Vlani na majstrákoch Európy v cyklokrose siedmy, tento rok tretí...
Dúfajme, že sa od tohto chlapca ešte dočkáme aj ďalších zlepšení.
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
posledný komentár: 11. 4. 2012 o 0:42
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
posledný komentár: 11. 4. 2012 o 0:42
Peťo sa postaral o najväčší úspech slovenského cross country v histórii, doterajším maximom bolo striebro Lukáša Hanusa. V druhom kole sa odpútal od nebezpečného Ukrajinca Mychayla i Švajčiara Ruppa a neustále zvyšoval svoj náskok. Nadviazal na skvelé vystúpenie z piatkových pretekov štafiet, kde na svojom úseku dosiahol dokonca lepší čas, ako viacnásobný medailista zo seniorských vrcholných podujatí Španiel Hermida," povedal Zánický.
Vlastne, ani sa nemusíš pýtať... V internetových vydaniach našich denníkov som dnes našiel maximálne správu z tlačovej agentúry. Však majstrov Európy máme ako maku, čo tam po nejakom Saganovi...
Mna by zaujimalo, kolko km orientacne najazdil tyzdenne (road vs MTB) v priprave pred tohtorocnou hlavnou sezonou a aky treningovy plan ma na najblizsie tri tyzdne do MS (ci bude mat nejaku specialnu pripravu abo uz "len" udrziavaciu).
Ty tu tusim dospievas...
Vazte si modov, ze vas tak nechavaju dychat, ja by som taketo OT mazal skor, nez by ste stihli dopisat a poniektori by potom mali mozno ledva 15% prispevkov z povodneho poctu. Na tieto "zmysluplne" diskusie je tu PIESKOVISKO resp. chat. Nerad totiz stracam cas citanim temy, ktoru niekto zbytocne zahlcuje hlupostami. Dik za pochopenie.
P.S. A neberte to v zlom, len si prosim uvedomte, ze mimo Pieskoviska OT skodi omhoho viac a niekedy tym komplikujete zivot inym (napr. mne, ked sa snazim zorientovat v temach, ktore sledujem).
Pls. neocakavam ziadnu odpoved na moj prispevok, nech sa to tu zase nezahlcuje. DAKUJEM
Dobre si pocul, len neviem ci uz je to definitiva, lebo na Slovensko malo dojst viacero zaujemcov na pytacky, vratane firmy, ktora ho doteraz podporovala...