to s kade je som predtym ani len netusil, prvy jeho mail bol dokonca v slovencine. potom pisal, ze si pre caijgel pride kurier a ja sa nemam o co starat. to s tymi btc prislo az neskorsie. najviac se prezradil asi s tymto:
Hello,
The payment has been made and completed completely and you should have received the payment confirmation for the payment in the message. You can check your email address [ [email protected] ] to confirm the payment, so check your inbox or junk. (Goods) would be picked up by (Parcel2go Courier Delivery Company) which I have been using for a while and they are very reliable.
You should have noticed that I paid an extra payment of €390.00 EUR and I am sure you noticed that you would send the extra amount to the shipping company via Bitcoin CORE BTC Transfer or visit buy.moonpay.io as soon as possible. You can make the payment to the Bitcoin CORE BTC Transfer wallet address and it is also necessary that once you have paid to the wallet address, you must submit your BTC CORE verification receipt for verification to complete the transaction. so that the pickup would be scheduled and you know when the pickup starts, make sure you are at home.
Hello Are you mad, what do you mean, Are you new to online transaction,
I will report this transaction to paypal services right now so they can inform FBI POLICE on this transaction cause i see you want to scam me and i will not allow you to scam or cheat me because the money has been deducted from my paypal account and it way to your bank account if you refuse to complete the payment LEGAL ACTION will be taken on you , cause this method of payment cannot be reversed or cancel in PayPal services so i will like you to complete this transaction cause you are 100% safe and secure with paypal services and for the first time we did business together i won't allow LEGAL ACTION to be made against you, but failure to do this LEGAL ACTION will be made to you and FBI POLICE will alarm you as a scam in your country , And you will be wanted by the FBI POLICE, cause i will not allow you to thief my money.
Note: I am a business man, so don't think you can steal my money.
Smutne na tom je ze kvoli takymto vagabundom su ludia predpojati voci bitcoinu. Co je technologia, ktora by nas konecne mohla zbavit centralizovaneho bankloveho systemu a mozno aj vypalnictva v podobne niektorych dani. Ale tak je to vzdy, niekto vymysli technologiu a vzdy sa toho prve chytia podvodnici. Ja ked nikde poviem, ze akceptujem platbu v bitcoin, tak na mna v najlespom pozeraju, ako by som chcel platbu v kokaine. Pritom je to legalna mena uznana dokonca aj Narodnou Bankou Slovenska. Tak rad by som sa zbavil platenia za vedenie uctu a poziciavania penazi banke na boh vie co. O inflacii a emitovani eura, ako koho kedy napdne ani nehovorim.
OK asi sam sa nevyjadril pravnicky spravne, Bitcoin nie je nelegalny a narodna banka jeho pouzivanie nijako neobmedzuje. som mal napisat. Je to rovnako legalne, ako akykolvek iny barter. Cize uplne v poriadku.
Ked sa tu uz riesia klasicke podvody zo zahranicia dam svoj najnovsi objav. Uz 3x som natrafil na podvodnika na bazosi co predava auta. Na prvy pohlad uplne okej inzerat nijak ho neodlisite od inych. Aj detailne fotky aj vinko mi poslal. Az po par mailoch zacalo, ze je v zahranici a covid a posle mi auto kurierom ked zaplatim postovne.... Sak to uz pozname. Akoze uz ma to vytaca. Ked si konecne vyberiem auto co vyzera schopne natrafim na dajakeho kkta
Ahojte, rád by som upozornil na jedného pána menom Sebastian Kuhner, ktorý vystupuje pod emailovou adresou [email protected] a je to jeden veľký podvodník . Kontaktoval už viacero predávajúcich z mtbiker.sk a v podstate sa vždy rovná o ten instý typ podvodu. Dotyčný vystupuje veľmi profesionálne a rozpráva po anglicky. Začne konverzáciu vždycky klasickými otázkami typu v akom stave je daná vec, ktorú predávate atď. Neskôr povie, že danú vec kupuje a vybaví celé poštovné, stačí keď mu pošlete adresu, kam ma prísť kuriér. Hneď na to od Vás budežiadať zaplatenie nejakej "zálohy" za kuriersku spoločnosť cez bitcoin . Neváha poslať potvrdenia s paypalu, ba dokonca od kuriérskej spoločnosti Parcel2GO, ktoré sú samozrejme falošné a samotný google vás pri prezeraní tejto správy upozorní, že ide o podvod. Pán je veľmi dotieravý a nemá problém vám napísať aj niekoľkokrát za deň, aby ste urgovali platbu cez bitcoin . Jedná sa o prepracovaný podvod, tak sa prosím majte na pozore. Prikladám všetky správy od tohto pána, rovnako aj fejk výpisy z paypalu a parcel2go. Dotyčný je tak prefíkaný, že vám neváha poslať svoj občiansky preukaz ako dôkaz, že je mimo SR a preto je poštovné tak drahé.
