To co uz je ked mi zmazu prispevok v ktorom pisem aby sa zastrelil jeden vylosovany cyklista z nebezpecnych predbiehacov na cyklookruhu v Castej a napisem to na odlahcenie temy ktora sa uz mota zbytocne v zacarovanom kruhu. Niekto je tu prilis aktivny bez stipky humoru a ironie. A este k tomu nasa Katka opusti rady moderatorov. Cely svet ide do sraciek.
... vies ze neovplyvnime ludi na trati a uz vobec nie tombolu.... ale ten zmazany post ma zaujima.... MTBiker nieje vsemohuci a vsetko musi mat pravidla a mantinely... potom to moze fungovat...
[quote="@1630712"MTBiker nieje vsemohuci /quote]
v zasade je /sukromnicke forum/ .. ale keby si to vedel nasroubovat na rasizmus/lgbt, tak by aj mtbiker.sk mal problem .. velky problem /nerobim si srandu .. dnes toto leti/. A keby mtbiker scenruzoval prispevok nadejneho doktora/migranta z afriky, to by panecku mohol byt curbers
,, v poslednej dobe je tu viac a viac nahnevanych ludi z radov starych userov ktory tomuto webu dali vela a odisli, odmlcali sa ..... na zamyslenie.... nie userov
Napisem to aj sem teda .. 2655 vyskovych za den je prd. To mam za poslednych 10 rokov asi tak aspon 20x za sezonu/den .. a to som neni dupac, len biedny cykloturista . Dupaci su schopni toto davat 3x tyzdenne. Toto neni ziadna vyzva pre aspon trochu trenovaneho hobika. Ja som sa nikam nehlasil, nikde som sa nepchal, nikde som nic neposielal .. server mi to zjavne spravil automaticky . Ale ako ano, zopakovat jeden kopec velakrat moze byt psycho /napr. Shrek Mydlo 900x 10m kopec everestingu /, ale niekedy je to naopak osviezujuce .. to je cast dovodu, preco som to robil. A kto sa este nedostal do stavu, ked 17x opakovani kopca je pre neho osviezujuce, tak ma este znacne medzery v zivote
edit: podstatne je, ze pri Kamziku sa lahko da takto spravit 3k+ .. netreba nikam jazdit a kazdych 20 mnut je bufet (very important .. akuratze do siedmej :/)
petrik: ja tiez, asi to akurat doplnili. Inak tie rozne ikonky, farby, atd .. ako motivacia dobre, konecne nieco, co sa neda kupit .. ale si to clovek musi odmakat v tom, v com je forum. Este az doplnia everestingovy odznak, to bude nieco
milos21: uz by som nerad bol zase v stave, kedy potrebujem kruzit .. radsej normalne .. ale na everesting tak ci tak nemam. Hento som nesiel zamerne, takze som nic nemal, ani gely, ani iontak a siel som neskoro poobede, dokonca ani svetlo som nemal (zistil som az doma, ze som ho vylozil a nedal spat) .. 4k by som dal v pohode, 5k s gelmi a iontakom .. viac ale asi nie /tuto sobotu urcite nie/. Vela robi aj psychicka podpora. A druha vec, bolo to skoro vsetko po asfaltke, to sa ide lahsie. Vyzva by to bola krizom po strednej (0.5km kratsia trasa) ... to by som ale dal tak 7-8x a dost (asi 160vyskovych na 1.2km)
Voltaren tabletky 25mg su bez predpisu, 50mg na predpis. Alebo Dorsiflex (to uz je tazky kaliber na horsie stavy), ale ten je na predpis. Voltaren je vyborny, tak celkovo uvolni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... vies ze neovplyvnime ludi na trati a uz vobec nie tombolu.... ale ten zmazany post ma zaujima.... MTBiker nieje vsemohuci a vsetko musi mat pravidla a mantinely... potom to moze fungovat...
https://www.faststone.org/
v zasade je /sukromnicke forum/ .. ale keby si to vedel nasroubovat na rasizmus/lgbt, tak by aj mtbiker.sk mal problem
edit: podstatne je, ze pri Kamziku sa lahko da takto spravit 3k+ .. netreba nikam jazdit a kazdych 20 mnut je bufet (very important .. akuratze do siedmej :/)
Držím jej palce aj v pohári.
milos21: uz by som nerad bol zase v stave, kedy potrebujem kruzit .. radsej normalne .. ale na everesting tak ci tak nemam. Hento som nesiel zamerne, takze som nic nemal, ani gely, ani iontak a siel som neskoro poobede, dokonca ani svetlo som nemal (zistil som az doma, ze som ho vylozil a nedal spat) .. 4k by som dal v pohode, 5k s gelmi a iontakom .. viac ale asi nie /tuto sobotu urcite nie/. Vela robi aj psychicka podpora. A druha vec, bolo to skoro vsetko po asfaltke, to sa ide lahsie. Vyzva by to bola krizom po strednej (0.5km kratsia trasa) ... to by som ale dal tak 7-8x a dost (asi 160vyskovych na 1.2km)
Voltaren tabletky 25mg su bez predpisu, 50mg na predpis. Alebo Dorsiflex (to uz je tazky kaliber na horsie stavy), ale ten je na predpis. Voltaren je vyborny, tak celkovo uvolni.
https://www.tvnoviny.sk/domace/2005389_nestastie-v-pliesovciach-muz-sa-pokusal-karbobruskou-rozrezat-granat-vybuchol-mu-v-rukach
https://www.idnes.cz/bydleni/stavba/chaty-chalupy-vikend-rodina-udrzovani-sousede.A200817_171535_stavba_mama