A odporucam hladat nieco kde na ovladaci vies nastavit citlivost plynu a zatacania. Na domace technicke jazdenie stiahnes, vonku mozes vyturovat divocinu na priestranstve
K ovládaču len info možno do budúcna pre nás : my sme mali obvykle taký ovládač jedna páčka pre pohyb dopredu/dozadu a druhá páčka vľavo/vpravo. Lepšie modely majú plyn dole a na boku kruhový ovládač smeru. Čo je lepšie v praxi pre deti?
Vlani v septembri išla takáto kolóna na Plavecký hrad. Boli tam aj deti, ale viac ovládačov bolo v rukách oteckov. Toto sú tie hračky, ktoré sa údajne kupujú kvôli synom.
A tu môžete potom jazdiť. Chodievam okolo, v minulosti som aj nejaké preteky videl. Ale na tom sú už iné "mašiny". Dráha Sv. Jur https://www.dirtracing.sk/draha-svaty-jur/
Ta fotka od Pali65 je z expedicneho jazdenia rc aut. To nie je o rychlosti, takze az tolko techniky clovek nerozmlati. Aj tak velka z tych aut su doma upravovane modely, je tam aj dost modelarciny. V cechach celkom popularne, u nas tusim hlavne Presov. Zo znaciek hlavne Axial, Tamyia a pod. Jazdi sa v prirode, vyjazdy aj na niekolko hodin, taka turistika s rc autom. Vo Sv. Jure sa jazdi na drahe, ale to su ine rc auta stavane na skoky a rychlost (trosku som si to zjednodusil...).
Ďalšia obludka dokončená. Short run, mäkký plast, vacu kabínka... no proste neľahký job (aspoň pre mňa).
Aby toho nebolo málo, Maskol mi zožral rámovanie kabínky a musel som ho obnovovať už na viacmenej hotovom modeli. Celková čistota stojí za milú Jarmilu, na mnoho vecí už nebol morál. Anyway, snáď neurazí
CITY - mesto, žeriavy, cestný valec , STANICA - vlaky, MESTO - veľká križovatka,
KOLOTOČ, LUNAPARK,stavby, najväčší BETLEHEM, raketová základňa....
Len podotýkam že je to súkromná zbierka, voľne prístupná smerom k reštauračnej časti, tak je tam niekoľko asi 10 takých malých panelov ako na tej stránke, nedá sa s LEGOM hrať, nič nie je pohyblivé, ( vlaky napr. nejazdia), proste je to ozaj výstava. Malé ale ako inšpirácia pekné ( a hneď je vedľa nemenovaný obchod s detskými hračkami, tak šup šup rovno deťom LEGO kúpiť).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1602691.html#p1602691
Update - dnes dorobil padajuce lietadlo 😂
url: https://www.aliexpress.com/item/4000192015663.html
Aby toho nebolo málo, Maskol mi zožral rámovanie kabínky a musel som ho obnovovať už na viacmenej hotovom modeli. Celková čistota stojí za milú Jarmilu, na mnoho vecí už nebol morál. Anyway, snáď neurazí
Grumman J2F-2A "Duck"
VMS-3
BuNo 1198
Bourne Field
Virgin Islands
1940
1:72 Valom
Výstava z legokociek (október 2020 – január 2021)
https://www.shoppingpalace.sk/novinka/vystava-z-legokociek/
CITY - mesto, žeriavy, cestný valec , STANICA - vlaky, MESTO - veľká križovatka,
KOLOTOČ, LUNAPARK,stavby, najväčší BETLEHEM, raketová základňa....
Len podotýkam že je to súkromná zbierka, voľne prístupná smerom k reštauračnej časti, tak je tam niekoľko asi 10 takých malých panelov ako na tej stránke, nedá sa s LEGOM hrať, nič nie je pohyblivé, ( vlaky napr. nejazdia), proste je to ozaj výstava. Malé ale ako inšpirácia pekné ( a hneď je vedľa nemenovaný obchod s detskými hračkami, tak šup šup rovno deťom LEGO kúpiť).
Savoia Marchetti S.55
I-BAUQ
let cez Atlantik 28.04.1927
1:72 Dora Wings