Okrem Kováčika, mala NAKA podľa našich informácií zadržať aj Norberta Paksiho, zastupujúceho šéfa Úradu zvláštnych policajných činností. Ide o úrad, ktorý vykonáva utajené odpočúvanie osôb podozrivých z trestnej činnosti. Ide o špecializovaný odbor, ktorý sa zaoberá sledovaním a odpočúvaním pri odhaľovaní organizovanej trestnej činnosti. Pakši bol zadržaný na základe výpovede Ľudovíta Makóa a podobne ako on mal pracovať v prospech zločineckého gangu takáčovcov.
padla mi sánka
Pápež podporil registrované partnerstvá. https://dennikn.sk/2101520/papez-podporil-registrovane-partnerstva-nasi-biskupi-a-konzervativni-krestania-zatial-mlcia/?ref=list?ref=mwat
a Hlinov komentár
Pápežove slová, vníma pozitívne bývalý predseda KDH Alojz Hlina. František totiž podľa neho stavia mosty. „Koľkí horlivci by ho za slová o homosexuáloch, ktoré odznejú v novom dokumente, ktorý bol predstavený v Ríme, u nás do kostola nepustili?“ pýta sa Hlina na Facebooku. „Ak by som ja použil také slová o homosexuáloch, niektorí horlivci by boli schopní nielenže v kostole po mne pokrikovať, čo sa mi stalo, ale rovno by ma z neho aj násilím vyviedli. Verejne by ma prekliali, či zatratili,“ napísal.
Can i go one time next time?
ved to je dokonaly predvolebny slogan pre OLANO do buducich parlamentnych volieb
alebo zeby to FB_premier skusil v prezidentskych?
to vyzerá na vela-vela rokov v base,ktovi či začne spievať,aby tam nebol tak dlho:
Policajný vyšetrovateľ obvinil Dušana Kováčika z viacerých trestných činov. „Prvého z obvinených, Dušana K., zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, zo zločinu prijímania úplatku a z pokračovacieho zločinu zneužitia právomoci verejného činiteľa v súbehu s prečinom ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti,
vraj "preceda" mal včera video,kde sa ho zastal-ktovie prečo
https://dennikn.sk/minuta/2102757/?ref=mpm
"Kováčik je obvinený z korupcie, podporovania zločineckej skupiny, zneužitia právomocí a ohrozenia utajovanej skutočnosti. Keď ho zadržali, mal pri sebe hotovosť 10-tisíc eur."
Boris nie,ako ústavný činitel má vodiča:
Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) mal vážnu dopravnú nehodu v Bratislave. Je zranený on, aj ochrankár a vodič. O nehode informoval premiér Igor Matovič (OĽaNO). Povedal, že zo strany vodiča predsedu parlamentu neboli porušené dopravné predpisy. „Držíme týmto trom ľuďom palce, aby mali čo najmenšie dosahy na svoje zdravie,“ povedal premiér.
tak ďalší,ktorý spieva,už je to len otázka času,kedy pôjde NAKA ešte vyššie:
Norbert Pakši sa priznal ku skutkom, z ktorých ho obvinili. Pred pojednávaním to povedal jeho obhajca Ivan Kochanský. Pakši je obvinený rovnako ako Kováčik zo založenia a zosnovania zločineckej skupiny, z prijímania úplatku, zo zneužitia právomocí verejného činiteľa a z ohrozovania utajovanej skutočnosti. Pakši bol zástupca riaditeľa úradu zvláštnych policajných činností.
Tak nam to ohladom testovania vyriesili. Dobrovolne to maju penzisti, nezamestnany a bezdomovci. Zamestnany to maju v podstate povinne, som velmi rad, ze mam o starost menej.
Podla toho ako to zariadili na orave sa bezpecnosti netreba obavat aj dake muchy tomu uz vychytali, presnost vysledkov je nadalej otazna no nic mi nebrani tam ist lebo ak nepojdem mam tu istu karantenu ako by som bol pozitivny.
Kováčik, naopak, svoju vinu popiera, hoci Paksiho priznanie ešte zhoršilo jeho aj tak zlú situáciu.
