Zaujima ma ake mal kto skusenosti pri reklamaciach so zlomenym, pripadne prasknutym ramom. Nakolko tieto info sa tazko hladaju chcel by som vediet ako pristupuju k reklamaciam jednotlivi vyrobcovia. (Haibike, Cube, CTM, Ghost, Trek, Specialized...)
Ehm tak ja zacnem: Zlomeny TREK Fuel 90, jazdene ako XC (agresivnejsie). Reklamacia vybavena velmi ustretovo vyrobcom. Vymenena zadna stavba bez natahovaciek...
posledný komentár: 17. 5. 2013 o 21:28
BB je ciastocne pravda, ale aj tam to je tak, ako je, ale co sa tyka kluk, tak nie. Nie je to tak. Zabudas na offsety, roztece, q-faktor a ine vecicky, a to este co sa da , je len vdaka Shimanu, ze drzi 2x. Inak prd.
Zatial co tak narychlo je este ok su predstavce (rajdy uz nie), asi sedlovky, pedale. Dalej sedla, tam ich este nenapadlo menit sposob uchytu. Este tak niple.
edit: kaslem na to .. kazdy mame na to iny pohlad, ja si s tym poradim a nikoho do nicoho nepotrebujem ani nutit ani presviedcat o svojom pohlade na vec
https://www.bike24.com/1.php?__qf_product-list-order-by=&sort=price_desc&content=7&menu=1000%2C2%2C302%2C303&pgc%5B16654%5D=16655
hned prvy mas karbonovy Syntace rafik za 450 eur
dalej tam mas Stans, NS bikes, Spank, DT Swiss, atd atd...normalne ceny okolo 70-100 eur, ziadne 10 eurove...
(mi nehovor ze DT Swiss EX 471 26" nie je dostatocne dobry rafik)
A podobna ponuka je aj v kolesach - od nezmyslov za 2000+ eur, cez normalne kolesa za 500-700, az po tie hrackarske...
Ak tu vidlicu chces na toho Garyho Fishera, tak v 100mm mas s rovnym krkom a 26" kolesami na vyber napr SID za 600-700eur, alebo Rebu za 500-600. Ani to ti nie je dost dobre?
https://www.bike24.com/1.php?__qf_product-list-order-by=&sort=price_desc&content=7&menu=1000%2C2%2C302%2C303&pgc%5B16654%5D=16655
hned prvy mas karbonovy Syntace rafik za 450 eur
dalej tam mas Stans, NS bikes, Spank, DT Swiss, atd atd...normalne ceny okolo 70-100 eur, ziadne 10 eurove...
(mi nehovor ze DT Swiss EX 471 26" nie je dostatocne dobry rafik)
A podobna ponuka je aj v kolesach - od nezmyslov za 2000+ eur, cez normalne kolesa za 500-700, az po tie hrackarske...
Este raz, neries ty moje poziadavky, lebo nic z toho co si sem dal nesplna tie moje. Ja hladat viem
Co sa tyka kolies, tak vsetko su to bud sracky, alebo tazke FR/DH/FAT kolesa. Slusne XC 26tky sa uz davno nerobia. Uz zopar rokov .. Karbonovy rafik na 26tku si samozrejme zohnat viem a nie kus za 450e
Co sa tyka vidlic .. jedine co tam ja vidim je SIDa (na tu som zabudol, to mas pravdu) a Manitou Markhor, co myslim nebude uplne zla vidla, ale nefim ... Vsetko ostatne je RST, Suntour .. vsetko srot /z mojho pohladu/. A SIDu, ktora sa robi teraz, jedine keby k tomu pribalil zo 2-3ks kompletnych kitov a servis zdarma. Cize az 2 vidlice .. to je vyber jak hovado
edit: este doplnim, ze nestaci otvorit browser a nieco si naklikat v bike24. Treba si este poriadne popozerat, co si si vlastne naklikal
Ale potesi, ze nerobili problemy a predlzenu 6rocnu zaruku aj dodrzali.
Edit: https://www.ctm.sk/zaruka/#pravidla
Pri osadeni a dotahovany objimky si daval pozor, aby okolo vystupku bola medzera na oboch stranach?