Borisko si rozvaza svoje mrochty v case zakazu vychadzania za statne peniaze Suhlasim s vami ze Fico nas za 12 rokov rozkladal ale je evidentne ze tato vlada na cele s premierom si nasla skratku
ak je toto pravda,tak Kováčik je pekne v prdeli:
Podľa Denníka N je Kováčik podozrivý aj v ďalšom prípade. Ide o prípravu vraždy vyšetrovateľa z Národnej kriminálnej agentúry. Z prípravy vraždy polícia podozrieva exšéfa kriminalistov Finančnej správy Ľudovíta Makóa. Kováčik mu mal toto vyšetrovanie pomáhať mariť, tvrdí Denník N.
Podľa TV Markíza ide o prípad prípravy vraždy vyšetrovateľa Jána Čurillu. Ten sa roky venuje organizovanému zločinu, vyšetroval aj zločiny mafiánskej skupiny takáčovci či piťovci.
Borisko si rozvaza svoje mrochty v case zakazu vychadzania za statne peniaze Suhlasim s vami ze Fico nas za 12 rokov rozkladal ale je evidentne ze tato vlada na cele s premierom si nasla skratku
matvej11
Plačeš na nesprávnom hrobe.
Práve o tom hovorili v správach. Kedykoľvek, kamkoľvek,s kýmkoľvek. Bez obmedzenia. Treba sa spýtať kto to takto nastavil. Boris robil iba to čo má dovolené. Nie som jeho fanda.
matvej11
Práve o tom hovorili v správach. Kedykoľvek, kamkoľvek,s kýmkoľvek. Bez obmedzenia. Treba sa spýtať kto to takto nastavil. Boris robil iba to čo má dovolené. Nie som jeho fanda.
Pripadam ti ze placem? Preco sa pytas kto to tak nastavil? Ved nastavene to je dobre, len ten koho si volil si to vysvetluje po svojom, ze moze prekotit missku ci ochrankara vo vladnom aute. Neviem ako ty ale ja sa mu na tieto jeho zvrhlosti skladat nemienim...
matvej11 kde si bol ked Fico zo svojej kur.vy spravil rovno "poradkynu premiera" a my sme sa skladali rovno na jej plat, letenky, hotely, diety, ochranku...
ntvl, Kollár tiež poyebe všetko čo sa hýbe, ja by som sa bál copyrightimg.projektn.sk img.projektn.sk
Vysvetlenie Kollárovej jazdy počas lockdownu budú žiadať Šipoš z OĽaNO aj Ďuriš Nicholsonová
Ved pocas matovicovho velkonocneho "blackoutu" mal Boris vsetko tiez tazko v a ked ludia nemohli prejst z okresu do okresu do prace on veselo maval z Donovalov pricom den predtym bol v BA. Tak myslite ze za polroka sa zmenil? Nadclovek, vodu kaze a vino pije.... Ake odpovede od neho dostali vtedy?
Vplyvný právnik Zoroslav Kollár nie je jediný, koho v stredu ráno zadržala NAKA. Podľa informácií Denníka N v najväčšej korupčnej justičnej kauze vzniesli obvinenie minimálne voči ďalším ôsmim osobám.
Policajti ráno zadržali aj sudkyne Jarmilu Urbancovú, Katarínu Bartalskú, Otíliu Dolákovú aj sudcu Najvyššieho súdu Jozefa Kolcuna. Urbancovú a Bartalskú už raz v marci zadržali, ale Ústavný súd vtedy nedal súhlas s ich väzobným stíhaním. Hlasovanie bolo tesné – na súhlas chýbal jeden hlas. Ústavným sudcom bol vtedy ešte bývalý poslanec Smeru Mojmír Mamojka.
toto je tiež dobré,napísal Filip Obradovič:
Robert Fico, pomýlený a zjavne zaseknutý ešte v inom čase, nemá ani toľko chochmesu, aby bol ticho, on sa ešte postaví pred kameru a bráni ľudí, ktorí dnes v putách čelia vyšetrovaniu pre zločiny korupcie, zneužitia právomoci verejného činiteľa a priamo napomáhaniu mafie.
"preceda" chce odvolávať vládu : https://domov.sme.sk/c/22521239/smer-chce-dat-hlasovat-o-dovere-vlade-igora-matovica.html?ref=terazbox_sme
on si fakt nevšimol,že na dôležitých postoch už nie sú "naši ludia"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podľa Denníka N je Kováčik podozrivý aj v ďalšom prípade. Ide o prípravu vraždy vyšetrovateľa z Národnej kriminálnej agentúry. Z prípravy vraždy polícia podozrieva exšéfa kriminalistov Finančnej správy Ľudovíta Makóa. Kováčik mu mal toto vyšetrovanie pomáhať mariť, tvrdí Denník N.
Podľa TV Markíza ide o prípad prípravy vraždy vyšetrovateľa Jána Čurillu. Ten sa roky venuje organizovanému zločinu, vyšetroval aj zločiny mafiánskej skupiny takáčovci či piťovci.
neboj nič, aj za Fica sa to robilo vo veľkom
Pripadam ti ze placem?
Keby záležalo na mne tak si chodia všade na svoje náklady.
https://www.youtube.com/watch?v=4_-L8bBmqw8&feature=youtu.be
Vysvetlenie Kollárovej jazdy počas lockdownu budú žiadať Šipoš z OĽaNO aj Ďuriš Nicholsonová
https://dennikn.sk/2107662/ked-sa-kollar-vylieci-budu-sipos-z-olano-aj-duris-nicholsonova-ziadat-vysvetlenie-jazdy-pocas-lockdownu/?ref=mwat
Policajti ráno zadržali aj sudkyne Jarmilu Urbancovú, Katarínu Bartalskú, Otíliu Dolákovú aj sudcu Najvyššieho súdu Jozefa Kolcuna. Urbancovú a Bartalskú už raz v marci zadržali, ale Ústavný súd vtedy nedal súhlas s ich väzobným stíhaním. Hlasovanie bolo tesné – na súhlas chýbal jeden hlas. Ústavným sudcom bol vtedy ešte bývalý poslanec Smeru Mojmír Mamojka.
https://www.topky.sk/cl/10/1993925/ONLINE-Zvrat-v-pripade-Jankovskej--Sokujuce-informacie-z-Pezinka--Z-ukonu-odstavili-prokuratorku-
Robert Fico, pomýlený a zjavne zaseknutý ešte v inom čase, nemá ani toľko chochmesu, aby bol ticho, on sa ešte postaví pred kameru a bráni ľudí, ktorí dnes v putách čelia vyšetrovaniu pre zločiny korupcie, zneužitia právomoci verejného činiteľa a priamo napomáhaniu mafie.
"preceda" chce odvolávať vládu
https://domov.sme.sk/c/22521239/smer-chce-dat-hlasovat-o-dovere-vlade-igora-matovica.html?ref=terazbox_sme
on si fakt nevšimol,že na dôležitých postoch už nie sú "naši ludia"
https://www.europe1.fr/faits-divers/information-europe-1-atatque-au-couteau-dans-la-basilique-notre-dame-de-nice-un-mort-et-plusieurs-blesses-4001878.amp
zene dnes v kostole stal hlavu ***** moslim a byvaly premier Malajzie zacal vypisovat totalne magoriny na twitter,kam ten svet speje