aj si cital tu recenziu?
ich zaver v skratke: predrazena kktina s ktorou sa neda slapat do kopca, a dole kopcom je to tiez neohrabany autobus ktory nezvlada vacsiu rychlost
tak to nechápem lebo mám tiež Lko a 180cm len o 1cm menej zdvihu a to neviem či robí až tak rozdiel:) Nie každému sadne autobus:) Tiež som nadával pár krát nato kde by sa mi zišlo niešo kratšie.
Lenze realny uhol je ten, ktory sa pocita od stredu BB a to je 75.5°. Actual angle je preto taky polozeny, lebo sedlova rura zacina daleko pred BB, ale ty si posed nastavujes od stredu BB, nie od realneho zaciatku sedlovej rury.
ten vysoky stred je tiez dost anomalia... vyzera to ako nejaka recyklacia ramu na vyssi zdvih, dost zle veru za tu cenu :/ ale niekomu to moze sadnut na nejake pokojnejsie pohodlne jazdenie
jachmel take jednoduche to nie je, cim si vyssie das sedlo, tym je ten uhol polozenejsi...pre dlhonoheho je to pruser
autor testu je na pinkbiku od minuleho roka. A neviem teda asi mu ten velky reach nesadol ale asi mal aj zle nastaveny posed.. Na 188cm treba už 175mm sedlovku to je pravda. Inak jeho menšia zdvihova verzia vyhrala prvé kolo SPEN viď https://youtu.be/YbIvHf5ZLs4?t=246 Takže bicykel je taký aký je jazdec na nom. Ja osobne si nestazujem,až na tie uzavreté miesta.
jachmel videl si inak novy commencal meta tr 2021 ? tam ma sedlovy uhol az 78,6° ... 75-76 mi pride uz ako standard...vid ibis ripmo, santa cruz a pod... ale otazne ostava to sedlo vpredu
Tak predpokladam ze narazal na to sedlo uplne vpredu v kombinacii s tym uhlom, t.j. ze asi mu ten bike bol velky. Inac sedlovy 75,5° ma uz aj novy epic a bmc fourstroke, xc masiny...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pinkbike.com/news/review-2020-mondraker-superfoxy-rr.html
ich zaver v skratke: predrazena kktina s ktorou sa neda slapat do kopca, a dole kopcom je to tiez neohrabany autobus ktory nezvlada vacsiu rychlost
Testovaciemu jazdcovi bol ten bicykel ocividne velky.
asi preto
jachmel take jednoduche to nie je, cim si vyssie das sedlo, tym je ten uhol polozenejsi...pre dlhonoheho je to pruser
hovorim o EST
jachmel videl si inak novy commencal meta tr 2021 ? tam ma sedlovy uhol az 78,6° ... 75-76 mi pride uz ako standard...vid ibis ripmo, santa cruz a pod... ale otazne ostava to sedlo vpredu
epic 75,5? robia z toho konecne dobry bike asi... len keby zas tak hnusne nevyzeral