Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Ja by som to skúsil. Buď ti to nevezmú alebo opravia.
Az ho raz pustil na zem, a telefon sa uz nezapol. Ale sklo vydrzalo
Mobilní telefony se stupněm ochrany IP67 jsou chráněny před prachem a nebezpečným dotykem a vydrží bez újmy ponoření do vody na 30 minut do hloubky až 1 metr
To je norma... Ale problém je to dokázať, ako ty im, tak oni tebe... Lepšie by bolo keby bol IP68, ale aj s týmto by si mal uspieť...
https://support.apple.com/en-us/HT204104
6- Max ochrana proti prachu a vzniknutiu častíc stupnica od 0 po 6
7- znamená ochrana pred vniknutie vody v hĺbke 1 m po dobu 30 min stupnica od 0 po 9
8čka by znamenala 1 meter po neobmedzenú dobu, 9 ochrana proti tlakovej vode, čiže plne vodotesné...
Ale ked ma telefon naozaj len 2 tyzdne stoji to za argumentaciu.
spadol mi do zachoda (do cistej vody) ..... sluchadlom dole, namoceny bol dopoly asi 2 sekundy,potom som ho oplachol na sekundu, utrel...... chcel som ho vypnut, nesiel, zacala svietit ledka blesku ..... dal som ho na radiator a asi za 10 minut zruzovel display a vypol sa..... na sosovkach fotaku bolo vidiet zvnutra "rosu"....
nebolo to z velkej vysky, cca meter mozno, telefon bol v obale.... fakt neviem co sa mu porobilo
tiez mi to je divne, chalan v Orange mi povedal ze v mori pod vodou si s XR-kom fotil rybicky
V 1999 som byval v Rusovciach v prenajatom byte na prizemi. Byt zostal na 2 tyzdne prazdny, medzitym sa nieco stalo s odpadom a zacalo vsetko kypiet z celej bytovky v nasom hajzli a vytekat z bytu von.
Mal som stastie, ze kym som sa vratil, dala to majitelka byt do poriadku.
Za toto nic nedas.
Kamarat sa tiez snazil vyreklamovat, ked sa mu poskodil pod vodou, neuspel, maju velkym pisane, ze odolne do 2 m, ale aj pomimo nalickymi pismenami, ze na poskodenie kvapalinou sa zaruka nevztahuje...