Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
-43% Mondraker Superfoxy Carbon R 29 bicykel, carbon/desert grey/orange
4 299 €
-43%
MOC 7 499 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
keďže píšeš,že boli pády
Odoporucam ako kolegovia, aspon ten predok vymenit.
Som zvedavý na feedback k tej Bike Yoke sedlovke. Mám ju v hľadáčiku spolu s One UP. Ale zatiaľ som viac naklonený k Bike Yoke. Oproti Reverbe však snáď každá iná bude +
Kubec - ja som dal na satana 180mm one up...a zatial max spokojnost.
Predtym som ma 9point8 dropperku. Tiez bola dobra ale ked sa vydrali gumičky tak strácala vzduch.
Obidve som vyberal tak aby sa dali plne servisovat doma. Bike Yoke som zatial len robil zakladny servis vyčistiť a premazat. Ziadne specialne naradie netreba a uplny servis z videa na youtube tiez nevyzera zložito.
Dropperky ako One Up co používajú cartridge ma odradzuju skor z dôvodu dostupnosti náhradných cartridgov ak by bolo treba meniť.
Uvidíme ako sa bude chovať pri dlhšom používaní. Dnes som ju krátko testoval, len cca 2h výjazd. Zatiaľ môžem povedať, že je určite konštrukčne tuhšia než napr. SDG ale Reverb(piestnica má väčší priemer), ktoré mám doma. Napr. SDG Tellis aj pri mojich 85kg v plnej výbave hneď chytila vôľu v predozadnom pohybe. Bike Yoke pôsobí serióznym dojmom, nepočítam, že sa začne hneď kývať. Akurát čo jej musím vytýkať je riešenie uchytenia lanka cez valček s imbusom v mechanizme sedlovky. Pri doťahovaní imbusu valčeka 1-2 Nm ako je predpísané sa podľa mňa to lanko ľahko vyšmykne po dlhšom používaní a môžem valček potom hľadať v útrobách rámu. Radšej to mali Nemci urobiť ako ostatní a nechať koniec lanka v páčke s koncovkou.
Tak to som rád, že to je bez problémov. Ja som ju kupoval presne ako si písal kvôli ľahkému servisu a dobrým referenciám. Zatiaľ maximálna spokojnosť. Rýchla, tuhá...
Moja je urcite tuha kedze je to verzia Max 34.9mm priemer 😀
Ta MK10 je stale doma. Sentiment 😀