mate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
clxno1: To si dal akože 600 EUR za 2 svetlá?! No tak tie asi fungujú super, ale cenovo je to niekde úplne inde ako je moja predstava... Ok, tak ja som to síce nešpecifikoval, ale rád by som sa s tým svetlom zmestil povedzme do 60 EUR. A tiež používam kombináciu svetlo a čelovka, pretože sa človek môže pozrieť aj čo sa deje okolo neho. Preto aj nemusí byť to svetlo nejako extra silné, ako niektoré extrémy čo sa dnes robia. Veď nemusím v lese rovno spôsobiť paniku, keď tam prídem
No výjazdy mávam okolo väčšinou do 4 hodín. Ale občas sa to pretiahne. Už sa mi stalo, že čelovka mi proste vypla. To by nebol problém, lebo som mal svetlo, lenže pred výjazdom som nevymenil baterky a strašne slabo už svietilo. Našťastie bola po ceste pumpa, tak som si baterky kúpil a vymenil. Preto je výhoda tých vymeniteľných bateriek. Lebo pri USB sa môže napríklad stať, že zabudneš nabiť a už si dojazdil. Pri baterkách vymeníš a ideš. Samozrejme každý to cíti inak, ale mne to vyhovuje takto viac. Lebo tých vecí, na ktoré musím myslieť, keď chcem ísť jazdiť akosi pribúda
pouzival by si 18650 ...
prelistuj si tuto temu dozadu - myslim, ze najdes odpoved na svoj dotaz
riesili sme svetla a aj nabijacky na 18650 + aj svetla na nabijanie cez usb.
20 ludi a viac roznych nazorov (ako vzdy) - takze si budes musiet vytvorit nazor sam podla toho co preferujes
inak mohol si napísať, čo ťa ku kúpe viedlo (okrem zľavy)
pamätám si ako pred pár rokmi fičali všeliaké solarstormy, s akupackom na kábli, aj ja som si to kúpil, ale veľmi rýchlo precitol, že je to kktina, priondievať na bike 2 veci a ešte aj kábel, nabíjať špeciál nabíjačkou, keď baterka dojde, málokto nosí náhradnú, lebo je fakt ťažká...
ten tvoj Moon parametrami nijako nevyniká, najnižšia svietivosť úplne nepoužiteľná (silná), jediná výhoda čo ma napadá, že sa dá použiť ako powerbanka
https://www.iled.sk/celovky-podla-vyrobcu/petzl-actik-core-2019-hybrid-cervena/?gclid=CjwKCAjw-5v7BRAmEiwAJ3DpuLfh5Z1grjg0-cMPsVbRPe2Fipy-EwmZxjhSAKPiBk6AylnTIIDFOxoCLpoQAvD_BwE
aj s adaptérom na riadidlá:
https://svetelnaposta.sk/eshop/prod_detail.php?id=995182&gclid=CjwKCAjw-5v7BRAmEiwAJ3DpuIyK7YVne8Y_9M7Tup6QJk-wJ0ZX3VlAlOCfIZ_WHb3dnfb55HxWixoC9RUQAvD_BwE
s tým,že to využijem aj ako svietenie na biku...no bolo to slabé,výdrž iba 1hod cca 20min,tak som aj tak musel kúpiť cyklosvetlo...ale ako doplnok k cyklosvetlu je čelovka dobrá vec...?...a hlavne na prilbe,svietiš tam,kam pozeráš...?
inak mohol si napísať, čo ťa ku kúpe viedlo (okrem zľavy)
pamätám si ako pred pár rokmi fičali všeliaké solarstormy, s akupackom na kábli, aj ja som si to kúpil, ale veľmi rýchlo precitol, že je to kktina, priondievať na bike 2 veci a ešte aj kábel, nabíjať špeciál nabíjačkou, keď baterka dojde, málokto nosí náhradnú, lebo je fakt ťažká...
ten tvoj Moon parametrami nijako nevyniká, najnižšia svietivosť úplne nepoužiteľná (silná), jediná výhoda čo ma napadá, že sa dá použiť ako powerbanka
...V prvom rade ano cena, ale aj možnosť si to osvetlenie vyskúšať, a zistiť, či Ti sedí, alebo nie. A to že je napájané z externej batérie vidím pre seba skôr ako pozitívum, môžem použiť na nabitie aj iných vecí cez víkend v teréne, a uschovanie u mňa tiež nieje problém, vláčim totiž 7l ORTLIEB bikepacking brašňu na riadidlách...
včera som zohnal a dokúpil zadné svetlo MOON Cerberus...tak som zvedavý na sľubovanú výdrž...
Cena/výkon je však bieda.
Tiež som ho objednal na skušku. V kombinacii riadidla Moon meteor storm pro a na prilbe Moon x1300 je svetla dostatok. Ja vhodnejsi ako celovka na prilbu, nakolko svieti viacej do dialky nez Meteor.
https://m.alza.sk/sport/force-cage-predne-biela-zadne-cervena-d4624040.htm?o=1
Hmm, staci takto?