Zdravim chcel som si kupit moj prvy bike paci sa mi cube reaction race 2020 model https://www.kaktusbike.sk/horskybicykel29kolesa/cube-reaction-race+51739/ ale jak ciotam tak ten sram asi neni moc dobry neviete poradit ?? nechcem kupit nieco co mi zacne po par km praskat alebo budem muset hladat kde je problem a upravovat to... dik
Chrbat ma neboli vobec iba dlanami moc tlacimn do riaditok , sedlo podla vodovahy uplne do roviny neni dobre davat lebo zadok sedla mam zakriveny dohora tym padom keby som to dal do roviny tak spicka bude do hora a tlaci to potom kamos to tiez skusal na mojom a tlacilo to aj jeho.predstavec som dal do opacnej strany smerom dodola a sedlo trosku posunul dozadu tym padom som trochu natiahol posed , je to lepsie , skusim viac pojazdit takto a uvidim ,ked to nepomoze skusim kupit dlhsi predstavec povodne tam bol 120 mm teraz mam 80mm. A naboj vydim pred riaditkami , bike mi nemoze bit maly je to 21 ram a mam 182cm skorej asi ten predstavec dat dlhsi
zero554 To "pred riaditkami" sa da interpretovat z dvoch stran, ked ho vidis pred riaditkami v smere predne koleso -> naboj -> riaditka -> ty, tak to znamena, ze mas bud kratky predstavec alebo maly ram.
Ja mám 19" Cube reaction pro a dal som predstavec 80mm. Mám 182cm. A teraz mám náboj v strede riaditok. Konfekčná veľkosť postavy. Predtým som mal ghost L a ten mi prišiel ako autobus. Ghost som mal brať M.
Ja mám 19" Cube reaction pro a dal som predstavec 80mm. Mám 182cm. A teraz mám náboj v strede riaditok. Konfekčná veľkosť postavy. Predtým som mal ghost L a ten mi prišiel ako autobus. Ghost som mal brať M.
Inak vysie mam foto jak nanom sedim skus pozred ked tak ci mi je velky myslim ze akurat ono zalezi aj ake mas dlhe nohy ruky
Fotka to blud. Fest to klame. Ale ak chceš môj názor z fotky, tak vyzerá ok. Ja mám konfekčnú veľkosť, takže nohavice mi netreba nejako extra predlžovať. Ale zase mám 70 kg.
zero554 To "pred riaditkami" sa da interpretovat z dvoch stran, ked ho vidis pred riaditkami v smere predne koleso -> naboj -> riaditka -> ty, tak to znamena, ze mas bud kratky predstavec alebo maly ram.
Naboj prekriva presne ten obluk co je hore na vydlici ta vystuha alebo jak sa to vola , takze ho nevidim. Kde ma bit tennaboj ked sa pozrem dole ? Pod rajdami ci pod vidlou alebo pod tym oblukom ma vydlici
Fotka to blud. Fest to klame. Ale ak chceš môj názor z fotky, tak vyzerá ok. Ja mám konfekčnú veľkosť, takže nohavice mi netreba nejako extra predlžovať. Ale zase mám 70 kg.
Aku ulohu hra vaha jazdca z velkostou ramu ? Ja mam 92kg
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak vysie mam foto jak nanom sedim skus pozred ked tak ci mi je velky myslim ze akurat ono zalezi aj ake mas dlhe nohy ruky
Naboj prekriva presne ten obluk co je hore na vydlici ta vystuha alebo jak sa to vola , takze ho nevidim. Kde ma bit tennaboj ked sa pozrem dole ? Pod rajdami ci pod vidlou alebo pod tym oblukom ma vydlici
Aku ulohu hra vaha jazdca z velkostou ramu ? Ja mam 92kg