ty jo, zacala skola, a na Waze je zase v BA jedno cervene more
Siel som po piatej okolo mosta .. a nechapal som. Take nieco som uz fakt davno nevidel ... zlata koronoa doba v aprili
.. na druhej strane .. ked vsetky rozkopavky a upravy naplanovali na septemner - marec 2021, pricom vsetko malo byt uz asi tak rok hotove .. co k tomu dodat ..
Predvocerom som bezal cez vedlajsiu dedinu a tam som stretol kolobezkara so skrupinou a reflexnou vestou. Takze uplne vsetci nie su bez pudu sebazachovy.
hore po asfaltke na Kolibu/Kamzik uz bezne stretavam ekolobezky :/ .. raz aj take, ze hore sa rutil a potom za chvilu dole .. nepochopil som preco
Tento prij*ny obdivovateľ transferu telesných tekutín v akejkoľvek podobe je predseda parlamentu !!! Vy čo ste volili tuto *****tu stranu ste rovnakí úchýlaci ako on ...
to je taka tradicia asi uz, Danko chcel Zsuzsovu klatit, tak hadam tradicny krestan Kollar nezostane v hanbe...ved co sa za mladi ako ministrant naucis...
Danka nemusím, ale skôr je už tradícia že liberál využije každý náznak príležitosti rypnúť si do bývalej vlády a kresťanstva. Ale že ju chcel klátiť hlavne Lipšic sa zdvorilo prehliada
A Kollár je asi taký tradičný kresťan ako ja hinduista
Danka nemusím, ale skôr je už tradícia že liberál využije každý náznak príležitosti rypnúť si do bývalej vlády a kresťanstva. Ale že ju chcel klátiť hlavne Lipšic sa zdvorilo prehliada
To by sa nejeden urypal na smrt a ani by nemusel byt (bububu) liberal.
Podla toho mala co pises, Lipsica by si ako krestana urcite zdvorilo prehliadol aj Ty. Len skoda, ze je Zid, co? Nedas aspon jeden link na podopretie toho, co o nom pises?
Podla toho mala co pises, Lipsica by si ako krestana urcite zdvorilo prehliadol aj Ty. Len skoda, ze je Zid, co? Nedas aspon jeden link na podopretie toho, co o nom pises?
Ak niekto nežije ako kresťan tak samozrejme prehliadol, členstvo v kdh ešte z tvojho idola kresťana nerobí.
Na markíze ani jojke ti to nepovedali? https://bfy.tw/OySw S voľbou GP to bude ešte iná fraška...ale to už patrí do inej témy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
black lives matter
Na webe bol odfoteny aj transparent s velmi volnym slovenskym prekladom je... tvoju mater.
Najvyšší súd: Bicyklovanie v bus pruhu zbytočne rušilo dopravu
Siel som po piatej okolo mosta .. a nechapal som. Take nieco som uz fakt davno nevidel
.. na druhej strane .. ked vsetky rozkopavky a upravy naplanovali na septemner - marec 2021, pricom vsetko malo byt uz asi tak rok hotove .. co k tomu dodat ..
hore po asfaltke na Kolibu/Kamzik uz bezne stretavam ekolobezky :/ .. raz aj take, ze hore sa rutil a potom za chvilu dole .. nepochopil som preco
Niekde sa riesilo (neviem ci len ako sranda), ze skoncil lebo BLM.
ano, furt :/
https://m.topky.sk/cl/10/1964081/Unikla-nechutna-komunikacia-sefa-parlamentu-s-transsexualom--FOTO-Strasne-ta-chcem-s--at-
Prajem pekný deň.
S pozdravom,
Zakaznicka podpora MTBIKER shop
Ak niekto nežije ako kresťan tak samozrejme prehliadol, členstvo v kdh ešte z tvojho idola kresťana nerobí.
Na markíze ani jojke ti to nepovedali? https://bfy.tw/OySw S voľbou GP to bude ešte iná fraška...ale to už patrí do inej témy.