Na Kováčikov výsluch prišla aj jeho manželka. Chce zaňho ponúknuť kauciu. Na otázky novinárov odmietla odpovedať.
- Nech ponúkne a následne nech vydokladuje odkiaľ ich má
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Okrem Kováčika, mala NAKA podľa našich informácií zadržať aj Norberta Paksiho, zastupujúceho šéfa Úradu zvláštnych policajných činností. Ide o úrad, ktorý vykonáva utajené odpočúvanie osôb podozrivých z trestnej činnosti. Ide o špecializovaný odbor, ktorý sa zaoberá sledovaním a odpočúvaním pri odhaľovaní organizovanej trestnej činnosti. Pakši bol zadržaný na základe výpovede Ľudovíta Makóa a podobne ako on mal pracovať v prospech zločineckého gangu takáčovcov.
https://www.facebook.com/SeligaZaLudi/videos/1229615780727643
Tienovy profil na tej fotke je lahko zamenitelny s profilom Flinstona
Pápež podporil registrované partnerstvá.
https://dennikn.sk/2101520/papez-podporil-registrovane-partnerstva-nasi-biskupi-a-konzervativni-krestania-zatial-mlcia/?ref=list?ref=mwat
a Hlinov komentár
Pápežove slová, vníma pozitívne bývalý predseda KDH Alojz Hlina. František totiž podľa neho stavia mosty. „Koľkí horlivci by ho za slová o homosexuáloch, ktoré odznejú v novom dokumente, ktorý bol predstavený v Ríme, u nás do kostola nepustili?“ pýta sa Hlina na Facebooku. „Ak by som ja použil také slová o homosexuáloch, niektorí horlivci by boli schopní nielenže v kostole po mne pokrikovať, čo sa mi stalo, ale rovno by ma z neho aj násilím vyviedli. Verejne by ma prekliali, či zatratili,“ napísal.
ved to je dokonaly predvolebny slogan pre OLANO do buducich parlamentnych volieb
alebo zeby to FB_premier skusil v prezidentskych?
Policajný vyšetrovateľ obvinil Dušana Kováčika z viacerých trestných činov. „Prvého z obvinených, Dušana K., zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, zo zločinu prijímania úplatku a z pokračovacieho zločinu zneužitia právomoci verejného činiteľa v súbehu s prečinom ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti,
vraj "preceda" mal včera video,kde sa ho zastal-ktovie prečo
"Kováčik je obvinený z korupcie, podporovania zločineckej skupiny, zneužitia právomocí a ohrozenia utajovanej skutočnosti. Keď ho zadržali, mal pri sebe hotovosť 10-tisíc eur."
https://www.facebook.com/robertficosk/videos/2628116777499592
Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) mal vážnu dopravnú nehodu v Bratislave. Je zranený on, aj ochrankár a vodič. O nehode informoval premiér Igor Matovič (OĽaNO). Povedal, že zo strany vodiča predsedu parlamentu neboli porušené dopravné predpisy. „Držíme týmto trom ľuďom palce, aby mali čo najmenšie dosahy na svoje zdravie,“ povedal premiér.
dufam, že ten(á) v tom golfe mal kameru ...
lebo asi má smolu
Norbert Pakši sa priznal ku skutkom, z ktorých ho obvinili. Pred pojednávaním to povedal jeho obhajca Ivan Kochanský. Pakši je obvinený rovnako ako Kováčik zo založenia a zosnovania zločineckej skupiny, z prijímania úplatku, zo zneužitia právomocí verejného činiteľa a z ohrozovania utajovanej skutočnosti. Pakši bol zástupca riaditeľa úradu zvláštnych policajných činností.
Podla toho ako to zariadili na orave sa bezpecnosti netreba obavat aj dake muchy tomu uz vychytali, presnost vysledkov je nadalej otazna no nic mi nebrani tam ist lebo ak nepojdem mam tu istu karantenu ako by som bol pozitivny.
Na Kováčikov výsluch prišla aj jeho manželka. Chce zaňho ponúknuť kauciu. Na otázky novinárov odmietla odpovedať.
- Nech ponúkne a následne nech vydokladuje odkiaľ ich má