujúce, možno by bolo lepšie dať dátum dodanie neskôr a "príjemne prekvapiť" skorším dodaním ako to takto posúvať.
To posuvanie rozumiem, ze je frustrujuce ak sa deje viac dni po sebe, ale robi to automat, nie clovek. Vacsinou sa to neposuva viac ako den, aj ked aktualne sa to moze posuvat viacero dni po sebe pri niektorych objednavkach. Toto sa napravi ked skreseme sklz ako som pisal.
marvel98 pri sedlách PRO je možné ich vyskúšať a následne vrátiť podľa uvedených informácií priamo pri sedle . Nieje potrebné prísť osobne na predajňu, môžeš si ho kľudne objednať priamo cez eshop.
Cako85 zoznam testovacích sediel nemáme zverejnený, nakoľko táto služba je dostupná len priamo na predajni v Hrádku. Aktuálne je väčšina sediel zapožičaných , najlepšie bude ale zastaviť sa na predajni a kolegovia ti ukážu/povedia čo je dostupné.
Ahoj, lenze ja som v objednavke 2x mal termin dorucenia, ktory sa menil. Cize to bude iny pripad.
Nechcem porovnávať s konkurenciou, tak budem len dúfať, že sa to do budúcna zmení
a napisat tam jasnejsie, ze to nie je kluc na standardny CL a uz vobec nie na HG kazetu
nechcel som to zatial pisat do hodnotenia ...