Po piatich rokoch som vytiahol môj starý MTB do terénu. Dalby Forest https://www.forestryengland.uk/dalby-forest
Pekný areál, okolo 50 km trailov, vrátane čierneho World Cup trailu. Relatívne dosť e-kriplov, okolo 30% ich tam bolo. E-bajky aj požičiavajú. Žiadny hon na čarodejnice a zákazy ako v Česku alebo na Slovensku.
cipo11 krásne obrázky, na rovnakom mieste som bol pár dní so ženou pred mesiacom, Zillertal , raj nielen pre cyklistov.
V takýchto prípadoch neberiem náradie, využívam požičovne, ktorých je neúrekom. nakoľko sa moja polovička necíti "konfortne" na nespevnených cestách berieme hardtail. K jazeru tentokrát autom, k Olpererhütte sa na biku nedostaneš a ten pohľad si nemôžeš nechať ujsť.
Ak budeš mať znovu cestu do AT , silno odporúčam Bikepark v Leogang.
Sorry teraz až pozerám Ödenwinkel, trochu ma pomýlili tie foto jazera, bol som v tom že je to Schlegeisspeicher, veľmi podobné. Ja som bol pod Hintertux, Tirol.
Všetky tie údolia v Hohen Tauren sú pekné ale Achentalske má svoje čaro. Takže ak budete niekde poblíž tak určite sem. Za vodopády potom nemusíte platiť Dolný aj horný sa dajú vidieť aj bez vstupu. Musím kupit gravel lebo je to trápenie na endure.
Skalka pri Kremnici a okolie.
úplne hore na lesných chodníkoch v okolí bežeckého štadióna pribudlo značenie a jednosmerky, solídny guľáš je z toho. z Bystrického sedla po červenej turistickej na Peknú vyhliadku sa už oficiálne nedá ísť.
sorcerer
pekné pivko si si dal,to je fakt....a bol som na Skalke v sobotu a veru žiadne zmeny v značení som si nevšimol.Jednosmerky boli doteraz len pre bežkárov.
nemám to odfotené, bol som tam pred tromi týždňami a tie tabule tam neboli. ako prídeš na červenú od Králikov, smerom na Králické sedlo ťa privíta tabuľa STOP a sú tam prikázané smery jazdy a na pripojených okolitých chodníkoch sú ďaľšie takéto tabule. keďže je leto, vyhodnotil som to ako značenie pre bajkerov.
sorcerer
pekné pivko si si dal,to je fakt....a bol som na Skalke v sobotu a veru žiadne zmeny v značení som si nevšimol.Jednosmerky boli doteraz len pre bežkárov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.forestryengland.uk/dalby-forest
Pekný areál, okolo 50 km trailov, vrátane čierneho World Cup trailu. Relatívne dosť e-kriplov, okolo 30% ich tam bolo. E-bajky aj požičiavajú. Žiadny hon na čarodejnice a zákazy ako v Česku alebo na Slovensku.
cipo11 krásne obrázky, na rovnakom mieste som bol pár dní so ženou pred mesiacom, Zillertal , raj nielen pre cyklistov.
V takýchto prípadoch neberiem náradie, využívam požičovne, ktorých je neúrekom. nakoľko sa moja polovička necíti "konfortne" na nespevnených cestách berieme hardtail. K jazeru tentokrát autom, k Olpererhütte sa na biku nedostaneš a ten pohľad si nemôžeš nechať ujsť.
Ak budeš mať znovu cestu do AT , silno odporúčam Bikepark v Leogang.
https://www.relive.cc/view/v1OwWzZ1MEO
Nazdar, nebodaj na jednu 500Wh bateriu?
Tak ty ani ebike nepotrebujes.
Parada. A gpx zaznam nemas,prosim?
úplne hore na lesných chodníkoch v okolí bežeckého štadióna pribudlo značenie a jednosmerky, solídny guľáš je z toho. z Bystrického sedla po červenej turistickej na Peknú vyhliadku sa už oficiálne nedá ísť.
spotreba baterie: 38%
popýtal som sa a tabule platia pre bežkárov