Polsko za středu vytvořilo rekord v počtu zemřelých na koronavirus, kterých bylo 637. Alarmující je také počet pozitivních testů - s pozitivním výsledkem vyjde 50 až 60 procent testů.
A ten počet AG testov ako chápať? To je číslo cez nejakú Bulharsku konstantu vyrátané alebo im tam chyba minimálne 0 na konci?
V tom počte 434 000 Ag testov nie sú zahrnuté Ag testy ani z jedného zo štyroch kôl celoštátneho, regionálneho testovania. Len čo testovali hasiči a poskytovatelia zdravotnej starostlivosti od začiatku pandémie.
Porovnanie Slovensko a USA v percentách pozitívnych PCR testami od začiatku pandémie: Slovensko 9,3 % USA 6,9 %. Možno lepšie trasujeme. A možno u nich testujú len príznakových, preto majú aj viac mrtvych, skôr sa premoria.
Korona vírus je húževnatý nepriateľ , boj je niekedy nekonečný . Treba využívať všetky dostupné zbrane ktoré ma ľudstvo momentalne k dispozícii , súdržnosť , ohľaduplnosť a aj tu občiansku poslušnosť a vieru v odborníkov ... škoda , že tých neveriacich pi*čónov je v populácii až tak veľa . Keby bol svet ideálny , do polroka je pri striktnom dodrziavani opatrení aj bez vakcinácie vírus porazený .
Hovorím že majú menšie percento pozitívnych z testovaných ale väčšie absolutne počty pozitívnych. Budú to mat skor za sebou. Tiež ako my do bludu testujú - dokonca ešte viac, 3 x viac ako my a pri tom majú 2 x tolko pozitívnych. Testovanie je prd platné ked sa nedodržiavajú opatrenia.
ivan ked uz spominas USA, tak vcera mali rekord +192 186
to je ale brutalne tempo
Dobrí sú. Ale na nás nemajú. 20. októbra sme my mali 204 300 v prepočte na počet obyvateľov. A ked to prepočítame aj na počet testov čo máme 3 x menej tak sme mali ten deň 600 000
Jednoduchá matematika. Majú 2 x viac ludí ako my takže 8 000 za den. x 60,75 na počet obyvateľov USA to máš nejakých 500 000 za deň no a ešte prepočítaj na počet testov ked testujú viac ako my a napr. 2 x menej ako američani tak to čechom vyšlo ten deň okolo milióna pozitívnych američanov. Neviem či radšej nemali toho dezinfekčného Trumpha ešte nechat
Korona vírus je húževnatý nepriateľ , boj je niekedy nekonečný . Treba využívať všetky dostupné zbrane ktoré ma ľudstvo momentalne k dispozícii , súdržnosť , ohľaduplnosť a aj tu občiansku poslušnosť a vieru v odborníkov ... škoda , že tých neveriacich pi*čónov je v populácii až tak veľa . Keby bol svet ideálny , do polroka je pri striktnom dodrziavani opatrení aj bez vakcinácie vírus porazený .
To je asi taky boj ako ked ta postavia do ringu so zaviazanymi rukami. Ako dlho sa dokazes uhybat? Mozno nedostanes KO, ale odpadnes od vycerpania.
Ziadna atomka na virus neexistuje. Spanielska chripka trvala tri roky. Minimalne tolko to bude aj teraz. Mozno aj dlhsie lebo mutacia, lebo pocetnost populacie, lebo Fico...
a co ma s tymto akoze Matovic,ma na to poradcov,ty takisto nie si pilot Boeingu,jadrovy inzinier,pekar a tiez nevies vsetko, takze tieto statusy mi pridu pekne odmerane, aby sa taliani ciganski chlievni nad tymto pozastavovali mi pride vrcholne smiesne
si myslis,ze sam Igor prisiel do miestnosti, zapol notasek,a zacal recnit do EU plena
Dal som pred chvíľou vygooglené riziká očkovania u detí ale kedže toto je korona tak toto asi neplatí. Ináč niekedy nebolo tolko diagnostikovaných detí s papiermi na všelijaké dislexie, dis..., hyperaktivity, poruchy správania, ... ako teraz. Ale možno aj bolo, len sa s nimi nikto nemaznal. Dostali poza ucho a bolo po poruche správania. Dnes ked dostane drzý spratek poza ucho tak má poruchu správania jeho darca.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://korona.gov.sk/koronavirus-na-slovensku-v-cislach/
https://www.youtube.com/watch?v=7leWXMr3ayk
https://covid-19.nczisk.sk/sk
https://korona.gov.sk/koronavirus-na-slovensku-v-cislach/
A ten počet AG testov ako chápať? To je číslo cez nejakú Bulharsku konstantu vyrátané alebo im tam chyba minimálne 0 na konci?
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/polsko-ztraci-kontrolu-nad-pandemii-pozitivni-je-kazdy-druhy-testovany-40342715
Polsko za středu vytvořilo rekord v počtu zemřelých na koronavirus, kterých bylo 637. Alarmující je také počet pozitivních testů - s pozitivním výsledkem vyjde 50 až 60 procent testů.
V tom počte 434 000 Ag testov nie sú zahrnuté Ag testy ani z jedného zo štyroch kôl celoštátneho, regionálneho testovania. Len čo testovali hasiči a poskytovatelia zdravotnej starostlivosti od začiatku pandémie.
Porovnanie Slovensko a USA v percentách pozitívnych PCR testami od začiatku pandémie: Slovensko 9,3 % USA 6,9 %. Možno lepšie trasujeme. A možno u nich testujú len príznakových, preto majú aj viac mrtvych, skôr sa premoria.
to je ale brutalne tempo
to je ale brutalne tempo
to je ale brutalne tempo
Dobrí sú. Ale na nás nemajú.
Mal som boreliozu, v roku 2008. Prechodenu. Podrobnosti, ak by bol niekto zvedavy. A kto bude hladať, najde, že aj komare to prenašaju.
A teraz si zoberme 15 000 ľudí (bez ochrany tváre) v Bratislave v utorok. Čo z toho môže byť?
To je asi taky boj ako ked ta postavia do ringu so zaviazanymi rukami. Ako dlho sa dokazes uhybat? Mozno nedostanes KO, ale odpadnes od vycerpania.
Ziadna atomka na virus neexistuje. Spanielska chripka trvala tri roky. Minimalne tolko to bude aj teraz. Mozno aj dlhsie lebo mutacia, lebo pocetnost populacie, lebo Fico...
si myslis,ze sam Igor prisiel do miestnosti, zapol notasek,a zacal recnit do EU plena
https://rizikaockovania.sk/wp-content/uploads/2020/08/b-ockovanie.pdf
V minulosti sa totiz rodicia detom venovali....
Dnes rodicia deti zabavaju tym ze im daju telefon do ruky nech maju od nich pokoj (kludne uz v jednom roku zivota toho dietata)
Citat si s dietatom knizku taktiez nehrozi....
Venovat mu cas to uz vobec nie...
Je jednoduchsie vybavit si papierik ze dieta de dysfrafik alebo ze je dieta hyperaktipne ze ma adhd a podobe..... ?