Mal som do činenia s týmto človekom. Chcel kúpiť inzerovaný bicykel, tak som mu odpísal, že neposielam a prevzatie na mieste, dal pokoj. Inak až taký profík nie je, od začiatku z toho trčí podvod, otravný je ale dosť, dokonca vie používať prekladač do slovenčiny pre začiatok konverzacie, potom prepne do AJ.
wlachovsky.peter vid predchadzajucu stranu. Je to celkom bezny podvod. Je fajn sa s takymi ludmi chvilu zahravat a zabit ich cas. Urcite nikomu nic neposielat. Ani osobne udaje a uz vobec nie peniaze
Čo si myslíte o tomto? Chcel som kúpiť tento bicykel lebo 1 enduro už mám ale chcel som lacný cesták našiel som tento na bazári a napisal som mu a on mi napísal že od toho nemá papiere, na dalsi den som sa ho opytal ze preco ich nema a on ze ho nemam otravovat s blbostami a ze ten bike stoji 170 e ze naco by mi boli papiere a uplne sa z toho vyhovaral. Myslite ze to mam kupit ci nie? A ani dokonca nevedel ze aky to je rocnik a vyzera byt ze sa v tom vobec nevyzna. Bojim sa aby nebol kradnuty alebo kedze nema zarucny list tak aby sa nezlomil ram (ano je to len 170 e ale aj tak). Dik za rady,posielam link na ten inzerat. https://sport.bazos.sk/inzerat/114040078/predam-cestny-bicykel-triban.php
Ale neviem ci to mam kupit alebo nie. Ci to neni kradnute alebo aby sa mi to nezlomilo kedze nebudem mat zarucny. Lebo decathlon dava dozivotnu zaruku na ram.
Ale aj tak to vyzera docela divne som si prave vsimol. Ten bike nema ziadny napis na sebe a ten na stranke ma.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hello,
The payment has been made and completed completely and you should have received the payment confirmation for the payment in the message. You can check your email address [ [email protected] ] to confirm the payment, so check your inbox or junk. (Goods) would be picked up by (Parcel2go Courier Delivery Company) which I have been using for a while and they are very reliable.
You should have noticed that I paid an extra payment of €390.00 EUR and I am sure you noticed that you would send the extra amount to the shipping company via Bitcoin CORE BTC Transfer or visit buy.moonpay.io as soon as possible. You can make the payment to the Bitcoin CORE BTC Transfer wallet address and it is also necessary that once you have paid to the wallet address, you must submit your BTC CORE verification receipt for verification to complete the transaction. so that the pickup would be scheduled and you know when the pickup starts, make sure you are at home.
Package Delivery: Bitcoin CORE (BTC) Wallet Address Below;
( 3PfUsssKNSVJbBDJqbf6kWwqEhbynQaPmf )
It's nice to do business with you, so I want you to keep my goods in a cool and dry place to pick up Parcel2go Courier Shipping Agent.
Thanks.
pravdepodobne sa este najde dost lahkomyselnych dusi, ktore im naletia, inac by s tym asi skoncili uz davno.
Hello Are you mad, what do you mean, Are you new to online transaction,
I will report this transaction to paypal services right now so they can inform FBI POLICE on this transaction cause i see you want to scam me and i will not allow you to scam or cheat me because the money has been deducted from my paypal account and it way to your bank account if you refuse to complete the payment LEGAL ACTION will be taken on you , cause this method of payment cannot be reversed or cancel in PayPal services so i will like you to complete this transaction cause you are 100% safe and secure with paypal services and for the first time we did business together i won't allow LEGAL ACTION to be made against you, but failure to do this LEGAL ACTION will be made to you and FBI POLICE will alarm you as a scam in your country , And you will be wanted by the FBI POLICE, cause i will not allow you to thief my money.
Note: I am a business man, so don't think you can steal my money.
Thief.
dve minuty na to toto:
Tvoje tvrdenie koliduje s týmto :
http://www.nbs.sk/sk/dohlad-nad-financnym-trhom-prakticke-informacie/upozornenia-a-oznamenia/informacia-narodnej-banky-slovenska-k-regulacii-podnikania-v-oblasti-kryptomien
Nové stálo cca 20€
Mohol tam napísať že je to číňan.
No prave naopak, ziadna mega akcia. Normalne auto v trocha lepsom stave za trocha menej ako priemer. Ziadna mega akcia
https://sport.bazos.sk/inzerat/114040078/predam-cestny-bicykel-triban.php
https://www.decathlon.sk/cestny-bicykel-triban-100-sivy-id_8377732.html
Ale aj tak to vyzera docela divne som si prave vsimol. Ten bike nema ziadny napis na sebe a ten na stranke ma.